Dodaj do ulubionych

Znaleziono PSA!

IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.11, 09:43
W niedzielę ok godz. 20 w okolicach placu Grunwaldzkiego znaleziono suczkę boksera, młoda ok 9 miesięcy , latała za samochodami ponoć 2-3 dni, podejrzewamy że ktoś ją porzucił ponieważ była bez obroży i skrajnie wyczerpana. Czy ktoś ją zgubił?? , czy ktoś jest chętny do przygarnięcia pieska? , jest naprawdę śliczna i kochana , znalazła ją moja koleżanka , niestety ani ona ani ja nie jesteśmy w stanie jej przygarnąc z powodu posiadania zwierząt nie tolerujących innych i nadmiaru obowiązków a nie chcemy jej oddawać do schroniska..
Obserwuj wątek
    • Gość: blanx Re: Znaleziono PSA! IP: 80.50.177.* 11.01.11, 12:59
      podbijam
    • Gość: edi Re: Znaleziono PSA! IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.11, 13:29
      Zjedz go. Kuchnia chińska jest smaczna
      • Gość: lilu Re: Znaleziono PSA! IP: *.xdsl.centertel.pl 11.01.11, 13:47
        skontaktujcie sie z fundacjami probokserowatymi. jest SOS Bokserm oraz Boksery w Potrzebie. to 2 odrebne fundacje.
        zabieraja psy na domy tymczasowe lub hotele i w miedzyczasie szukaja im domow.

stronki latwiutko znajdziecie w google. takze samemu mozna porobic ogloszenia w necie, na allegro i na stronach, gdzie darmowo sie ogloszenia dodaje. ale potrzebne jest zdjecie psa, bo nikt w ciemno nie wezmie.

ruda, czy ciemna pregowana? ogon dlugi, czy krotki?
        • Gość: ewko Re: Znaleziono PSA! IP: 3.1.* / 192.168.1.* 11.01.11, 14:17
          Niech się ktoś zlituje nad sunią! Te psy nie potrafią żyć w schronisku! Potrzebują miłości i same dają wiele! Wiem bo też mam sunię bokserkę :)
          Może się zgubiła w czasie sylwestrowych wystrzałów! Trudno mi uwierzyć że ktoś mógł wyrzucić psa :( chociaż wiem że tacy też są!
          • Gość: Monia Re: Znaleziono PSA! IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.11, 15:28
            dziękuję za info , napewno dam ogłoszenia , ja mam juz psa koleżanka ma psa i 2 koty które średnio tolerują tego boksera, jest śliczna brązowa , bardzo mądra, grzeczna i kochana , była bez obroży i wystraszona a nie chcemy jej oddawać do schroniska.
    • Gość: lilu Re: Znaleziono PSA! IP: *.xdsl.centertel.pl 11.01.11, 17:38
      Monia podaj nr tel, zadzwonie, moze cos pomoge jeszcze
    • Gość: Asia Re: Znaleziono PSA! IP: 87.105.201.* 12.01.11, 18:54
      Monia, daj numer lub maila. Chyba że już znalazł się właścieciel...
      • Gość: Monia Re: Znaleziono PSA! IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.11, 20:04
        maciejkapati@op.pl to jest adres osoby która znalazła psa wiec się odezwij na maila. własciciela chyba jeszcze nie znalazła
        • Gość: ewko Re: Znaleziono PSA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 22:05
          I co z sunią! znalazł się właściciel?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka