Gość: wałbrzyszanin IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.08.10, 21:30 Chcę jechać pod koniec sierpnia br. z Żoną i 3 letmim Dzieckiem do Świnoujścia. Możecie polecić jakiś dobry,niekoniecznie drogi ośrodek,najlepiej z wyżywieniem. Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiktor Re: Świnoujście-nocleg IP: *.sattom.pl 10.08.10, 22:18 Hej :) Polecam Ci "Dom u Marii". Byłem w tym roku i warunki naprawdę są fajne. 10 min spacerkiem przez park do plaży. Willa mieści się w dzielnicy domków jednorodzinnych. Płaciłem za pokoje po 40 zł od osoby z łazienką a bez łazienki płacili ludzie po 35 zł. Osobne wejście. Aneks kuchenny przed wyjściem z pokoi w kuchni. Miła starsza pani - daje klucze i nie interesuje jej o której wracasz itd. - pełen komfort. Warunek jest jeden- nie można palić papierosów wewnątrz domu. A tak to pełna swoboda. tel. 697 433 767 i 0722072772 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: Świnoujście-nocleg IP: *.sattom.pl 10.08.10, 22:19 Acha! I za pobyt dziecka nie zapomnij się targować - Pani łasa na złotówki to i za 20 zł policzy dzieciaczka bo mały :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: Świnoujście-nocleg IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.10, 20:19 Dzięki Wiktor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanna Re: Świnoujście-nocleg IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.08.10, 21:52 Ostatnio mówile w TV że w świnoujściu jest skażona woda po powodzi. Nie wiem jak teraz ale lepiej się tym zainteresować przed wyjazdem. Odpowiedz Link Zgłoś