Dodaj do ulubionych

basen w jugowicach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 19:55

Obserwuj wątek
    • Gość: g Re: basen w jugowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 20:39
      otwarty ale nie ma wody
    • Gość: ku...asz Re: basen w jugowicach IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.10, 22:58
      gdzie k.ur.wa są jugowice?
      • Gość: Do niekumatego Re: basen w jugowicach IP: *.versanet.de 01.07.10, 00:32
        No ku.wa na trasie z Walka do Starej Rudej,czyli troche za Gluszyca.I to ma ci
        germaniec POdPOwiadac.Ku.wa zenada!!
        • Gość: kloss Re: basen w jugowicach IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.07.10, 01:36
          > germaniec

e tam, zwykła łajza chyba nie germaniec
          • Gość: Bruner do klossa Re: basen w jugowicach IP: *.versanet.de 01.07.10, 01:57
            Ty kloss,ty swinio! nie wkurw.aj mnie,bo jak przystawie gnata do czerepa,to sie
            zwalisz w pumpy,ze pampersy ci nie pomoga!!
            • Gość: Milka Do Brunera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.10, 10:03
              Człowieku czy zdajesz sobie sprawę z tego,że za takiego typu wpisy można pójść
              siedzieć czy Twój mózg tego nie ogarnia?To są groźby karalne,a ustalenie Twojego
              IP nie zajęłoby policji dużo czasu,gdyby Kloss zechciał to zgłosić.Pamiętaj,że
              nie ma prawa nikt bezkarnie grozić drugiej osobie nawet w necie.To podlega karze
              pozbawienia wolności.Lepiej miej to na uwadze w przyszłości bo ja już jednemu
              delikwentowi załatwiłam "zawiasy" na 6 m-cy za takie rzeczy.Potraktuj to jak
              przestrogę na przyszłość.
              • Gość: Do milki Re: Do Brunera IP: *.versanet.de 01.07.10, 13:26
                Chyba Milka sobie zartujesz!! Czy ja mu groze smiercia lub jakims
                kalectwem.Przeciez ten pajac piszac ze lajza,ujal to jako zart.Moja riposta jest
                takze zartem niczym na filmie.Wiec uwazam,ze wszystko jest w ramach zartu i
                dobrej zabawy.Troche to przejaskrawiasz i widzisz to wszystko w czarnych
                kolorach.Nie bierz zycia tylko na serio,ale ciesz sie z niego.Pozdrawiam.
              • Gość: ninka Re: Do Brunera IP: *.chello.pl 01.07.10, 22:29
                ojej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka