Dodaj do ulubionych

T-BOT 2011

IP: *.16.126.lan.e-wab.pl 22.01.11, 13:58
www.youtube.com/watch?v=R9xlQwTZ9ys&feature=player_embedded
Druga edycja T-bot organizowana przez WKR (Wałbrzyskie Koło Robotyki) oraz ZS nr 8 właśnie przebiega. W tej chwili każdy, który odwiedzie Dolnośląski Park Technologiczny w Szczawnie Zdroju spotka tam tłumy pasjonatów oraz mnóstwo elektroniki. My przygotowaliśmy dla was krótki film krótko montażowy który ma wam zilustrować to co dzieje się w budynku.
Obserwuj wątek
    • Gość: malkontent Re: T-BOT 2011 IP: *.centertel.pl 22.01.11, 17:49
      Tłumu wcale nie było, ilością elektroniki też się rozczarowałem o ile można nią nazwać parę zabawek zdalnie sterowanych, to juz lepszy ubaw miałem jak się pobawiłem zdalnie sterowanym czołgiem chrześniaka na wigilię:). Zabawę to mieli może raczej biorący udział w zawodach, zaś fan robotyki mógł się rozczarować. Szkoda było czasu na dojazd.
      Dzięki za wprowadzenie w błąd.
      • Gość: Robotyk Re: T-BOT 2011 IP: *.16.126.lan.e-wab.pl 23.01.11, 18:04
        Nie wiem o której byłeś i jakie nie tłumy widziałeś. Ale ja byłem od początku do 12, w tamtym roku podobnie. Widzę, że ludzi jednak jest coraz więcej. A ludziom faktycznie się podoba. Inaczej nie miał bym problemów zrobić tego filmu.
        • Gość: robot fajny Re: T-BOT 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 18:16
          najfajniejsza była Cycatka :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka