Dodaj do ulubionych

Vectra - dekoder

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.12.10, 16:51
Witam,
mam takie małe pytanko do użytkowników sieci Vectra. Czy Wam też często psują się te badziewne dekodery za 1PLN? Dziś wymieniałem po raz 5 od maja i.... okazało się, że ten rzekomo już sprawny nie działa. Ręce mi opadają.
Ma ktoś może jakiś sposób na przedłużenie żywotności tego złomu na okres dłuższy niż 3-4 tygodnie?
Obserwuj wątek
    • Gość: wer Re: Vectra - dekoder IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.12.10, 17:11
      1,5 roku chodzi bez problemow
      moze szczegol tkwi w osobie obslugujacej urzadzenie a nie w samym urzadzeniu ;)
      • Gość: DTE Re: Vectra - dekoder IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.12.10, 17:15
        Obsługującej? heh. Dobre. W drugim mieszkaniu mam jedną z pierwszych wersji tego urządzenia (jeszcze ze srebrnym pilotem) i ta działa bez zarzutu. Te nowe sypią się jak trabanty po zimie. Ale... coś w tym musi być, gdyż ten miły Pan bez mrugnięcia okiem wymienia od ręki na nowy.
    • Gość: dan Re: Vectra - dekoder IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.12.10, 18:40
      ostatnio udałem się na Kasztelańską w celu zgłoszenia awarii dekodera a tam tłumek osób z tym samym problemem ( i wszyscy z tej samej ulicy choć różnych bloków)
      • Gość: wiedzmin Re: Vectra - dekoder IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.12.10, 22:25
        ja mam ten pierwszy, srebrny maly badziew i śmiga już kupe czasu, czy ktos mi moze powiedziec cos o tych lepszych dekoderach? warto z PVR i programami full HD ? bo wlasnie sie zastanawiam nad tym, gdyż zakupiłem lepszy tv, proszę o jakies info
        • Gość: wer Re: Vectra - dekoder IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.12.10, 23:16
          no wlasnie mam stare szare pudlo i smiga ;)
          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka