Dodaj do ulubionych

Przystojniak?

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.11.10, 18:02
Interesuje mnie definicja :) przystojniaka, ale wydana przez Panie. Kiedyś przy drinku i małej fazie usłyszałem, że Brosman jest beznadziejny :). Potwierdziło to kilka lasek przy stoliku :). Zawsze myślałem, że to przystojniak pierwszej wody. Jak to jest więc? Co powoduje, że faceta nazywacie ciachem? :) Sportowa sylwetka, może wzrost, głos, oczy, zapach? A może czasami wcale nie potrzeba walorów ciacha, aby być ciachem? :) Jakie są Wasze typy walbrzyskich przystojniakow, jeżeli tacy są? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: przystojniak Re: Przystojniak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 18:36
      sprawa jest prosta: masz kasę-jesteś przystojny
    • Gość: moja opinia Re: Przystojniak? IP: *.chello.pl 01.11.10, 20:20
      chcesz definicji?
      ok
      oto moja: Johnny Depp, niezmiennie od lat.
      • Gość: facio-zdziwko Re: Przystojniak? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.11.10, 20:45
        No właśnie :).
        Typowy przykład mojej niekumacji :) i czegoś niezrozumiałego dla faceta.

Dla mnie ten kolo to wypierdek z zapadniętą klatą i zarostem, jak mysz na pipie,
        a jednak się podoba babkom i to wielu. Taki fenomen, jak Linda :). Kurcze blade
        a w swoim czasie synonim polskiego twardziela.

Czyli nie musi to być tytan, ani nawet wysoki facet ?
        • Gość: pa Re: Przystojniak? IP: *.146.255.143.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.11.10, 21:07
          Każdy ma swoja definicję piękna, dla mnie np facet musi mieć obłędne spojrzenie wtedy jest dla mnie przystojny ;) Może być zwykły ale te oczy ... :):)
        • Gość: moja opinia Re: Przystojniak? IP: *.chello.pl 02.11.10, 14:06
          "z zapadnieta kalta"...
          nie o klate sie tu rozchodzi
          cos w mimice twarzy, w oczach i gestach jest powodem ze przyciaga uwage.
          nie musi to byc osilek o boskiej rzezbie, ubrany w niewiadomo co.
          ile osob tyle gustow.
          pozdrawiam
      • Gość: :) Re: Przystojniak? IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.10, 22:12
        Johnny Depp potwierdzam , jest facetem który właśnie ma w sobie to coś nie chodzi tu tylko o wygląd , jest świetnym aktorem za to go cenie filmy z jego udziałem są naprawde dobre. a co do ideałów męskiego piękna myślę, że każda kobieta ma trochę inny gust. Na mnie robi wrażenie sposób bycia faceta no i spojrzenie.
        • Gość: mila Re: Przystojniak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 12:18
          Gusta są różne. Moim typem "ciacha" jest facet nie za chudy ale też nie niewiadomo jak przypakowany, taki akurat. Mam słabość do brunetów, a jak ma ciemną karnację to już w ogóle. Oczy są najważniejsze, są takim zwierciadłem, niebieskie oczy i wymiękam po prostu. Ten błysk w spojrzeniu, które uwodzi :) Fajnie gdy uprawia jakiś sport. Facet powinien być zadbany. No i oczywiście zapach bardzo wpływa na kobiety. Oczywiście prócz cech zewnętrznych bardzo ważnym elementem jest charakter. Każdy dobiera sobie partnera według upodobania wygląd i charakter musi w jakiś sposób przyciągnąć kobietę.
          • Gość: rtg Re: Przystojniak? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.11.10, 15:02
            powiem szczerze ze żaden a aktorów/piosenkarzy, tak zwanych 'gwiazd' mi sie nie podoba
            uważam z resztą za kretynizm podniecanie sie wygladem kogos kogo w zyciu nie widzielismy na oczy

dla mnie "ciachem" jest mój facet. i nie dlatego ze ladnie pachnie, ma sliczne oczy, klase i jest inteligentny ale dlatego ze ma w sobie to coś i jest po prostu męski
    • Gość: aga Re: Przystojniak? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.11.10, 16:26
      A ja nie w filmach czy w gazetach, a w Walbrzychu widuje przystojniaka. Idealna, troche lubuziakowa powierzchownosc, mala seksi blizna...:) Spotykam go przypadkowo w tesco, empiku czasami w realu, na piaskowej... Ale odwagi nie mam wiec wzdycham z daleka:)
      • Gość: do "aga" Re: Przystojniak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 16:56
        a jak on wygląda? wiesz coś o nim? :))
        • Gość: aga Re: Przystojniak? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.11.10, 17:09
          A co, ludzisz sie, ze to Ty?;P Juz troche powiedzialam jak wyglada. Wiecej nie powiem, nie bede robila na niego nagonki w internecie. On jest tylko moj;)
          • Gość: do agi Re: Przystojniak? IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.10, 18:48
            a może jest już zajęty a nie twój?? nie pomyślałas o tym? lepiej sie dowiedzieć niż się poźniej lekko zdziwic....
    • Gość: johnny radio Re: Przystojniak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 17:27
      Ja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka