Gość: michaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 23:39 My mieszkańcy Wałbrzycha, dzielnicy Biały Kamień chcemy dołączyć do Szczawna-Zdroju, uzdrowiska które pięknieje w oczach !!! Proszę się podpisywać pod petycją Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosc Re: petycja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.06.10, 06:55 JA tez jestem za polaczeniem nas ze Szczawnem szkoda tylko,ze nie jest to realne:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły do Michasia IP: 94.254.189.* 17.06.10, 07:39 A na co Nam jesteście Wy potrzebni?Najpierw plujecie,narzekacie na Szczawno,a teraz chcecie połączenia? Jesteście wszyscy wałbrzyszanie śmieszni. Mamy dosyć swoich żuli,nierobów.Nie potrzeba nam więcej. Musiałby burmistrz upaść na głowę,żeby do takiego połączenia dopuścić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: do Michasia IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.06.10, 20:35 Gość portalu: zły napisał(a): > A na co Nam jesteście Wy potrzebni? I jak się teraz czujecie, białokamieńskie burki? Szczawno na was leje, a wałbrzyszanie właśnie sobie wyrobili zdanie o was. Najlepiej zróbcie sie osobnym miastem, jak to było przed 1951 rokiem. W sumie nam, wałbrzyszanom bardzo jest na rękę, aby pozbyć się takich dzielnic, które psują opinię reszcie miasta. Sobięcin WON, Biały WON, Podgórze z Mobrukiem też WON. Jak się te jednostki oderwą od macierzy, to wreszcie nie będzie bandyctwa, nie będzie złodziejstwa, nie będzie niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: petycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 08:58 Ja mam inną petycję. Wierzę, że są jeszcze ludzie samodzielnie myślący, zachęcam do głosowania na Janusza Korwin Mikke. Podobno do drugiej tury wejdą tylko dwaj "poważni" kandydaci, więc ten głos na pewno nie będzie "stracony". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: petycja IP: 212.160.172.* 17.06.10, 12:26 niezła reklama szczawna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: petycja IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.06.10, 17:01 A na co Wlaźlakowi taki strup? I wyobrażacie sobie Górnika Szczawno? hahahaha .... Albo Zagłębie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: białas i ania Re: petycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 22:02 popieram petycje !! Chcemy przyłączenia do Szczawna- Zdroju Dość wałbrzyskich gierek !! dość manipulacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej z andersa Re: petycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 21:46 połączmy biały kamien !! jestem za !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: petycja IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.10, 22:13 My mieszkańcy Szczawna nie chcemy u siebie żuli z Białego Kamienia. Już raz nasz burmistrz dał wam do zrozumienia, że jesteście tu zbędni. Czytać nie umiecie, żule? Nie chcemy was tu, bo śmierdzicie potem. Przedtem zresztą też. Odpowiedz Link Zgłoś