Dodaj do ulubionych

Kinderplaneta w Victorii

IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.10, 13:52
Kto był? Warto? jakie są ceny? pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: 3xM Re: Kinderplaneta w Victorii IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.10, 14:29
      Standardowo, jak wszędzie, piłeczki, domki, trampolina...
      Ceny: 7zł za pół godziny, chyba 10zł. za godzinę...
      Ale dzieciaki zadowolone :)
      • Gość: gosc Re: Kinderplaneta w Victorii IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.10, 14:53
        Dziękuję
        • Gość: n Re: Kinderplaneta w Victorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 19:21
          juz czynna?
          • Gość: hgfg Re: Kinderplaneta w Victorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 21:13
            nie , otwarcie w 2012
            • Gość: Adamek Re: Kinderplaneta w Victorii IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.10, 22:27
              pierzysz ! otwarte od 22:00 do 23:30
    • Gość: MIKI Re: Kinderplaneta w Victorii IP: *.centertel.pl 17.11.10, 08:49
      Wiem ze ceny to w tyg.12 zł za godz. na weekend 14zł dzieci dostają zegarki tak jak na basenie w Świebodzicach i za każde przekroczenie czasu jest dopłata jeżeli do 15 min 4 zł a jeżeli więcej niż 15 min 7 zł to też nie fer... znająac życie to zapłacimy za45 min zabawy 16 zł nie ma czasu nieograniczonego... sale urodzinowe z tego co widziałam do bani kliteczki lub klateczki aż się dziwie bo jak na taką sieć placów zabaw to nie pomyśleli...
      • Gość: 3xM Re: Kinderplaneta w Victorii IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.11.10, 09:11
        Jakie zegarki??? O czym ty piszesz??? Bzdury...Ceny też nie takie!
        • Gość: gosc Re: Kinderplaneta w Victorii IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.11.10, 10:04
          12 zł w tygodniu, 14zł weekend, dostaje się kartę magnetyczną panienka przy zapłacie od razu czas nalicza, zanim się dziecko przebierze i ubierze to faktycznie nie ma pełnej godziny zabawy, wg mnie naciągacze
          • Gość: n*** Re: Kinderplaneta w Victorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 13:36
            a czy wiedzie może czy są jakieś ograniczenia co do wieku dzieci?
            • Gość: ania1190 Re: Kinderplaneta w Victorii IP: *.centertel.pl 16.02.11, 17:51
              bylam tam i jestem bardzo zadowolona. to nie prawda ze czas naliczaja od razu, dziewczyny sa kulturalne i czekaja az sie czlowiek rozbierze i wrecz pomagaja przy tym (np popilnuja maluszka). ceny sa srednie... ogolnie 12 zl w tygodniu za godzine , 7 zl za pol... fakt niekorzyste sa wtedy doplaty przy tym pol godzinnym bileciku, ale moje maluchy sa bardzo zadowolone i mam ogromny problem z wyciagnieciem ich stamtad. plac duzy, kolorowy, pokoiki urodzinowe sa troszke malutkie ale dzieci tam prawie nie przebywaja bo animatorki szaleja z nimi po calej sali. wiedza dziewczyny jak sie nimi zajac. :) ja ogolnie polecam :) ograniczenia wieku sa do 12lat z tym ze brzdac majacy roczek nie jest wliczany w cene i wchodzi za darmo.
          • Gość: JK Re: Kinderplaneta w Victorii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.11, 09:22
            > 12 zł w tygodniu, 14zł weekend, dostaje się kartę magnetyczną panienka przy zap
            > łacie od razu czas nalicza, zanim się dziecko przebierze i ubierze to faktyczni
            > e nie ma pełnej godziny zabawy, wg mnie naciągacze

Straaaaszne. To tak jak na basenie - liczą czas zanim się przebierzesz i wejdziesz do wody. Oszukaaaństwo! ;D
            • pipiponczoszka Re: Kinderplaneta w Victorii 27.08.14, 20:14
              Obecnie KP schodzi na psy (delikatnie mówiąc...). Usunięto jedną z większych atrakcji - statek, który stał pośrodku, służył do wspinaczki, był zjeżdżalnią (dwie małe, jedna kręta, większa, typu "rura") oraz dzieci mogły włazić "pod pokład", gdzie były dodatkowo klocki do budowania... Co dano w zamian? Klocki pozostały, teraz jest piłkowa karuzela... Hm, dlaczego usunięto statek? Był niebezpieczny (podobno zdarzył się jakiś wypadek.... ale nie wiem, nie potwierdzam.)? Czy ta karuzela jest bezpieczniejsza? Nie jest - stoi na środku i starsze, mocno rozkręcone dzieci łatwo mogą uderzyć te które przechodzą obok (zdarzało się; ta karuzela zawiera sporo miejsca, rozkręcona jeszcze więcej pozostaje mało miejsca na przejście obok). Co jeszcze w zamian? Dodatkowe urządzenia na żetony... Żetony = dodatkowe koszty. Sama KP to nie majątek, ceny jak w większości takich miejsc... ale jak już toś a tych dzieci dwójkę, trójkę... Fajnie coś zjeść, przegryźć (tak, barek też jest, same chemiczno słodkie "frykasy", ale co się spodziewać...). Z wystarczającego placu zabaw dla dzieci jakim wałbrzyska KP była na początku staje się to z roku na rok coraz gorzej zagospodarowanym "małpim gajem" do nabijania kabzy na dzieciach. Obsługa jak zawsze - połowa jest w porządku, a połowa, hm, jakby nie z tej planety, nie zainteresowana specjalnie własnym miejscem pracy, klientami, nie wspominając o samych dzieciach. W toaletach nie rzadko syf - wybaczcie, no tak, dzieci brudzą, ale praca taka, że trzeba w takim razie częściej tam zaglądać. Teoretycznie regulamin podaje również, że dziecko powyżej 4 roku życia można zostawić tu pod opieką pracowników... ja bym nie zostawiła. Naprawdę lepiej zabrać dzieciaka na zwykły plac zabaw... ewentualnie już w weekend do jakiegokolwiek innego miasta i innego "małpiego gaju". Ktoś wspominał też naliczanie czasu: tak, jest skrupulatnie naliczane... od zakupienia biletu. Zanim pani wydała resztę już się dowiedziałam do której mamy czas, więc zerknęłam na zegarek - tak - nie było żadnego czekania na przebranie się... nawet na wejście na teren placu. I tak za każdym razem.
    • Gość: mf Re: Kinderplaneta w Victorii IP: *.play-internet.pl 16.02.11, 20:43
      moja bratanica złapała tam ospę
      • Gość: mama Re: Kinderplaneta w Victorii IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.02.11, 21:14
        trudno ospe kazdy musi przejsc lepiej wczesniej niz pozniej moja corka zlapala ospe w szpitalu i dodam ze nie lezala na oddziale zakaznym i jakos to przezyla jak kazdy:)
        • Gość: pracownik Re: Kinderplaneta w Victorii IP: *.18.84.lan.e-wab.pl 25.02.11, 23:05
          A ja tam pracuje i powiem ze cenowo nie jest tragicznie, jesli chodzi o czas to nic nie poradzimy na jego przekroczenie my tu tylko pracujemy i niemile uwagi od klientow nie sa przyjemne, staramy sie jak mozemy.Jesli chodzi o urodziny to dzieci w pokoikach przebywaja tylko na poczatku podczas jedzenia torta a zabawe na placu ciezko im zorganizowac , wszystkie biegna w inna strone i animator tak naprawde rzadko musi wymyslac im zabawy one i tak sa zadowolne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka