Gość: ala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 19:55 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g Re: basen w jugowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 20:39 otwarty ale nie ma wody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ku...asz Re: basen w jugowicach IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.10, 22:58 gdzie k.ur.wa są jugowice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do niekumatego Re: basen w jugowicach IP: *.versanet.de 01.07.10, 00:32 No ku.wa na trasie z Walka do Starej Rudej,czyli troche za Gluszyca.I to ma ci germaniec POdPOwiadac.Ku.wa zenada!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: basen w jugowicach IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.07.10, 01:36 > germaniec e tam, zwykła łajza chyba nie germaniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruner do klossa Re: basen w jugowicach IP: *.versanet.de 01.07.10, 01:57 Ty kloss,ty swinio! nie wkurw.aj mnie,bo jak przystawie gnata do czerepa,to sie zwalisz w pumpy,ze pampersy ci nie pomoga!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Do Brunera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.10, 10:03 Człowieku czy zdajesz sobie sprawę z tego,że za takiego typu wpisy można pójść siedzieć czy Twój mózg tego nie ogarnia?To są groźby karalne,a ustalenie Twojego IP nie zajęłoby policji dużo czasu,gdyby Kloss zechciał to zgłosić.Pamiętaj,że nie ma prawa nikt bezkarnie grozić drugiej osobie nawet w necie.To podlega karze pozbawienia wolności.Lepiej miej to na uwadze w przyszłości bo ja już jednemu delikwentowi załatwiłam "zawiasy" na 6 m-cy za takie rzeczy.Potraktuj to jak przestrogę na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do milki Re: Do Brunera IP: *.versanet.de 01.07.10, 13:26 Chyba Milka sobie zartujesz!! Czy ja mu groze smiercia lub jakims kalectwem.Przeciez ten pajac piszac ze lajza,ujal to jako zart.Moja riposta jest takze zartem niczym na filmie.Wiec uwazam,ze wszystko jest w ramach zartu i dobrej zabawy.Troche to przejaskrawiasz i widzisz to wszystko w czarnych kolorach.Nie bierz zycia tylko na serio,ale ciesz sie z niego.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś