Gość: Kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 13:55 Czy są dobre, ktoś je ma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Moni Re: Meble kuchenne BODZIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 14:00 Mam ,ale nie polecam bubel jakich mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Meble kuchenne BODZIO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 14:38 Hmm, w salonie wydawały mi się całkiem porządnie zrobione, ale mogę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: Meble kuchenne BODZIO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.06.10, 19:23 Za tą kasę lepszych chyba nie kupisz... Przynajmniej niektore modele wygladaja w miarę nowoczesnie .. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiBi Re: Meble kuchenne BODZIO IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 18.06.10, 19:36 Nie jest tragicznie. Szukając mebli owszem, były sliczne lepiej wykonane ale cena była dokładnie x2 albo i więcej za to samo. Jak stać to w Ikei sa ładne. Szukałem niedrogo ale nowocześnie. Były w Bodzio zarówno klasyki jak i te nowoczesne które maja aluminiową ramkę wokół drzwiczek. No i dzięki tym ramkom jest zupełnie nieźle. W klasykach znajomym odklejała sie okleina na meblach w poblizu gazówki - para wodna robiła swoje. Teraz co do jakości i obslugi. Zamówiłem co trzeba, panie świetnie jeszcze doradziły (jeszcze jak salon był tam koło kościółka). Po przyjeździe jak coś się okazało uszkodzone dostawałem bez problemu nowe. Jak po składaniu okazało się że półki wewnętrzne do szafki nie chciały wejść bo za szeroko panie na miejscu mi wymieniły. Mebelki skłąda się prosto choć momentami trzeba uważać - szafka pod kuchenkę dziwnie miała oznaczone miejsca na wkrety itp. Całośc stoi na nózkach aluminiowych. Wieszamy na listwie więc zero problemu że krzywo kołek wwiercony w ścianę. Regulujemy wszystko śrubą na wieszakach. Bajerów nie ma za duzo jak samozamykacze itp ale funkconalność jest. Standardowo szafki mają jedną wewnetrzną półke więc domawiamy drugą jak chcemy dwie. Trzeba wtedy oczywiście wywiercić otworki pod kołeczki w nowych miejscach gdzie nam pasuje. Półka kilka złotych. Ogólnie za tą kasę są bardzo fajne, stoją już 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna B Re: Meble kuchenne BODZIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 21:43 mam juz 6 lat. wszystko jest ok :) Odpowiedz Link Zgłoś