Gość: kobieta IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.10, 22:16 szukam taniego ginekologa w Wałbrzychu albo w okolicach.Chodzi o zalożenie spirali.Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bhbb Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 23:08 szczawno- zienkowicz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Ginekolog IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.10, 14:04 Dziękuję za odpowiedź i zastanawiam się czy naprawdę trzeba być kretynką,żeby zadawać takie pytanie na forum.Wydaje mi się,że prościej jest spytać większej liczby osób niż szukać po omacku.Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka Re: Ginekolog IP: *.chello.pl 19.10.10, 14:28 to chyba dobrze, że kobieta chce się zabezpieczyć przed niechcianą ciążą. mniejsza szansa na aborcje, które są przez większość tak strasznie krytykowane. przynajmniej kobieta jest dojrzała. zapewne zazdroszczą i krytykują ci, których na taki komfort nie stać. pomyśleliście np. że kobieta jest w związku małżeńskim, ma już dziecko i nie chce mieć kolejnego? nie wszystkich stać na 8 dzieciaków w tym kraju. chęć założenia spirali absolutnie nie świadczy o łajdaczeniu się z setką palantów, którzy nie myślą o zabezpieczeniu. koszt takiej spirali około 400 - 800 zł. komfort psychiczny i wygoda, że nie trzeba co 2 mce latać po receptę na pigułki - bezcenne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebaka Re: Ginekolog IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.10, 14:33 Gość portalu: babka napisał(a): zazdroszczą i krytykują ci, których na taki komfort nie stać o tak autorka wątki pływa w luksusach o czym świadczy wpis, ze szuka najtańszego ginekologa. Może lepiej dla was kobiet by było gdybyście sobie macice powycinały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livika Re: Ginekolog IP: *.sattom.pl 19.10.10, 15:03 no pewnie, ze najtanszego. wyobraz sobie wsiowy glupku, ze sama spirala Mirena kosztuje 1000zl, do tego dodatkowo ginekolog pobiera oplate za zalozenie. moja znajoma skasowal 200zl, razem 1200zl. sama tez szukalabym najtanszego, gdyz weglug mnie 200zl za samo zalozenie tej wkladki to za duzo. ty sobie powinienes swojego fiutka wyciac, bo chyba zaburza ci funkcjonowanie mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Ginekolog IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.10, 15:30 Czy mogłabyś podać,który ginekolog zaklada za 200 zł,ponieważ mi proponowano 350.No i dziękuję kobietki za obronę:)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Ginekolog IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.10.10, 15:44 świebodzice kysiak 250 zł ul kolejowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Ginekolog IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 21:55 Dziękuję za namiar na tego lekarza.Jak dla mnie rewelacja.Bardzo miły człowiek.Dziękuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 09:51 Ten lekarz to dr Małolepszy. Kolezanki zadowolone. Nie wiem jak ze spirala, ale ogolnie wizyty sa tansze niz u nas w Walbrzychu- na badaniu 20 zl taniej na wizycie tez cos kolo tego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś