Dodaj do ulubionych

Niebieskooka!!!!!!!!

IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.11.10, 18:57
10.11.2010 w rynku o godzinie 11;30 podeszłaś do starszej kobiety żeby pomóc jej nieść zakupy. uśmiechałaś się tak serdecznie; nigdy nie widziałem takich oczu. jednak nie miałem odwagi podejść, błagam jeśli czytasz to teraz napisz do mnie arek19805@interia.pl Jesteś piękną dziewczyną! błagam napisz chociaż jak masz na imię!
Obserwuj wątek
    • Gość: Niebieskooka Re: Niebieskooka!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.11.10, 19:23
      Mam na imię Longin.
      • Gość: Niebieskooka Re: Niebieskooka!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.11.10, 19:35
        i jestem hermafrodytą
    • Gość: obrońcauciśnionyc szkarady, plastikowe lale i pustaki nie zabierać g IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.11.10, 19:59
      szkarady, plastikowe lale i pustaki nie zabierać głosu! zazdrość was zżera że są ładniejsze i mądrzejsze od was? wam z oczu bije desperacja i qurestwo!
      • Gość: ona z rynku Re: szkarady, plastikowe lale i pustaki nie zabie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 20:45
        mam na imie franciszek
    • Gość: Niebieskooki Re: Niebieskooka!!!!!!!! IP: 78.9.128.* 11.11.10, 21:16
      czesć jestem Antonim, ten niebieskooki, tak ładny niczym dziewczyna. Mam 28cm w zwodzie.
      • Gość: TO ja:) blu Re: Niebieskooka!!!!!!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.11.10, 00:16
        Witaj tak widzialam cie i usmiechnelam sie szeroko ale miales strasznie h...owe buty
    • Gość: Kobieta Re: Niebieskooka!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.10, 07:22
      Sami kretyni na tym forum - taki fajny wątek, aż miło się robi, że ktoś tak zafascynował się kimś .... a tu buractwo wypisuje kretyństwa... nie w temacie. Wstyd!!!
    • Gość: :) Re: Niebieskooka!!!!!!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.11.10, 07:24
      Stefan
      • Gość: nafnaf Re: Niebieskooka!!!!!!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.11.10, 12:41
        Fajny, sympatyczny watek, a banda debili tytlko utwierdza w przekonaniu, ze czesc osob na tym forum to niedo/jeba/ne i niedowartosciowane jednostki.
        coz, sorry za wyrazy, ale rzygac sie chce czytajac takie wypowiedzi.
        • Gość: gosc Re: Niebieskooka!!!!!!!! IP: *.chello.pl 12.11.10, 12:46
          Przeciez to wiadomo nie od dzis, ze wiekszosc osob, ktore odpowiadaja na posty to niedowartosciowane sieroty, ktore w prawdziwym zyciu nic nie osiagnely i ktore swoje gowniane ego probuja polaskotac w tym nierzeczywistym, wirtualnym swiecie, gdzie sa anonimowi i nikt im dupy nie skopie.
          Takze najlepsza metoda to niedokarmiac trola.
          • Gość: xoxo Re: Niebieskooka!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.10, 12:55
            do nafnaf i goscia...genialne spostrzeżenia ubrane w genialne słowa. BRAWO!POPIERAM!
    • Gość: kaznodzieja Re: Niebieskooka!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.10, 19:26
      zaprawdę powiadam Wam, szukajcie miłych wątków w prawdziwym życiu
      • Gość: buuuuuu! Re: Niebieskooka!!!!!!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.11.10, 19:34
        Buuuuuu! Ja też mam niebieskie oczy, ale nie pomagałam nieść siatek, buuuu! To znaczy, że nikt mnie nie kocha buuuuu!
        • Gość: niebo Re: Niebieskooka!!!!!!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.11.10, 19:38
          To byłam ja i wiecie co? łacznie z tym pajacem zalozacym ten watek Pocałujecie mnie wszyscy w Dupe!!!!!!!!! Z powazaniem niebieskooka!
          • Gość: M. Re: Niebieskooka!!!!!!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.11.10, 20:35
            Ladnie sie nam niebieskooka przedstawila ;)
            • Gość: klo Re: Niebieskooka!!!!!!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.11.10, 18:35
              to był wyblakłooki od alkoholu i tytoniu
              • Gość: pijak Re: Niebieskooka!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.10, 20:19
                no i po co po co mieszasz do tego alkohol i tytoń dwie wspaniałe używki znane i popularne od wieków
                • Gość: blu Re: Niebieskooka!!!!!!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.11.10, 21:01
                  juz prosilam o pocalunek w dupe! Z powazaniem niebieskooka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka