Gość: zalamana IP: 46.112.16.* 29.10.10, 16:01 Witam prosze o opinie n temat Providenta w Wałbrzychu czy ktos pożyczał od nich pieniądze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beti Re: provident??? IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.10, 16:38 nie bo nie stac mnie na prowidenta.pamietaj że oddasz dwa razy tyle co pozyczysz(nie wazne co powiedzą)pozatym dochód pewnie masz raz w miesiącu a prowident puka co tydzien po rate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: provident??? IP: 46.112.16.* 29.10.10, 17:03 niestety mam nóz na gardle i potrzebuje szybkiej pożyczki wiec co robić ? może ktoś coś doradzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: provident??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 17:31 a ile potrzebujesz mogę będę mógł pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: provident??? IP: 46.112.16.* 29.10.10, 17:36 wybacz ale mi nie jest do śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: provident??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 17:50 to złodziejska firma zajmująca się lichwą .Leć do banku,najlepiej ,w którym masz konto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aba Re: provident??? IP: *.chello.pl 29.10.10, 18:24 Czemu zakładasz, ze ktoś żartuje? Ten ktoś zapytał ile potrzebujesz bo może ma pieniądze które mógłby Ci pożyczyć. Nie wszyscy żyją od pierwszego do pierwszego. Dla niektórych np 1000 zł to nie jest wielki wydatek i ktoś może zaryzykować i Ci pożyczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: provident??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 18:32 provident- ponad 70%. Jeżeli masz jakieś długi to spróbuj pożyczkę konsolidacyjną. Nie mam innego pomysłu. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: provident??? IP: 46.112.16.* 29.10.10, 19:00 bo cieżko jest uwierzyć ze obcy człowiek może pomóc nie widząc w tym korzyści zresztą już dawno przestałam wierzyć w bajki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem Re: provident??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 20:21 witam,i tu jestescie wbledzie.,prowident pozycza pieniadze na dwa sposoby, raz- poczycza i wtedy co tydzien przychodzi ktos po rate, wszytsko zalatwiane jest w domu, istad te kosmiczne odsetki , sa one przeznaczone dla osoby ktora przychodzi po ta re7ate, natomiast drugi wariant jest taki ze podpisywana jest umowa- za dwa trzy dni przesylaja ci pieniadze na konto a ty potem sam przelewasz przez internet rate na ich konto,wtedy oprocentowanie jest jak w innych bankach. sprawdzilam to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I... Re: provident??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.10, 09:41 Ja ostatnio brałam providenta i pytałam się Pani Providentki o tą opcję, jednak usłyszałam stanowcze: "Ale w tym przypadku nie ma mowy". I zapytałam Panią czy jakieś specjalne warunki trzeba spełnić, na co Pani szybko ucięła temat. Tak więc byłam zmuszona wziąć tą droższą opcje. Tak więc nie wiem, który przedstawiciel zgodziłby się na udzielenie takiej pożyczki kosztem swojej premii. A może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: provident??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 19:01 Nie jak w innych bankach tylko ponad 20% i jak się spóżnisz z przelewem, to nie pamiętam jakie, ale były poważne konsekwencje oczywiście finansowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: provident??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.10, 12:13 dobry zwyczaj nie pozyczaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem Re: provident??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 16:53 hmmm ja kilka razy pozyczlaam, dzwonlam do glownego biura, potem kontaktowal sie ze mna przedstawiciel i zawsze sie zagdzal, tzn nie bylo problemu zeby wzias ta tansza forme. wydaje mi sie ze nie maja prawa odmowic. musialabys sie dowiedziec na infolini. Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia-1 Re: provident??? 30.10.10, 17:35 ja brałam 1000zl musialm oddac 1800 wiec osiem stow w bloto wyrzucilam ale jak nie mialam kasy to nie placilam bo nic ci nie moga zrobic dopiero jak cos uzbieralam to im dawalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bd Re: provident??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 18:15 a przelewalas na konto czy przyjezdzal po kase jakis czlowiek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jfk Re: provident??? IP: 94.254.132.* 02.11.10, 13:27 a co jest lepsze? chwilówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfv Re: provident??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 18:22 www.provident.pl/pages/oferta-pozyczki wystarczy poczytac, musza dac ta druga wersje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT kokos... IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.10, 19:10 chyba można taniej na kokosie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 746668899 Re: provident??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 22:01 Zapraszam do biura Fines w wałbrzyskim Rynku (Rynek 20 Ip.), pomożemy w znalezieniu pożyczki bankowej z wypłatą kredytu w ten sam dzień jak Ci się tak pali. Tel. 746668899 zadzwoń we wtorek albo po prostu przyjdź. Jak masz już tego trochę to pomożemy skonsolidować, przerabiamy stale "trudne przypadki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: provident??? IP: *.182.148.204.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.10.10, 22:09 a wiesz dlaczego ci nie dala na pakiet przelew bo nic by z tego nie miala a tak jak ktos przychodzi po pieniazki raz w tygodniu to ma 5% procent od twojej wplaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT Re: provident??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.11.10, 00:51 A Provident resztę - czyli z 70... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ja pożyczyłem Re: provident??? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.11.10, 08:39 i zmieniłem miejsce zamieszkania nie oddając ani grosza. Mogą mi skoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: provident??? IP: *.147.239.246.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.11.10, 12:28 znajda cie kiedys i to napewno hehehtez maja swoja windykacje to juz lepiej plac nawet po 5-10 zl i wtedy ci nic nie zrobia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ree Re: provident??? IP: *.chello.pl 01.11.10, 16:11 takie firmy jak provident nie maja praw bankowych czy jak to tam zwą. Żadna firma windykacyjna nie ma prawa działać w ich imieniu. Mogą ewentualnie jakiś swoich nasyłać ale jak nie mają adresu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: provident??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 16:51 jak czytam to co wypisuja ludzie na tym forum, nie tylko w tym watku, to nie dziwie sie ze takie sa pozniej narzekania, ze to ze tamto...wystarczy przeczytac regulamin/umowe. ja pozyczalem 1000zl i oddalem chyba z 200zl wiecej. jezeli pozyczas na przelew to jestes zobligowany do splaty w danych terminach inaczej naliczaja kary, a jezei wybierasz forme ze ktos bedzie przylazil do domu to wcale nie musisz mu placic i nie naliczaja jakis kara, tak jest w umowie. wiadomo jak sie nazbiera to zaczna marudzic, dzwonic i lazic coraz czesciej, ale dajac 5/10 zl odpowszczaja. wystarczy poczytac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza r. Re: provident??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 08:31 Zmiana mieszkania to bardzo sprytne posunięcie, a ty jesteś bardzo mądruteńki pod warunkiem, że dług był przypisany do... adresu. Niestety znając okrutne życie dług jest przypisany do ciebie, Einsteinie, i ciągnie się za tobą jak smród po gaciach. Gdziekolwiek byś nie był i tak jesteś tym samym zadłużonym człowiekiem a najdobitniej to odczujesz jak cię przyciśnie, a przyciśnie cię na pewno, i będziesz chciał wziąć następną pożyczkę. Zawierając umowę podajesz swoje dane, które są do ciebie trwalej przypisane niż adres, czyli na przykład PESEL. Taka ucieczka ma krótkie nogi. Odpowiedz Link Zgłoś