Dodaj do ulubionych

Używany laptop

IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.11, 13:37
Witam, w związku z całkowitym zużyciem się laptopa,chciałbym dowiedzieć się gdzie mógłbym zakupić ,używany,niedrogi laptop.Nie mam wielkich wymagań co do danych technicznych bo się na tym nie znam.Może ktoś chce odsprzedać swój,którego nie używa lub nosi się z zamiarem kupna nowego a stary pójdzie w kąt.Z góry dziękuję za wszystkie informacje i ewentualną pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: ---- Re: Używany laptop IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.01.11, 14:30
      a ile chcesz wydac?
      • Gość: Piotrek Re: Używany laptop IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.11, 15:01
        Myślałem o 300-400 zł
        • Gość: asd Re: Używany laptop IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.01.11, 15:05
          Za 500zł mogę Ci sprzedać Acera Aspire 3000. Dokładnie 3004NLMi.

Zdjęcie podglądowe

Bateria trzyma do pół godziny. W komplecie zasilacz.
          • Gość: asd Re: Używany laptop IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.01.11, 15:06
            "POGLĄDOWE" miało być ;)
          • Gość: ort Re: Używany laptop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 16:39
            na allegro za 300zł ten twój sprzet
            • Gość: asd Re: Używany laptop IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.01.11, 17:57
              Hah, dobre. Udowodnij, a nie ściemniaj. Najtańszy kosztuje 550zł, z nieoryginalnym zasilaczem i baterią trzymającą o połowę krócej. Jesteś TROLL po prostu!
        • Gość: Ewa Re: Używany laptop IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.11, 15:16
          Ja mam do sprzedania IBM za 230 zł, z zasilaczem. W pełni działający.
          • Gość: Piotrek Re: Używany laptop IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.11, 20:22
            Ewa,jeśli to możliwe,proszę o kontakt 530914376.Dziękuję za dotychczasowe odpowiedzi
            • Gość: Ewa Re: Używany laptop IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.11, 19:48
              Panie Piotrze. Jak się laptop nie spodobał to należało mieć trochę cywilnej odwagi i powiedzieć, że Pan rezygnuje a nie , że zaraz wróci tylko pójdzie po pieniądze. Tak się nie robi.
              • Gość: :) Re: Używany laptop IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.01.11, 20:10
                Dobry koleś, zwiał jak tchórz :P haha ;D
          • Gość: kijop Re: Używany laptop IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.01.11, 20:42
            Ewa, ciesz się, że Ci laptop został w domu, bo widać, ze ktoś szukał "okazji". Przy "okazji" masz przejrzane kąty.
            • Gość: Ewa Re: Używany laptop IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.11, 21:26
              Nie, nie , mąż umówił się z Panem Piotrem w jego miejscowości, z tego co wiem w rynku. Pan Piotr przyszedł, zobaczył, powiedział, ze idzie po pieniądze a mąż czekał. No cóż, Pan Piotr już nie wrócił ani nie zadzwonił a przecież wystarczyło powiedzieć, że nie jest zainteresowany.
    • m-x-m Re: Używany laptop 04.07.14, 00:31
      Odwiedź koniecznie NetPlay24.pl duży wybór i niskie ceny netplay24.pl
    • mariamaria3 Re: Używany laptop 26.01.18, 22:44
      Jeżeli chodzi o używany sprzęt to polecam zajrzeć na restartplus.pl mają tam naprawdę dorby sprzęt, w super cenach i dodatkowo jest gwarancja. No i z tego co wiem mają sklepy w różnych miastach więc można zamówić i obejrzeć na żywo sprzęt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka