Dodaj do ulubionych

Hilfe Rapaport !!

IP: *.versanet.de 19.08.10, 16:04
Muwiem Ci Rapaport,opsiadly mnie weszy typu,antynazi i goj jak Twojego
Jajnika.Jerzeli dobze kumac,to kiedys POsypywales te zarazy Azotoksem i wynik
byla POzytywna.Morzesz mnie sprezentowac pare kilo na te zarazy,bo siem nie
odgoniem!Aj waj
Obserwuj wątek
    • Gość: Atynazista Re: Hilfe Rapaport !! IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 16:43
      ty debilu nie mają tam specjalistów, takich co by dali rade cie na prostą
      wyprowadzic ?
      • Gość: Do kretyna Re: Hilfe Rapaport !! IP: *.versanet.de 19.08.10, 17:12
        Oczywiscie imbecylu,jest ich tu jeszcze od groma i pewnie sie toba
        zaopiekuja.Wybierz sie za Odre z napisem na klacie antynazi,to tak cie
        wyprowadza na prosta,ze nie bedziesz wiedzial gdzie jest Wschod a gdzie
        Zachod.Zobaczymy czy jestes taki fetniak!?Im wiecej bedziesz atakowal,zawsze
        dostaniesz powalajaca kontre.Solennie ci to obiecuje!
        • Gość: szczery do bólu Re: Hilfe Rapaport !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.08.10, 17:19
          Twoje kontry są już gó... warte. Możesz sobie podać rękę z naczelnym
          trollem tego forum, niejakim TSC. Kiedyś trafiał w miarę celnie,
          teraz przypomina zwykłego pojeba. Trzeba chyba będzie zrobić kolejną
          sondę o trollach, tym razem pewnie ty wygrasz i to w cuglach.
          • Gość: czy on szczery? Re: Hilfe Rapaport !! IP: *.versanet.de 19.08.10, 17:34
            A co jest glowna nagroda w tym konkursie?Jezeli 2-wu tygodniowy pobyt na
            Mobruku,to smigam na maksa,aby sie zalapac na nawyzsze pudlo.Tylko
            zaznaczam,full wypas przy wikcie i opierunku,zadna amatorszczyzna!
      • Gość: karpacki Re: Hilfe Rapaport ! IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 17:18
        to chyba o nim

www.walbrzych.info/pl/wiadomosci,News,12342,uwaga_rodzice!_pedofil_na_osiedlu_piastowskim_w_swiebodzicach!.html
        • Gość: Do sudeckiego Re: Hilfe Rapaport ! IP: *.versanet.de 19.08.10, 17:27
          Noooo!Strzal w dyche!Teraz tylko zapierdzielaj na Posterunek i nagroda
          pewna.Pewnie zrezygnujesz ze zbierania puszek i bedzie pare miechow zycie w
          pelnym luksusie.Ech,szkoda opuszek!
          • Gość: Atynazista Re: Hilfe Rapaport ! IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 19:33
            Ty tam na zachód sam z dobrej woli tak wyjechałeś, czy jak były wysiedlenia po
            wojnie to sprzedali Cie za kobyłkę węgla a że byłeś mały i bikt się nie domyślał
            co za trep z ciebie wyrośnie to wzięli cie do sprzątania gówien w stajni ?
            • Gość: Do kretyna Re: Hilfe Rapaport ! IP: *.versanet.de 19.08.10, 20:08
              Tak sobie mysle,ze pomysliles sie z powolaniem i powinienes pisac bajki lub
              powiesci fantastycze w jezyku dla niewidomych.Pewnie slepcy by tylu bykow nie
              wylapali.Ezop na twoim miejscu bylby bezrobotny.Ciagle zmieniasz temat i
              wymyslasz co rusz nowe epitety.Pytam sie ciebie jeszcze raz,kiedy masz zamiar
              ruszyc za Odre z napisem na klacie Antynazi i pokazac jaki ty jestes
              fetniak.Jestem na tyle czlowiekiem wspanialomyslnym,ze moge ci zafundowac bilet
              do Frankfurtu n.Odra,ale tylko w jedna strone.W druga,juz nie bedzie ci
              potrzebny.Jednak jestem pewny,ze jestes tylko wiracha przy klawiaturze,bo w
              orginale,to normalny zawszony kundel z wielkim ryjem.Wiec co,wchodzisz w tego
              geszefta?Czy znow wymyslisz nowe bajki!
              • Gość: A Re: Hilfe Rapaport ! IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 21:54
                Frankfurt n.Odrą ? :D
                To szybko sie zorientowali ze parchatego kretyna wiozą ze sobą. Pewnie z mostu
                cie matole wrzucili ale jakimś cudem się uratowałeś i teraz chlew robisz.
                Jeżeli chcesz zabłysnąć na szeroką skalę to zatrudnij się w kampanii promującej
                eutanazję lub aborcję,
                • Gość: Do kretyna Re: Hilfe Rapaport ! IP: *.versanet.de 19.08.10, 22:32
                  Bardzo szybko przechodzisz metamorfoze ezopie jelopie.Juz nie jestes
                  antynazi,lecz A?.Nawet w tym przypadku udowadniasz,ze dekiel masz 6/9 i
                  poszukujesz wsparcia duchowego.Dlatego F.n.Odra,poniewaz dalej bys nie szafnal i
                  juz by ci siedzieli na tej klacie z napisem antynazi.Chlopczyku,wpierdziel
                  jeszcze pare zbukow to zmadrzejesz, dotrzymasz slowa i nie bedziesz wymyslal
                  nowych bajek o eutanazji i aborcji.Mysle,ze radykalnie by ci pomoglo wygrzewanie
                  twego czerepa w mikroweli i trzy razy dziennie lewatywa w konskich dawkach z
                  zawartoscia oleju rycynowego.Bo do czerepa zmiesci ci sie jedynie pare kilo
                  sieczki kiszonej.No dalej,wymyslaj te swoje bajeczki, poprawisz swoje ego i
                  podniesiesz IQ do liczby 10.Dalsza liczba,to po dokonaniu powyzszej kuracji.Nie
                  pekaj,wszystko przyjmuje na garde i riposta zawsze bedzie celna.
                  • Gość: antynazista Re: Hilfe Rapaport ! IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.10, 06:18
                    Twoja riposta jest płytka jak ty ciulu.
                    • Gość: Do kretyna Re: Hilfe Rapaport ! IP: *.versanet.de 20.08.10, 06:51
                      Ponownie przeszedles metamorfoze smieszny kundlowaty chlopczyku i wrociles do
                      antynazisty?!Wreszcie sie zdecyduj kim ty jestes,czy antynazi,czy A,czy moze B
                      jak baran? bo dostaje juz oczoplasow od tych ksyw.Dalej unikasz odpowiedzi,kiedy
                      masz zamiar smignac za Odre i pokazac swoje kundlowe bohaterstwo przy
                      klawiaturze.Chlopcy w glanach pewnie juz sie nie moga doczekac na tego
                      internetowego zawszonego kundla.Widze,ze zaczynasz coraz cieniej
                      spiewac,poniewaz zasob slow przy IQ 10 jest znacznie ograniczony.Moge ci to
                      ulatwic,pisz kolka i krzyzyki to bede wiedzial,ze jeszcze zyjesz i masz cos tu
                      do zaszczekania.Sorry,do odszczekania!
                      • Gość: wujek "dobra rada" Re: Hilfe Rapaport ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.10, 09:36
                        Słuchajcie no, Kalksztajn. Nie cytujcie nam tu listów, które
                        piszecie do ojca w Argentynie, tylko napiszcie coś od siebie.
                        • Gość: Do Wujek Re: Hilfe Rapaport ! IP: *.versanet.de 20.08.10, 17:35
                          Ty "dobra rada" wujek hciec,to ja Ciebia otpowjedzec.Ty mie totai nie wyciongaj
                          moja famula na tapeta,bo ja dobra mosiek byc do czasa.Puki mie nikt na pejsa
                          stanonc nie.Ja mogiem Ciebie dac maca na szabasa i lyknoc koszarnjaka na
                          gita,bo ja szokac nie zaczepki.Ja Ciebie cmokac!
                          • Gość: Atynazista Re: Hilfe Rapaport ! IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.10, 22:57
                            pluj świni w twarz a ona, że nie jest świnią :)
                            • Gość: Do kretyna Re: Hilfe Rapaport ! IP: *.versanet.de 20.08.10, 23:35
                              Ty se mozesz napluc,ale do swojego koryta z zarciem co po smietnikach
                              zbierasz.Zmuszasz mnie do coraz wiekszych wulgaryzmow,wiec kumnij czy ci sie to
                              bedzie oplacalo,bo to dopiero sie zacznie,jak sie nie uspokoisz.Repertuar mam
                              zajebisty,wiec przemysl to!Nigdy sie nie doczekasz ze pekne,poniewaz jestes za
                              cienki w uszach smierdzielu.A teraz idz grzecznie spac menelu,bo jutro ponownie
                              czeka cie wertowanie smietnikow.Dobrej nocy ci zycze!
                              • Gość: Atynazista Re: Hilfe Rapaport ! IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.10, 23:51
                                repertuar masz godny polaka za granicą. Może ty tam pojechałeś starcom zmieniać
                                pampersy i w wolnej chwili się dokształcasz a swoje zdolności tu prezentujesz
                                • Gość: Do kretyna Re: Hilfe Rapaport ! IP: *.versanet.de 21.08.10, 00:39
                                  Musial bym byc toba kanalio i wyrodku polskiego spoleczenstwa.Wielu przez to
                                  Polakow cierpi na tym,majac takie gowna w swoich szeregach.Myslisz,ze jestem
                                  jednym z was i wymyslasz co rusz to nowe kretynstwa.Dlatego wlasnie mamy
                                  wyrobina negatywna opinie o wiekszosci z was i traktowani jestescie jako drugi
                                  gatunek unijny.Byl to nasz wielki blad z przyjeciem was do swoich szeregow i
                                  jeszcze wpie...my tyle miliardow z naszych podatkow na to menelstwo.Ale nie
                                  pekamy,takie marginesy jak ty,same zdechna z glodu a z madrymi sie dogadamy.
                                  • Gość: minuta prawdy Re: Hilfe Rapaport ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.10, 07:56
                                    Tak to jest, gdy się zmienia pampersy ss-manowi, który w `39 pukał
                                    jego babkę w rowie. To się musi odbić na psychice.
                                    • Gość: Antynazista Re: Hilfe Rapaport ! IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.10, 08:11
                                      najpierw pukał babkę a nie wiadomo kogo potem. :)
                                • Gość: zła na rząd Re: Hilfe Rapaport ! IP: 109.243.24.* 21.08.10, 09:29
                                  Nie wiem co kto ma za złe,że Polacy muszą wyjeżdżać za granicę
                                  zmieniać pampersy ludziom potrzebującym pomocy?Ja pracuję już ponad 10lat za
                                  granicą i tego się nie wstydzę,że"obcieram"tyłki starcom".Wolę to,niż wyciągać
                                  łapy o jałmużnę z MOPR'u.Byłam na rencie.Teraz jestem bez żadnych dochodów.Jak
                                  mnie kierują do pracy zgodnej z moim wykształceniem,to pryncypał od razu mówi-my
                                  potrzebujemy młodych,po szkole.Niestety,kobieta 50-paroletnia nie ma szans,albo
                                  ma bardzo małe i to po znajomościach.
                                  Mam 400 euro tygodniówki,mieszkanie,wyżywienie za darmo,zwrot kosztów podróży i
                                  ubezpieczenia.
                                  Która kobieta,czy mężczyzna zarobi tyle na miesiąc w Polsce?
                                  Nie wyzywajcie więc takich jak ja,że zmieniają pampersy,bo nigdy nie wiadomo
                                  kiedy może to spotkać każdego z Was.
                                  Miłego dnia.
                                  • Gość: ... Re: Hilfe Rapaport ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 09:43
                                    Gość portalu: zła na rząd napisał(a):
                                    >...nie wiadomo kiedy może to spotkać każdego z Was.
                                    -----------------------------------
                                    Nie przejmuj się.
                                    Tego bydła za kilka lat nie będzie stać nie tylko na opiekę ale i na
                                    pampersy.
                                    • Gość: Atynazista Re: Hilfe Rapaport ! IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.10, 18:04
                                      Są ludzie normalni, który jadą zarobić i chwała im za to, ale dlaczego taka
                                      menda która jedzie na zachód wchodzi na forum i robi chlew?

Skoro tak się zachowuje na forum to jakie świadectwo wystawia polakom w obcym kraju?

Pała z niego jest i tyle. Widac smród w pracy mu zaszkodził
        • Gość: pinpong Re: Hilfe Rapaport ! IP: 213.251.189.* 20.08.10, 10:16
          Gdyby w opisie było jeszcze, że: " ma szczery wyraz bólu na ryju " , to pewnikie byłby on.
          Nawet IP. * ssp. dialog.net. jest gdzieś z pod Świebodzic.
          • Gość: szczery do bólu Re: Hilfe Rapaport ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.10, 07:57
            Trafiłeś :) Konkretnie to z Wałbrzycha Z POD Świebodzic
            • yarisa_np Re: Hilfe Rapaport ! 21.08.10, 19:24
              Nie chodzi o to skad sie pochodzi, gdzie sie przebywa obecnie i czy wykonuje sie prace polegajaca na opiekowaniu sie osoba starsza w kraju czy za granica(niewazne), z Waszej "klotni" latwo wywnioskowac to kim jestescie i co soba reprezentujecie....a Wasz konflikt polega na tym, ze jestescie tacy sami. Prowokujecie sie sami nawzajem uzywajac coraz zmyslniejszych epitetow, tlumaczac to tym, ze ten drugi uzyl ich wiecej i bardziej dosadnych, wiec oczywiscie nie moze kazde z Was byc gorsze od drugiego i kolo sie zamyka....ciekawi mnie tylko do czego to zmierza, co takiego kazde z Was probuje drugiej stronie udowodnic, dla mnie nie ma zadnej roznicy...
              .....->agresja rodzi agresje<-....
              • Gość: Do Yarisy np Re: Hilfe Rapaport ! IP: *.versanet.de 21.08.10, 20:47
                Wiec sluchaj Sz.Yariso np.Fajnie,ze zajelas glos w tej sprawie i w miare trzezwo
                oceniasz zaistniala sytuacje.Jest tylko jedno ale,prosze wejdz na posta z dnia
                19-go pt."Gdzie najtaniej oprawie prace dyplomowa" i natychmiast bedziesz
                wiedziala,kto komu zaczal pierwszy ublizac.Sama rowniez zajelas glos,jak
                prowadzilem z wesolym i pelnym humoru internauta dialog w stylu zydowskim i bylo
                wesolo.Ten czlowiek jest psychicznie chory i de.dziala na niego niczym plachta
                na byka.Pewnie za duzo sie naogladal Czterech Pancernych i Pies lub Bitwy pod
                Grunwaldem i poprzewracalo mu sie w bani.Nie mam mu co udowadniac,poniewaz kazdy
                wedlug niego jest na zmywaku,lub szwabskie dupy podciera,Niestety,jestem
                Niemcem,ktory studiowal w Polsce za wlasne pieniadze na poczatku lat 70-tych i
                moge sie tym jezykiem w miare jako tako poslugiwac.Pewnie zauwazylas,ze to nie
                pisze twoj ziomek i zdarzy mu sie pare wpadek.Natomiast zyczyl bym sobie,aby
                rodowici Polacy tak w miare czysto bez bledow pisali,a roznie z tym
                bywa,niekiedy istna katastrofa.A tak mowiac w Waszym jezyku-zwisa mi taki
                cwok!Pozdrawienia z uklonami
                • Gość: Antynazista Re: Hilfe Rapaport ! IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.10, 21:34
                  To strasznie biedny z ciebie szwab skoro studiowałeś w Polsce. Pewnie jak ktoś
                  już wcześniej napisał pewien SSmaniec dymał twoją babkę a, że na starość mu się
                  zrobiło żal jej wnusia to wysłali go do kraju dziadków by ich języka liznął.
                  Niestety lizał ale nie języki i teraz zieje nienawiścią do Polaków. A jak już
                  kretynie przytaczasz inne posty to zobacz jak po ludziach jeździsz.
                  Jak w poście o **.de podajesz sie za kobiete i bronisz się nieudolnie.

Dziwne też, że jako szwaba obchodzi cie śmieciu sytuacja polityczna w kraju i
                  jeździsz po PO jak po łysej kobyle. Jeszcze bardziej dziwne jest, że akurat
                  upatrzyłeś sobie wałbrzyskie forum. (ciekawe dlaczego)

z twojej antypatii do PO można wywnioskować, że jesteś PiSiorem który sprząta u
                  szwabów i nieudolnie usiłuję się wybronić i oczyścić ze smrodu jaki wokół swojej
                  osoby stworzyłeś.
                  A jako osoba, która w latach 70tych studiowała to zapewne teraz masz około 50tki
                  wiec jak na przypuszczać by należało dorosłą osobę to jesteś nadzwyczaj
                  niedorozwinięty co usilnie tu udowadniasz.

P.S
                  interpunkcja w języki niemieckim jest identyczna jak w polskim więc skończ
                  pier***ić o błędach
              • Gość: Do Yarisy Re: Hilfe Rapaport ! IP: *.versanet.de 21.08.10, 23:07
                No to teraz Sz.Yariso mozesz sama ocenic,co to za chory typ jest i jakie
                kretynstwa wypisuje.Zapraszam wlasnie na ta strone co ten debil pisze i sam go
                zalozyl,ostatni wpis jest z 15.08.10 "co sadzicie o tym kims....."znajdziesz tam
                ,dlaczego jestem na tym forum,i nie znajdziesz slowa o PO.Rece opadaja i tylko
                Wam wspolczuc miec takiego imbecyla w swoich szeregach.Pozdrawiam
                • Gość: Atynazista Re: Hilfe Rapaport ! IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.10, 23:33
                  Winny się zawsze tłumaczy.

Tego, że jak piszesz na forum to masz nick "do ..." oraz IP: *.versanet.de
                  też się wyprzesz?

• Gość: Do kretyna Re: Hilfe Rapaport ! IP: *.versanet.de 22.08.10, 00:13
                    To ,ze jestes Ezopem lub jednym z braci Grimm zdazylem zauwazyc.To ,ze kojarzysz
                    i liczysz na abaku tylko do 50-ciu,tez nie przelecialo mi przed oczyma,lecz,czy
                    nie jestes przypadkiem na tzw. naszym garnuszku na strefie to sie dopiero
                    okarze.Bywaj na razie!
                    • Gość: Atynazista Re: Hilfe Rapaport ! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.08.10, 11:22
                      wypalasz się.
                      Te twoje riposty coraz słabsze są.
                      • Gość: robol po zawodówce Re: Hilfe Rapaport ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.08.10, 11:46
                        Hehe, student. A wali ortami, jak gnojem po polu. Kto ci pisał
                        maturę i ewentualną magisterkę? Im więcej takich studentów, tym
                        bardziej jestem dumny ze swojego wykształcenia :) Całe szczęście, że
                        wstyd przynosisz Rzeszy, nie Polsce :)
    • Gość: forumowicz Re: Hilfe Rapaport !! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.08.10, 12:38
      No i się oberwało typkowi z za Odry.
      Ciekawe kiedy do niego dotrze, że jest tu osobą niepożądaną.
      • Gość: Atynazista Re: Hilfe Rapaport !! IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.10, 19:08
        Już dotarło. Dawno się nie odezwał

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka