Gość: abc IP: 85.154.240.* 20.07.10, 15:21 Ktos wie co tam sie dzieje?Od dawna zamknieta,ktos tam sie kreci ale zadnego wstepu,a miejsce,sczegolnie latem fajne i ruchliwe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;] Re: Sloneczna Polana IP: *.swidnica.mm.pl 20.07.10, 15:42 Ale chodzi ci o ten syfiasty mały domek na polanie?? jak masz kasę to możesz sobie go wynająć na dzień żeby się zabawić z pannami. i nic tam się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Sloneczna Polana IP: *.dialog.net.pl 20.07.10, 20:18 To już od dłuższego czasu teren prywatny. Nawet pokoi nie można już wynająć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Sloneczna Polana IP: 85.154.240.* 21.07.10, 11:41 Dawniej przynajmniej latem mozna podczs spaceru napic sie czegos zimnego,ot pifka chocby.Jesli zas to teren prywatny to chyba ktos nie nabyl tego coby tylko to miec tylko cos z tym zrobic,ale moze sie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy86 Re: Sloneczna Polana 21.07.10, 15:15 Na słonecznej polanie od 2002 roku nie ma już kawiarni i ciastkarni jaka się tam znajdowała. Od tego czasu jest to już prywatna posesja którą Szczawno sprzedało za niezłą kasę razem z kawałkiem gruntu (boisko do siatkówki). Co ciekawe jeśli policja lub straż miejska złapie cię tam z piwem czy nawet flaszką to nie mogą ci nic zrobić do póki jesteś na terenie prywatnym (jakieś 50m od murka w kierunku trasy 4x) jeżeli nie zgłosił tego właściciel posesji, z reguły jest w porządku. A knajpa jak jeszcze istniała była miejscem uwielbianym przez stażaków miejskich na patrolach (robili sobie tam przerwę na kawę) zamiast patrolować okolice:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Sloneczna Polana IP: 85.154.240.* 21.07.10, 15:55 To by sie nawet zgadzalo,ostani taz bylem tam ponad 8lat temu jak byla otwarta.Pozniej nie bylo mnie w kraju,wracam,patrze a tu glucho i ciemno,a pamietam czasy gdy jeszcze stala tam prawdziwa szafa grajaca na plyty:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Sloneczna Polana IP: 85.154.240.* 21.07.10, 17:02 Ja znowu nie taki stary:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jożin z bażin Re: Sloneczna Polana IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.07.10, 20:35 Rudy - ty nie tylko młody jesteś, ale chyba też mocno niedoinformowany! Pleciesz jakieś bzdury, które usłyszałes gdzieś na "zieleniaku". Jak sie dowiesz czegoś zgodnego z prawdą to wtedy daj głos i nie pisz głupot tłustą czcionką, bo to jeszcze bardziej podkreśla twoją głupotę! Odpowiedz Link Zgłoś
rudy86 Re: Sloneczna Polana 22.07.10, 11:30 Powiedz co jest głupotą według ciebie w mojej wypowiedzi? Wszystko co napisałem wiem z własnego doświadczenia. Nie musisz od razu pisać wulgarnym językiem, skoro mamy prowadzić dyskusję to może powiesz co się nie zgadza i poprzesz to faktami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oczywiście Re: Sloneczna Polana IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.10, 23:07 Oczywiście, że piszesz bzdury. Nie pamiętam dokładnie kiedy, ale byłem na Słoneczniej Polanie na piwie i kawie nie dalej jak 2, 3 lata temu. Byłem na spacerze z psem, a pies ma 3.5 roku Odpowiedz Link Zgłoś
rudy86 Re: Sloneczna Polana 23.07.10, 10:41 Ok to się już nie kłócę. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś