Dodaj do ulubionych

Castingi dla dzieci w Wałbrzychu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 12:03
Czy w najbliższym czasie będą odbywały się jakieś castingi dla dzieci w
Wałbrzychu? Moja córeczka ma ponad 2 lata. I jeszcze jedno pytanie. Znacie
może jakiegoś profesjonalnego fotografa aby mógł małej zrobić portfolio.
Obserwuj wątek
    • Gość: karas Re: Castingi dla dzieci w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.06.10, 12:54
      Przez swoje urojone ambicje nie zabieraj dziecku dzieciństwa.
      • Gość: Amelka Re: Castingi dla dzieci w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 13:18
        A kim Ty jesteś żaby mnie oceniać. Na zadane pytanie oczekiwałam odpowiedzi a
        nie jakichś tandetnych tekstów tego typu. Oszczędź sobie czasu i energii i nie
        komentuj więcej tego tematu jeżeli nie masz nic konstruktywnego do napisania.
        • Gość: L4 Re: Castingi dla dzieci w Wałbrzychu IP: *.chello.pl 16.06.10, 13:53
          popieram kruka
        • Gość: Bóg sieci Re: Castingi dla dzieci w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 13:58
          Kobieto daj spokój swojemu pacholęciu, nie krzywdz go, , odkąd jest ciepło
          codziennie się obnosisz ze swoimi latoroślami, a z braku zajęć przychrzaniasz
          się jeszcze do spokojnych sąsiadów.uważaj tylko aby nie trafiła kosa na kamień.
          Dobrego mam nosa?
          • Gość: www Re: Castingi dla dzieci w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.06.10, 14:33
            Amelka dobrze ze nie jestes moja mama-wez lepiej dziecko na
            spacer,pokaz mu las i przyrode to co jest piekne a nie idiotko
            malenstwo na fotki chcesz prowadzac-szkoda tylko DZIECKA!!!!!!!
      • Gość: flllura Re: Castingi dla dzieci w Wałbrzychu IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.10, 14:58
        no ja tez czekam. moja ma 3,5 roku. wlasnie ufarbowalam jej wlosy na zloty
        blond, wyglada teraz jak aniolek. paznokcie pomalowane. opalona samoopalaczem
        niestety, bo na solarium pani z obslugi mnie nie wpuscila. teraz szukam
        fryzjera,ktory zrobi jej trwala ondulacje,bo loczki sa slodkie. pilnuje jej wagi
        by zbyt nie utyla. teraz poszukuje dla niej butow na obcasie,najlepiej bialych
        kozaczow, bo takie najlepiej pasuja do rajstop kabaretek. uzywamy tez duzo
        brokatu, lubimy duzo kokardek i koralikow. no i bizuterii. zlota najlepiej.
        jestem pewna,ze zdeklasuje rywalki na castingu.
        • Gość: uwu Re: Castingi dla dzieci w Wałbrzychu IP: *.chello.pl 16.06.10, 15:09
          produkcja plastikowych blond - pustaków pełna parą...

biedne dzieciaki
    • Gość: JA Re: Castingi dla dzieci w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.06.10, 16:39
      A co juz chcesz zarabiac na dziecku pracowac ci sie nie che
      he,he.Takie matki powinny byc karane,ze juz z dzieci robia stare
      malenkie,zabieraja im dziecinstwo i nie mysla o normalnym wychowaniu
      tylko robia z dzieci psycholi.
    • Gość: wzka Re: Castingi dla dzieci w Wałbrzychu IP: *.chello.pl 16.06.10, 16:45
      Rodzice często zapominają, że małe dziecko patrzy zupełnie inaczej na świat i ma
      bardzo proste postrzeganie rzeczywistości. Niestety, często kilkulatek staje
      się narzędziem w rekach dorosłych za pomocą którego są realizowane niespełnione
      ambicje i marzenia. Nie jestem zupełnie przeciwna castingom niemniej jednak musi
      być to działanie bardzo przemyślane a dziecko nie może być tresowane aby
      spełniało oczekiwania ani tez nie może stać się żywicielem rodziny. Casting w
      formie zabawy, sporadycznej przygody nikomu nie zaszkodzi jeśli jednak rodzice
      liczą na to, że dzieciak będzie systematycznie "pracować" to już coś z psychiką
      rodziców jest nie tak. Jeśli rodzice wpajają dziecku, że najwyższa wartością
      jest wygląd to z cała pewnością jest to krzywdzenie osoby zupełnie bezbronnej
      poprzez nieustanną indoktrynację. Poczucia własnej wartości nie buduje się na
      opakowaniu o czym dość często zapominają dorośli. Dziecko musi mieć beztroskie
      dzieciństwo aby mogło wyrosnąć na pewnego siebie, prawidłowo rozwiniętego
      dojrzałego człowieka. Nawet najpiękniejsze dziecko nie powinno być zabawką i
      przepustką do próżnego, bezcelowego życia całej rodziny. No cóż, każda matka
      uważa, ze jej dziecko jest najpiękniejsze i najmądrzejsze ale przecież to nie
      powód aby zamęczać dzieciaka wszelakiej maści konkursami. No właśnie , z tymi
      castingami rożnie bywa. Wygra ktoś "lepszy", ładniejszy i co wtedy? Burzy się
      dziecko poukładany świat. Najpierw wpaja się, że jest najlepsze ze wszystkich a
      tu nagle porażka, przegrana i wielki płacz. Pytasz Anetko o castingi i z tego co
      piszesz wynika, że dla Ciebie charakter takiego konkursu nie ma zbeczenia,
      byleby był jakikolwiek.
      Najładniejsze dziecko, najmądrzejsze dziecko, najbardziej utalentowane w danej
      dziedzinie, rola w filmie, praca na wybiegu? Powinnaś wiedzieć czego szukasz (
      konkretnie) i powinnaś pamiętać, ze dwulatka jest bardzo małym dzieckiem które
      jest absolutnie uzależnione od osoby dorosłej. Kilkulatek jest na etapie
      kształtowania charakteru dlatego bardzo łatwo można wypaczyć psychikę.
      Niedawno w tv leciał film dokumentalny - wybory małej miss. Niewiarygodne jak
      rodzice krzywdzą swoje dzieci jak bardzo zatracili się w tych swoich chorych
      pragnieniach jak niewiele dla nich znaczy dziecko jako mały człowiek. Plastikowe
      laleczki? Tak chyba można nazwać te małe dziewczynki. Włosy farbowane, pełny
      makijaż, odpowiednia dieta, godziny ćwiczeń, płacz i zupełna bezsilność tych
      dzieciaków wobec dorosłych. To już nie jest wychowanie tylko zwykła tresura i
      pranie mózgu. Małe dziewczynki które wyglądają jak dorosłe kobiety nieświadome
      zagrożeń. Istna masakra i takiemu działaniu jestem zdecydowanie przeciwna.
      • Gość: Lovelas Re: Castingi dla dzieci w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 22:39
        Polecam profesjonalnego fotografa www.fotofox.pl ; dobre ceny i profesjonalna
        obsługa :)
        • Gość: Lovelas Re: Castingi dla dzieci w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 22:41
          oj przepraszam pomyłka! www.foto-fox.pl :)
          • Gość: Wch_pozdrawia Re: Castingi dla dzieci w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 22:51
            Polecam adminowi do skasowania reklamy:
            Zgłoszenie wysłane.
            Każdy post możesz zgłosić jeden raz.
        • Gość: Wch_pozdrawia Re: Castingi dla dzieci w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 22:51
          Polecam adminowi do skasowania reklamy:

Zgłoszenie wysłane.
          Każdy post możesz zgłosić jeden raz.
      • Gość: dziwna Re: Castingi dla dzieci w Wałbrzychu IP: *.chello.pl 26.06.10, 18:39
        [nie wiem o co chodzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka