Dodaj do ulubionych

pustostan do remontu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 08:34
szukam pustostanu do remont aby zrobic 2 małe pokoiki , prosze o namiary
Obserwuj wątek
    • Gość: sasiad Re: pustostan do remontu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 08:39
      orzeszkowej 6 , nowe miasto, ostatnie pietro od ulicy
      • Gość: piszpantu Re: pustostan do remontu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.01.11, 08:59
        Zeromskiego 12
        • Gość: derry Re: pustostan do remontu IP: *.centertel.pl 27.01.11, 09:05
          tu masz specjalną stronę do namierzania pustostanów: cia.bzzz.net/wroclaw_zglos_pustostan_krasnoludkom
    • Gość: EWKA Re: pustostan do remontu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 09:29
      ALE CO TO ZNACZY "PUSTOSTAN DO REMONTU"? ZGŁOŚ SIĘ DO "MIASTA", CO MIESIĄC WYSTAWIAJĄ LISTĘ Z CZYMŚ TAKIM DO REMONTU...
      • Gość: a Re: pustostan do remontu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 11:11
        Ale ona nie chce "od miasta" bo będzie musiała płacić czynsz.
        • Gość: ewka Re: pustostan do remontu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 14:53
          Ale jak pustostan i tak "będzie miasta" to ono i tak sobie za to kasę policzy. To się wówczas nazywa odszkodowanie za użytkowanie bez posiadania tytułu :)
          Tak czy inaczej za zajęcie sobie chałupy dostanie się wyrok i tyle.
          No chyba, że Pani ma jakieś "wtyki", wybierze sobie jakąś ruinkę i pójdzie do znajomka po przydział i umowę na mieszkanie. A tacy jak ja łażą co miesiąc zaglądać na tą zakichaną listę, a z racji braku gromadki bahorków i niepochodzenia z patologicznych nizin społecznych nie mamy najmniejszych szans na jakiąś logiczny (czytaj: więcej niż 19m2 w suterenie) lokal
          • Gość: -ł Re: pustostan do remontu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.01.11, 21:00
            przesada ja tez nie mam pochodzenia patologicznego i piatki dzieciakow i jakos dostalam zgode na przydzial mieszkania do remontu
            • Gość: ewka Re: pustostan do remontu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 12:43
              Ja zgodę też dostałam! Ale mieszkania jeszcze nie! I co miesiąc się coraz bardziej rozczarowuję
    • Gość: Maciej Re: pustostan do remontu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 15:10
      W cenie (ale i tak dużo taniej niż wynajęcie firmy) ale na pewno porządnie

tel 888-677-227
      • Gość: bb Re: pustostan do remontu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 22:17
        Na samej 11 listopada od lat stoi praynajmniej 3 wolne mieszkania, bo lokatorzy poumierali. jakos miasto nie bardzo sie nimi interesuje. Więc kto robi te dziwne listy. Nikt odpowiedzialny nie panuje nad tym juz od dawna sie mówi o inwentaryzacji pustostanów i nikt tego nie robi a ludzie latami czekają w sztucznie tworzonych kolejkach. dziwne to miasto, w którym nikt za nic nie odpowiada.
        • Gość: kamilla Re: pustostan do remontu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 15:52
          Z racji pełnionych społecznie pracy mogę wskazać mnóstwo takich pustostanów,od lat niezamieszkałych.zagrzybionych ...... i nikt mi oczu nie zamydli
    • Gość: student Re: pustostan do remontu IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.01.11, 18:01
      Co Ty głupi jesteś, nie słyszałeś co mówił Piotruś Pan na spotkaniu ze studentami.
      Że przecież w Wałbrzychu nie ma pustostanów.
      • Gość: ania Re: pustostan do remontu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 13:32
        a mnie interesuja pustostany do remontu tez na podgorzu
        • Gość: sylwia Re: pustostan do remontu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 20:16
          ul. Niepodległości 73
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka