Gość: Przyszły tata IP: *.chello.pl 17.07.10, 08:37 Jeżeli wykazało test pozytywny to mogę mieć pewność że razem z moją żonką będziemy mieli bobaska,czy czasami też oszukują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martens Re: Test ciązowy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.07.10, 10:24 Osoby, które zadają takie pytania to albo prowokatorzy, albo mało myślące osobniki nie potrafiące znaleźć istotnych treści je interesujących w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Test ciązowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.07.10, 10:32 jeżeli test wyszedł pozytywny to najprawdopodobniej będziecie rodzicami,radziła bym jednak zrobić kolejny dla pewności.Ja w moim przypadku zanim poszłam do lekarza zrobiłam 5testów dla pewności :))))życzę powodzenia i dwóch kreseczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Re: Test ciązowy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.07.10, 12:31 Sprawdz czy ci rogi nie rosną ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dido Re: Test ciązowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.07.10, 23:51 Pytasz bo pewnie wymiękasz..Test jak wyszedł dodatni to jednak będziesz tatkiem na 1oo%.Test może się tylko mylić jeśli kobieta cierpi na raka jajnika lub bierze zastrzyki z hCG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Test ciązowy IP: 85.154.240.* 18.07.10, 08:58 Jeżeli wykazało test pozytywny to mogę mieć pewność że razem z moją żonką będziemy mieli bobaska,czy czasami też oszukują? Co do twojej zony to mozna byc pewnym,ale czy ty bedziesz mial to juz niekoniecznie:-) Odpowiedz Link Zgłoś