Gość: Janusz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.06.10, 19:53 Jak w temacie nie wiecie gdzie jest jakiś dobry fachowiec od naprawy podkaszarki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tt Re: naprawa podkaszarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 20:00 jaka marka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: naprawa podkaszarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 20:00 i co się zepsuło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ing Re: naprawa podkaszarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 20:11 co to za urządzenie"podkaszarka" ? do wytwarzania kaszanki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: naprawa podkaszarki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.06.10, 20:28 Jest to tania podkaszarka kupiona w OBI. Marka chyba CMI a nie mogę jej odpalić ciągnę za ten sznurek i nic robiłem wszystko według instrukcji. Mam ją drugi rok i po zimie nie mogę jej odpalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: naprawa podkaszarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 21:03 a przed zimą opróżniłeś zbiornik, czy mieszanka tam była całą zimę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: naprawa podkaszarki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.06.10, 11:25 Tak opróżniłem, teraz zalałem go i nie moge odpalić. Odpowiedz Link Zgłoś