Dodaj do ulubionych

Uwaga szklanka

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.01.11, 22:44
Proszę wszystkich kierowców o uwagę podczas kierowania pojazdami, ponieważ w okolicach sterefy ekonomicznej wystąpiła potężna gołoledź, i poruszanie się z prędkością powyżej 10 km/h jest już problemem, zachowajcie duży odstęp od poprzedzającego pojazdu.
Dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Uwaga szklanka IP: *.146.149.104.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.01.11, 23:09
      potwierdzam - auta tańczą na lodzie
      • Gość: qqq Re: Uwaga szklanka IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.11, 23:22
        dziś około 21:30 jak wracałem z piaskowej w stronę podzamcza to przed skrzyżowaniem jest tak ślisko że zjeżdżając w stronę Kauflandu przez 20 m auto nie chciało się zatrzymać, tzn samochód był praktycznie wyhamowany ale po prostu zjeżdżał, na szczęście pas obok był pusty to spokojnie wyratowałem się .
        • Gość: wdwd Re: Uwaga szklanka IP: *.isp.tvkg.net 29.01.11, 10:25
          jeżdze autem z 15lat nieprzypominam sobie żebym po takim lodowisku jechał .jakos sie udoło pod góre pdjechać:) ale łatwo niebylo
          • Gość: mariusz Re: Uwaga szklanka IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.01.11, 19:34
            Na tej strefie to w ogóle są jakieś anomalie pogodowe, kiedyś jadąc przez strefę wjechałem w taką mgłę, że nic nie widziałem przed autem, z początku myślałem, że coś się pali i to jest dym, ale jak wracałem 15 minut później po mgle nie było ani śladu.
            • Gość: świadek Re: Uwaga szklanka IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.01.11, 19:52
              > Na tej strefie to w ogóle są jakieś anomalie pogodowe, kiedyś jadąc przez strefę wjechałem > w taką mgłę, że nic nie widziałem przed autem

Dokładnie. Na dodatek w 16 sekundzie było słychać strzały.
              • Gość: vik Re: Uwaga szklanka IP: *.isp.tvkg.net 30.01.11, 12:54
                smiech smiechem :)ale tam naprawde pogoda znacznie sie rózni od tej na dole .jakis mikroklimat panie czy cos ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka