Dodaj do ulubionych

błagam pomóżcie

IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.10, 11:43
błagam pomóżcie przez brak pracy żona mnie wyrzuciła z domu jestem zrozpaczony
kocham ją i nie mogę bez niej żyć boje się że mnie zostawi nie przeżyje tego i
nie daruje sobie że przez brak pracy w tym mieście skończy się moje życie
jestem załamany wciąż szukam pracy i nic to jest jakaś masakra z tragedią
koszmar przy tym to bajka
Obserwuj wątek
    • Gość: dqw Re: błagam pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 12:03
      Polecam skok z wysokosci. Chwila przyjemnosci spadania przed koncem
    • ek-only Re: błagam pomóżcie 20.08.10, 12:05
      a jakie masz kwalifikacje
      • Gość: zrozpaczony Re: błagam pomóżcie IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.10, 12:20
        rok temu ukończyłem zaocznie gimnazjum
      • Gość: do ek-only Re: błagam pomóżcie IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.10, 12:42
        prawko "b" i uprawnienia na wózki widłowe
        • ek-only Re: błagam pomóżcie 20.08.10, 13:20
          cholera ciężko... spróbuj w realu, tam na kasie siedzi 2 kolesi po gimnazjum, bo brakuje pracowników, cały czas zatrudniają.
      • Gość: poszukujący Re: błagam pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 14:01
        a masz może pracę dla kogoś z innymi kwalifikacjami, niż autor tego postu?

ek-only napisała:

> a jakie masz kwalifikacje
    • Gość: praca Re: błagam pomóżcie IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.10, 12:37
      mozesz zatrudnic sie w biskupicach podgornych , lub na strefie
      albo w jakims hipermarkecie lub tez w galeri victoria potrzebuja
      pracownikow w biskupicach podgornych wiem ze tam pracuja osoby z
      nizszym wyksztalceniem
      • Gość: ser Re: błagam pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 12:43
        idź do Alby ,płacą nawet nieźle ,ale trzeba chcieć pracować
        • Gość: lolo Re: błagam pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 16:30
          Przede wszystkim nikt nie ma prawa cię eksmitować poza komornikiem.Nie bądz
          ciotą i walcz o swoje.
          • Gość: optymista Re: błagam pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 17:12
            Prosty sposób na zmartwienia
            www.youtube.com/watch?v=Us-TVg40ExM
            Im częściej będziesz miał czarne myśli, tym bardziej się spełnią
          • Gość: do lolo Re: błagam pomóżcie IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.10, 17:13
            to było jej mieszkanie
    • Gość: czesław hydraulik Re: błagam pomóżcie IP: *.chello.pl 20.08.10, 17:55
      zamiast zajmować sie łechtaczką niech zajmie sie ortografią !!! tragedia !
    • Gość: lol Re: błagam pomóżcie IP: *.chello.pl 20.08.10, 19:08
      i stać cię jeszcze na internet?
    • Gość: kika Re: błagam pomóżcie IP: *.centertel.pl 20.08.10, 22:22
      Zrozpaczony dla chcącego pracować pracy jest pod dostatkiem, chyba
      że ty jak ten Ferdynand Kiepski, ale proponuję rónież od września
      rozpocząc edukację, bo z wykształceniem gimnazjalnym to ty daleko
      nie zajedziesz.
    • Gość: Wolf Re: błagam pomóżcie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.08.10, 23:02
      Po pierwsze olej taką żonę co to zamiast w takiej chwili cię wspierać to Cie
      wyrzuca na bruk. Takie co lecą na kasę nigdy nie zadowolisz.
      • Gość: piaskiemwoczy Re: błagam pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 06:22
        Wyrzuciła go bo pewnie był leń co nic nie robił cały dzień.
        • Gość: Wolf Re: błagam pomóżcie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.08.10, 08:45
          Jak byłby leń to by nie szukał pracy nawet w taki sposób. Więc nie wiem skąd
          takie założenie. Co jak co ale w Wałbrzychu bardzo trudno znaleźć pracę. To wie
          chyba każdy.
          • Gość: fe Re: błagam pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 15:55
            Gdyby nie byl leniem to by pracowal chocby w takich biskupicach. Jasne, ze placa
            marna, a dojazdy dlugie ale przyjmuja tam kazdego i mozna spokojnie szukac
            czegos lepszego, ale najwyrazniej jest leniem i do tego ciamajda uzalajacym sie
            nad soba.
            Nic dziwnego, ze dostal kopa
    • Gość: zszokowany Re: błagam pomóżcie IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.10, 11:25
      jak można w ogóle coś takiego zrobić komuś kto kocha tą kobietę nie rozumie tego
      i się w głowie to nie mieści!!!!
      • Gość: ddeeee3333 Re: błagam pomóżcie IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.10, 16:02
        baby są wrednymi ch...ami z cyckami
    • yarisa_np Re: błagam pomóżcie 21.08.10, 19:42
      Wkurzasz mnie. Nic do Ciebie nie dociera. Nie wydaje mi sie, zeby Twoja zona wyrzucila Cie z domu z powodu tego, ze nie masz pracy, domyslam sie tylko, ze ten problem narastal, ze musialo byc cos wiecej tylko oczywiscie wolisz blagac o pomoc na forum-tak przy okazji, lepiej sie poczules? Z pewnoscia zdenerwowalo ja to, ze nic nie robisz w kierunku szukania pracy, pewnie jeszcze siedzisz calymi dniami w domu i tylko baki zbijasz, nawet podlogi nie zamieciesz, a Twoja zona wraca z pracy do drugiej pracy, fajny z Ciebie mezus:/ Ludzie z forum maja racje nazywajac Cie smierdzacym leniem, praca jakas tam w Wałbrzychu jest-biedna bo biedna ale jest, moze Twojej zonie zrobiloby sie Ciebie zal(bo skoro juz wyszla za Ciebie to pewnie wiedziala jakie z Ciebie ziolko), ze harujesz jak wol w biedronce, ze byc moze sie tam marnujesz-sama juz nie wiem- i pozwolilaby Ci kontunuowac zbijanie bakow, moze tu chodzi o pewnego rodzaju szacunek jaki maz powinien miec do zony, pomysl nad tym, nie znam oczywiscie sprawy, ale po tym co napisales tak to wlasnie widze-wez sie w garsc i zacznij dzialac.
      • Gość: zrozpaczony Re: błagam pomóżcie IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.08.10, 09:29
        prawdopodobnie ma kogoś muszę się dowiedzieć będę prowadził śledztwo...to by
        wszystko wyjaśniało według psychologów i badań kobieta jak zostawia mężczyznę to
        znaczy że poznała innego...to by się zgadzało
    • Gość: zdradzony Re: błagam pomóżcie IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.08.10, 23:15
      już wiem nakryłem ich w łóżku znalazła sobie w pracy kierowce tak jak myślałem
      od dłuższego czasu mnie zdradzała tylko nie wiem po co mi mówiła kocham cie
      • Gość: żona Re: błagam pomóżcie IP: *.chello.pl 23.08.10, 07:52
        leń, który czeka aż przyniesie się pieniądze z pracy, w domu siedzi a nawet
        palcem nie kiwnie by posprzątać, ugotować, zając się po prostu domem. ile można
        prosić, tłumaczyć?!!!!

dupa nie facet!
    • Gość: co? Re: błagam pomóżcie IP: *.chello.pl 01.09.10, 07:17
      skoro żona wyrzuciła Cie z domu z takiego p0owodu to albo Cię nie kocha albo ma
      dośc Twojego pasozytowania ( jesli takowe trwa długi czas). Znajdź pracę.
    • kowalczykmarta1985 Re: błagam pomóżcie 16.01.17, 11:19
      a jakie umiejętności Pań posiada? jakie wykształcenie? z tego co wiem, dużą popularnością na rynku pracy teraz cechują się operatorzy widlaków. zrobisz uprawnienia w kilka dni. prawko-na-widlaki.piszecomysle.pl/ kto chce, ten szuka możliwości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka