IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 09:01
mam dość telefonów do mnie z rożnych sieci,banków,badania opinii itp na sama
myśl,że ktoś zatrudnia ludzi by mi zadawali pytania jak na spowiedzi a
dlaczego.. czy mogę zapytać itp za marne grosze zatrudniających ich jeszcze
przez agencje pracy ,na sama mysl ze taki prezes Pentoru za badanie
telefoniczne rynku weźmie od TPSA ciężkie pieniądze a ja za darmo mam
poświęcać czas i poddawać sie inwiiligacji,żeby jeszcze Ci dzwoniący do mnie
ludzie pracowali tu w Wałbrzychu /a nie gdzieś tak naprawdę to może być nawet
na Syberii/-ROZPOCZĘŁAM BOJKOT NIE ODPOWIADAM NA ŻADNE PYTANIA-
Czy ktoś z Was ma podobne odczucia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Do Kamili Re: bojkot IP: *.versanet.de 17.08.10, 09:35
      Smieszna jestes Kamilo!Faktycznie,zrobisz im wielka krzywde i pewnie sie
      pogniewaja na Ciebie.Moge Cie zapewnic,ze jak tylko dzwoni ktos do mnie i
      zaczyna tego typu gadke,to wystarczy dwa slowa-spadaj palancie,lub spadaj
      kretynko.To naprawde funkcjonuje i masz jednego intruza tzw.z glowy.Pozdrawiam
    • Gość: 123 Re: bojkot IP: *.22.31.lan.e-wab.pl 17.08.10, 09:45
      Też mam dość. Odrzucam KAŻDE zastrzeżone połączenie. I mam spokój.
      • Gość: ... Re: bojkot IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.08.10, 10:11
        ja odpowiadam kulturalnie dziękuję za wszelkie oferty
        • Gość: telemarkieter Re: bojkot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 10:18
          tak jest, wystarczy zwyczajne "nie" a dodawanie kwiatków w postaci "spadaj
          palancie" świadczy tylko o twoim chamstwie i o twoich rodzicach że wychowali
          takiego buraka :)
          • Gość: Do telemarkieter Re: bojkot IP: *.versanet.de 17.08.10, 10:41
            No popatrz popatrz,jeszcze jeden truten sie odezwal co ludziom dupe
            truje,zamiast sie wziasc za godna i uczciwa prace z pozytkiem dla
            ludzkosci.Uwazasz,ze to co robisz jest uczciwe i godne czlowieka?Takie cos to
            tylko robi margines ludzkosci.Drugiego buraka to szukaj w najblizszej famule,bo
            pierwszym to ty jestes cwoku.Zaraz pewnie znajdziesz obroncow na forum,ze to ja
            wszystkich obrazam i szkaluje,a sam zaczynasz od wulgaryzmow.Bywaj bezmuzgowcu
            • Gość: telemarkieter Re: bojkot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 12:32
              a po czym sądzisz że jestem z branży??? po nicku?? hmm...żałosny jesteś i tyle
              folksdojczu podcierający tyłki starym niemrą za marne eurocenty :)
        • Gość: Do ... Re: bojkot IP: *.versanet.de 17.08.10, 10:24
          Tez tak czynilam do 189 razu,lecz teraz zmienilam taktyke i ilosc spadla
          radykalnie na lep.Czyli,darmozjadow i trutni nalezy walic z grobej rury i bez
          ogrodek.Pozdrawiam
          • Gość: wałbrzyszanin Re: bojkot IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.08.10, 10:50
            Walisz ortami, jak gnojem po polu, germańcu! Więcj szacunku dla
            czytających.
            • Gość: Do walbrzyszanina Re: bojkot IP: *.versanet.de 17.08.10, 10:59
              No wlasnie!juz sie pierwszy odezwal,ktory chyba nie czytaty i kumaty.Zobaczymy
              ilu ich jeszcze bedzie w tym ciemnogrodzie?
              • Gość: kamilla Re: bojkot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 11:48
                szczerze mówiąc NIE ZAWIEDLIŚCIE-jak zawsze odpowiedzi sa błyszczące
                polotem,mądrością i piękną "mową" a chodzi mi o to by cwaniaki przestali nas
                nagabywać i nie chodzi mi o tych akurat którzy dzwonią lecz o ich pracodawców
                ,nie ma co wyzywać pani Marysi czy Pana Janka który pracuje przez Work serwis
                albo inne badziewie.
                Trzymajcie tak dalej moi kochani współmieszkańcy!A wkrótce zamiast propozycji
                wspólnej wycieczki pojawi się propozycja "bitwy" wręcz .Nareszcie byśmy sobie
                wszyscy z tego Forum poużywali - może na polach pod szczawieńskich koło pomnika
                Ułanów .Póki jeszcze są te pola ...haha...
                • Gość: ip Re: bojkot IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.08.10, 11:53
                  też by to wyglądało, oglądać tabuny niepełnosprawnych umysłowo
                  już lepiej stanąć pod szkołą nr 10
                • Gość: Do Kamili Re: bojkot IP: *.versanet.de 17.08.10, 12:09
                  Myslisz Kamilo,ze ten Twoj niby apel do pracodawcow przyniesie efekt?Przeciez to
                  sa kanalie,ktore nie powinny stapac po tej ziemi.Dla nich liczy sie kasa i tylko
                  kasa,a to ze innym zycie umilaja maja totalnie w zyciu.Ta niby Marysia,czy
                  Janek,jak by mial rowno pod deklem to by taka prace olal,poniewaz jest trutniem
                  ludzkosci.Tak jak juz pisalam,189x bylam grzeczna,lecz miarka sie przebrala i
                  wale rowno z dubeltowki.Pozdrawiam
                  • Gość: kamillka Re: bojkot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 13:22
                    nie apeluje do pracodawców krwiopijców lecz do nas abonentów ,mam nadzieje ,że
                    taki zmasowany bojkot dałby im do myślenia.Musimy sami się bronic .Należałoby
                    tez pamiętać ,że każdy szuka pracy i nie ośmieszać tam pracujących.Pracownicy
                    /to może być twoja mama,dziewczyna,twój chłopak po studiach /-mają dokładny
                    szablon rozmowy i muszą się go trzymać -to od nas mogłoby zależeć aby
                    "Cwaniacy pracodawcy" przestali klientów traktować jak stado b....
                    • Gość: Gosc Re: bojkot IP: 178.235.48.* 17.08.10, 13:46
                      To jest dla tych ludzi praca jak kazda nie kradna tylko chca
                      uczciwie zyc i nie widze problemu,ze jak dzwoni ktos do mnie i
                      proponuje to czy tamto grzecznie dziekuje,a nie zachowuje sie jak
                      przyslowiowy cham.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka