Gość: :) IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.01.11, 16:21 Pytanie do Pań :) Robiłyście sobie może kiedykolwiek fryzurę wieczorową u tego fryzjera? Polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magdalena Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.11, 18:46 chodzi o ten salon koło przychodni na piaskowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.01.11, 22:57 Tak, po schodkach na dół ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.183.130.51.dsl.dynamic.eranet.pl 04.01.11, 23:06 Nie polecam!!! Kicha i jeszcze drogo. Myslalam,ze jak tak się cenią to będę miała super fryzurę a wyszlo,że sama poprawiałam sobie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.11, 07:53 zgadzam się z przedmówczynią. nie polecam! ja również musiałam poprawiać sobie fryzurę w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
haba.baba Re: Fryzjer "Dorota" 05.01.11, 12:21 fakt,dobre fryzjerki już nie pracują,no i jest kiepsko,tyle że salon ładny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrO Re: Fryzjer "Dorota" IP: 94.254.206.* 05.01.11, 12:51 A ja chodzę i polecam. Spoko fryzjer i nigdy nie musiałam poprawiać w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.01.11, 14:45 porażka. wszystkie dobre fryzjerki już stamtąd uciekły a te co zostały nie maja pojęcia o tym co robią. a do tego są niemiłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Fryzjer "Dorota" IP: 46.112.78.* 05.01.11, 15:09 Moja babcia tam chodzi i jest zadowolona;). Ja byłam raz kiedyś.Polecono mi lekki stylling-wyszedł baranek nie do opanowania,a prostownic jeszcze nie było;D.Masakra!!!Pół roku się męczyłam z tym na głowie. Jakiś pechowy ten fryzjer.Ani kiedyś ani teraz tam nie było dobrych fryzjerów (no,może z wyjątkiem takiej jednej blondynki).Znajoma fryzjerka z Piaskowej mówiła,że dużo klientek ma do poprawki po "Dorocie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.01.11, 23:08 dzięki za opinie! A może polecicie mi jakiegoś dobrego fryzjera na Piaskowej? Chodzi mi o zrobienie fryzury na studniówkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarka Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 23:21 ja też nie polecam tego salonu szczególnie na zrobienie fryzury wieczorowej ha a ja tam sie czesałam do ślubu to wyszłam z płaczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.11, 23:31 ja polecam zawsze tylko i wyłącznie salon "Maria" w szczawnie- zdroju na ul równoległej... Pani Maria robi przepiękne fryzury i nie takie obicachowe jak są prawie na wszystkich studniówkach , ja kilka lat temu robiłam u niej fryzurę na studniówkę stylizowaną na lata 20 i każdy był pod wrażeniem a na wesele na które szłam uczesała mi fryzurę z dobieranych warkoczy, koki też robi świetne , jeśli chodzi o czesanie nikogo innego nie polecam tylko ją a wszystkie moje koleżanki które się do niej wybrały również były bardzo zadowolone...ps. każda fryzura trzymała mi się jeszcze idealnie na drugi dzień;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.01.11, 12:46 Też nie polecam tego salonu,akurat nie robiłam u nich fryzury ,ale się farbowałam,chciałam na jasny brąz a wyszedł czarny-sama siebie się przestraszyłam jak od nich wyszłam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.01.11, 14:09 A mogłabym dostać jakiś namiar na ten salon "Maria"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.11, 15:41 843-24-22 w Równoległa 3 . Pani Maria zwykle w poniedziałki ma nieczynne jak byś chciała dzwonić w ten dzień. A najlepiej przyjść na żywo i wszystko ustalic. Jak byś się zdecydowała to w dzień czesania radze przynieść sukienkę żeby zobaczyć czy bedzie współgrała z fryzurą;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaskagrubaska Re: Fryzjer "Dorota" IP: 46.113.116.* 06.01.11, 18:25 A gdzie w Wałbrzychu zrobię trwałą, ale taką ,żeby nie przypominać chorej owcy? Chodzi o trwalą, która nie niszczy, nie pali włosów i skręt nie przypomina owczego runa? Bardzo proszę o rady! Dzięki wielkie! Odpowiedz Link Zgłoś
plastelinek.1 Re: Fryzjer "Dorota" 13.01.11, 20:14 Ja osobiście robiłam trwałą w nowo otwartym salonie na konopnickiej nie pamiętam numeru bloku ale mam nr telefonu 781789056 w tunelu tu gdzie był amper tam jest kosmetyczka i fryzjerka bardzo miła obsługa a trwała taka jak nigdy nie miałam rewelacja naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gumiś Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.11, 21:31 Ja salonu Dorota nie polecam, tam pieprzą włosy, jak była Iwonka i Wiola to było OK, a jak szefowa się za prace wzięła to chała totalna. Ja byłam po zwrot kasy!!!!!!!!!!!!!!!Najważniejsze,żeby nie trafić na szefową!!!!!!!!!!!!!!!Nie ma pojęcia o fryzjerstwie!!!!!!!!!!Na starość zrobiła jakiś kursik chory.Nie wspomnę o cenach - z kosmosu.Chyba chce odkuć się za ten kursik :-) Śledzę usługi fryzjerskie i wiem,że wyprzedaje większość sprzętu z salonu - bankrucik????????Ale jest nowo otwarty salon na Konopnickiej, właśnie TAM pracuje Pani Wiola, są ceny konkurencyjne super obsługa. moja córka robiła tam fryzurę na studniówkę oraz makijaż.Ja osobiście robiłam rzęsy oraz pedicure,bo kosmetyczkę też mają.Jest SUPER!!!!!!Chrzanić Dorotę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
haba.baba Re: Fryzjer "Dorota" 17.01.11, 16:20 nie mów tak ,bo ten salon jest bardzo długo na rynku,i był super a szefowa nie jest po byle jakimś kursie ,bo dyplomy i certyfikaty świadczą o jej umiejętnościach w tym kierunku,fakt że dobre fryzjerki odeszły,ale każdy idzie tam gdzie mu lepiej i znów przytoczę takie powiedzenie z życia wzięte że najlepszy generał wojny nie wygra bez dobrego wojska,taka jest prawda,ludzi pracy trzeba doceniać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.11, 17:55 ta cała "wielka szefowa" robiła mi fryzurę do ślubu. nigdy więcej!!! baba nie wiedziała jak upiąć "żywe" kwiatki!! dobrze, że moja mama była razem ze mną i pomogła "profesjonalistce" :/ wyjaśniam od razu: mama nie nic wspólnego z fryzjerstwem. szefowa niech wybierze się lepiej na kurs... hm może fitness, bo kursy fryzjerstwa jej nie wychodzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RE Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.01.11, 21:52 I tu się zgodzę gdzie jest profesjonalizm !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gumiś Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.11, 17:11 Certyfikaty nie świadczą o umiejętnościach,tylko o skończeniu kursu.Jak się ma kasę,mozna iść na najdroższy kurs i nic z tego nie wynika!!!!!!! Poza tym różne dokumenty można kupić na zielonym rynku.Sama sobie zaprzeczasz,bo twierdzisz,że salon ładny (05.01.2011) i generał bez wojska nic nie znaczy.Jak się to ma do certyfikatów???Chyba jednak będę pisać tak jak chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
haba.baba Re: Fryzjer "Dorota" 18.01.11, 19:17 no właśnie ,tak mi się wydaje że każdy sądzi według siebie,bo nigdy by mi do głowy nie przyszło aby kuplć certyfikaty,skoro się posiada to coś w głowie pozostaje,a szefowa po to ludzi zatrudnia aby oni mogli się wykazać,ona nie musi się wysilać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gumiś Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.01.11, 19:11 To po co zabiera się za włosy?????Robić certyfikat dla szpanu?????Dziś nawet murarz może otworzyć piekarnie i zatrudnić ludzi.On muruje a ludzie pieką.A jeśli ktoś ukrywa swoje prawdziwe kwalifikacje,to o czymś świadczy.Niekoniecznie pochlebnie.Fakty są takie,że kiedy moimi włosami zajmowała się którakolwiek z pań tam pracujących,to było o.k.Ale raz musiałam oddać się w ręce szefowej i zażądałam zwrotu pieniędzy.Oddała bez dyskusji ale na podwórku,żeby nikt nie widział.Ona się OŚMIESZA,wywieszając te swoje certyfikaty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koliber Polecam zakład fryzjerski i kosmetyczny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.01.11, 19:33 Niedawno ( kilka miesięcy temu) odkryłam świetny zakład! Jest nieduży ale profesjonalny. Dziewczyny- Ola kosmetyczka,Wiola fryzjerka- naprawdę znają się na swoim fachu.Często uczestniczą w szkoleniach dla profesjonalistów,szkolą uczennice.Oprócz doskonałej obsługi,jest fajna atmosfera.Naprawdę polecam!Najnowszym wynalazkiem jest przedłużanie rzęs.Sama skorzystałam.Nie muszę się już malować.No i ceny!Na pewno są najtańsze w tej części miasta.Zainteresowanym podaję numer telefonu do zakładu : 781789056, na ul.Konopnickiej (dawny Amper) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Polecam zakład fryzjerski i kosmetyczny IP: *.sattom.pl 03.06.11, 23:15 no naprawde zarąbisty salon , jadą na taniej Joannie i zwykłych farbach detalicznych .... bez komentarza ... fajny sposob na reklame pani Wiolu ;-) dla zainteresowanych salonem na konopnickiej: prawie każdy pozytywny komentarz jest z tego samegi IP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: Polecam zakład fryzjerski i kosmetyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.11, 19:50 bez przesady, ja tam jestem zadowolona, już kilka razy się tam czesałam, jest calkiem ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LojalnaJola Re: Fryzjer "Dorota" IP: 217.153.67.* 18.02.11, 23:14 """"> Ja salonu Dorota nie polecam, tam pieprzą włosy, jak była Iwonka i Wiola to był > o OK, a jak szefowa się za prace wzięła to chała totalna. Ja byłam po zwrot kas > y!!!!!!!!!!!!!!!Najważniejsze,żeby nie trafić na szefową!!!!!!!!!!!!!!!Nie ma p > ojęcia o fryzjerstwie!!!!!!!!!!Na starość zrobiła jakiś kursik chory.Nie wspomn > ę o cenach - z kosmosu.Chyba chce odkuć się za ten kursik :-) Śledzę usługi fry > zjerskie i wiem,że wyprzedaje większość sprzętu z salonu - bankrucik????????Ale > jest nowo otwarty salon na Konopnickiej, właśnie TAM pracuje Pani Wiola, są ce > ny konkurencyjne super obsługa. moja córka robiła tam fryzurę na studniówkę ora > z makijaż.Ja osobiście robiłam rzęsy oraz pedicure,bo kosmetyczkę też mają.Jest > SUPER!!!!!!Chrzanić Dorotę!!!!! """"" hahaha wiem kto to pisał, pracowała własnie w tym salonie i perfidnie siebie chwali, masaaakraaa... skoro chrzanic dorote to czemu lizałaś d... i podpieprzałaś swoje koleżanki z pracy? pomyliłaś swoje miejsce, robiłas z siebie szefową po Pani szefowej... ja czasami miałam problem z odczytaniem która z tych pan jest tą pi> Ja salonu Dorota nie polecam, tam pieprzą włosy, jak była Iwonka i Wiola to był > o OK, a jak szefowa się za prace wzięła to chała totalna. Ja byłam po zwrot kas > y!!!!!!!!!!!!!!!Najważniejsze,żeby nie trafić na szefową!!!!!!!!!!!!!!!Nie ma p > ojęcia o fryzjerstwie!!!!!!!!!!Na starość zrobiła jakiś kursik chory.Nie wspomn > ę o cenach - z kosmosu.Chyba chce odkuć się za ten kursik :-) Śledzę usługi fry > zjerskie i wiem,że wyprzedaje większość sprzętu z salonu - bankrucik????????Ale > jest nowo otwarty salon na Konopnickiej, właśnie TAM pracuje Pani Wiola, są ce > ny konkurencyjne super obsługa. moja córka robiła tam fryzurę na studniówkę ora > z makijaż.Ja osobiście robiłam rzęsy oraz pedicure,bo kosmetyczkę też mają.Jest > SUPER!!!!!!Chrzanić Dorotę!!!!! Hahahah wiem kto to pisał, ten co siebie tak ceni :) skoro ci zle było u dorotki to po co jej w d.. wchodziłas i podpieprzałas swoje kolezanki z pracy kłamczucho? Lojalna sie odezwała, a Dorota nie była zła, tylko ty.. gdyby nie to ze mi kolezanka powiedziala, do dzis bym nie wiedziala kto jest szefem w tym salonie, tak sie Lojalna wywyższala, zgubila rachube kim jest i ktore jej stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.02.11, 20:47 POWIEM KRÓTKO JESTEM BYŁĄ KLIENTKĄ KTÓRA KORZYSTAŁA TAM Z USŁUG WIĘC NIE WIEM O CZYM MOWA A PANIĄ WIOLE CHWALE BO U NIEJ ZAWSZE ROBIŁAM WŁOSY W TYM SALONIE A JAK JEJ NIE BYŁO TO SIADAŁAM DO IWONKI A SPOTKAŁYŚMY SIĘ PRZEZ PRZYPADEK I DAŁA MI NAMIAR NA SIEBIE A FAKT JEST TAKI ZE NIE WARTO TAM JUŻ IŚĆ BO NIEMA DO KOGO A PISAĆ MOGĘ I WYRAŻAĆ SWOJĄ OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 22:56 Ja również polecam Marie ze Szczawna. Byłam tam i przed studniówką i przed ślubem i znajomi nawet oglądając zdjęcia chwalą i ogólnie zwracają uwagę na uczesanie. Przed ważnymi wydarzeniami myślę, że Marię można polecić z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 21:24 witam ja bardzo polecam ten salon tam robiłam na własny ślub fryzure i byłam z niej bardzo zadowolona do tej pory korzystam z tego salonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyna Re: Fryzjer "Dorota" IP: 217.153.67.* 18.02.11, 23:22 Kiedyś były tam dobre fryzjerki, trzeba było sie telefonicznie umawiać bo miały dużo klientów. Jedna taka gruba, czy w ciąży? była co mocno szarpala włosy, żal mi było pani targanej szczotka na fotelu, ledwo trzymała głowe na karku, wygladalo to strasznie. Chodziłam do kosmetyczki w czarnych włosach, ale ślad o niej zaginął, wie ktos może gdzie teraz pracuje? Pięknie robiła brwi i z zabiegów też byłam zadowolona. Już tam nie chodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.02.11, 11:16 Kosmetyczka Lucynka ma salon kosmetyczny w budynku na Broniewskiego,w drodze do szpitala po prawej stronie ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.02.11, 21:32 A ta komenda czego miała się tyczyć!!!!!!!!!!!!!!!!! Samo reklama czy co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BESZCZELNOŚĆ!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.02.11, 21:35 A TY KOGO TAM POLECASZ BO NIE WIEM hehehe określ się kobieto ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasak Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.02.11, 00:37 Będzie krótko - "Dorota" to masakra!!! Uwaga! Jestem facetem, byłem tam i nawet moje kudły okazały się wyzwaniem dla pracujących tam...no właśnie...fryzjerów? Stanowczo odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pupil Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.02.11, 20:41 No i właśnie popieram masakra!!! Nie tylko dla ciebie ale zagrożenie dla innych PAMIĘTAJCIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.11, 23:23 Jest w Wałbrzychu fryzjerka która nie ma żadnych uprawniń czy nawet zarejestrowanej działaności gospodarczej chociaż salon wygląda dość profesjonalnie. Moze jest ich więcej ale ja wiem o jednej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helga Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.02.11, 23:46 A kto to?Może to smaczny kąsek dla odpowiednich instutucji w tym mieście..hmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh Re: Fryzjer "Dorota" IP: *.centertel.pl 19.06.11, 15:09 mi tam ogolili pół głowy na łyso i jeszcze musiałam zapłacić Odpowiedz Link Zgłoś