Gość: kolo IP: *.chello.pl 10.11.10, 19:00 zlikwidowac prywatne busy banda złodzieji strach z nimi jezdzic to zagrozenie na ulicach Wałbrzycha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZIBRO Re: busy? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.11.10, 19:04 Nie wymyslaj wątków by sciągnąć na dół machloje Tutaj i Chleba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtyhrth Re: busy? IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.10, 19:27 ciebie kretynie powinni zlikwidować a busy są lepsze niż niż MPK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: busy? IP: *.chello.pl 10.11.10, 19:43 w czym są lepsze palancie?bo jadą przed autobusem czy jak wpada itd to ich nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efwefsd Re: busy? IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.10, 19:48 szybsze, czysciejsze, tańsze. A w MPK smród, bród, i niesprawne wozy. Niby lider ekologi a tu dupa. Największy kopciuch w miescie zaraz po koksowni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: busy? IP: *.chello.pl 10.11.10, 19:35 To prawda a ten kurdupel na lini C nie siega do pedałów i łamie wszystkie przepisy ruchu drogowegod.Ciekawe kto mu dał prawo jazdy i czy ma je w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omg Re: busy? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.11.10, 20:55 jebnij się w łeb bo herezje wymyślasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: busy? IP: *.chello.pl 10.11.10, 20:34 Jak dojdzie do tragedji to wtedy będzie za pózno ... jak zawsze z resztą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sgweg Re: busy? IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.10, 21:09 > Jak dojdzie do tragedji to wtedy będzie za pózno ... jak zawsze z resztą. Może zrobimy zakłady. Czy w MPK czy u busiarzy dojdzie do tej tragedii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: busy? IP: 78.9.89.* 10.11.10, 23:37 prywatne busy to oczywista gangsterka...dorabiaja sie dzieki RADNYM ..nigdzie w Polsce nie ma takiej partyzantki jak w tym smierdzacym miescie korupcji...wszystko to dzieki KRUCZKOWI I PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.O Re: busy? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.11.10, 23:43 całe zło świata jest przez Kruczka i PO, naprawde! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: busy? IP: 94.254.192.* 11.11.10, 16:35 a ja jestem zadowolona z przewoźników prywatnych, a jak komus nie pasuje niech się przemieszcza z mpk, w brudnych zatłoczonych śmierdzących autobusach z gburami za kierownicą!! Spróbuj kupić u takiego bilet to zobaczysz jaka to przyjemność i jak Cię potraktuje, zwłaszcza kiedy nie masz wyliczonej co do grosza kwoty!! Nigdy więcej nie wsiąde do tych wiecznie niezadowolonych, chamskich "panów" kierowców. A ile razy wam się zdarzyło dobiegać na przystanku do autobusu, a "przemiły" kierowca z ironicznym usmiechem zamykał Wam drzwi przed nosem?? Zdecydowanie wolę busiki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: busy? IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.10, 16:43 Poczekamy, zobaczymy jeszcze trochę czasu minie i będziesz na kolanach przepraszać autobusy MPK i Panów kierowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborcairkaz Re: busy? IP: 46.112.113.* 11.11.10, 23:07 "Mam doświadczenia i wiem jak to zrobić. Wraz z moimi wspólpracownikami w minionych latach pozyskałem z UE i Ekofunduszu ponad 9 mln zł na zakup i modernizację autobusów. Obecnie aplikujemy o kolejne 16 mln zł, to pieniądze dla Was Szanowni Państwo, chcemy być coraz lepszymi, by i komunikacja miejska pozytywnie wpisywała się w obraz Miasta i Powiatu". Tyle zrobił dla MPK Ireneusz Zarzecki w 4 letniej kadencji radnego i 7 letniej kadencji prezesa MPK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efwefsd Re: busy? IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.10, 23:28 Zapomniałeś dopisać, że doprowadził firmę do ruiny. Jedno co mu doskonale wyszło to podporządkował sobie pracowników. Wszyscy go na forum bronią. Irek jesteś wielki !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: busy? IP: 94.254.138.* 12.11.10, 10:30 Wole Pania Czupryn nie ma kumpli takich jak Irek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adwokat Diabła Re: busy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 19:29 Hah a 11 listopada do 13:55 żadengo busa na A i C, później jeździły dwa, a to przez kumulację: Święto + kontrola ITD, autobusy MPK o dziwo pełne po mimo święta. Odpowiedz Link Zgłoś
ghostmachine Re: busy? 23.04.18, 15:45 dlatego lepiej wynajmować busy. Ja bardzo polecam www.sprint24.pl/ chyba najlepsza firma zajmująca się tym Odpowiedz Link Zgłoś