Dodaj do ulubionych

agencja pracy za granica

IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.11, 15:19
Szukam pracy za granica i potrzebuje namiarow na jakas dobra agencje pracy, wszedzie gdzie szukam albo okazuje sie ze to oboz pracy albo niema aktualnych ofert i dopiero na wiosne. Bylbym wdzieczny gdybyscie polecili mi z reka na sercu jakas dobra agencje, gdzie nie zostane wyru...y jak w wiekszosci. pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: whatever Re: agencja pracy za granica IP: *.range86-135.btcentralplus.com 31.01.11, 18:36
      A gdzie chcesz pracowac i w jakim charakterze? Jesli UK, to s'il vous plait...
      jobseekers.direct.gov.uk/homepage.aspx?sessionid=32915409-6b17-4066-a54a-b3aa2c0ad844&pid=1
      www.totaljobs.com/
      www.agencycentral.co.uk/
      itp. Masz tych agencies jak 'mrowkow'
      • madz_ia21 Re: agencja pracy za granica 05.10.13, 16:58
        Witam
        Podbijam temat, szukam agencji która pośredniczy pracy w Holandii.
        Znalazłam już kilka:
        www.worksupport.pl/ www.hollandcontracting.pl/ www.vankoppen-vaneijk.pl/
        Ale niestety opinie są straszne ;( głównie komentarze dotyczą lokatorów, że ciągłe imprezy , libacje, ćpanie, puszczanie się.. jeśli ktoś z was ma agencję godną polecenia lub doświadczenie z któraś z wymienionych bardzo proszę o opinię! z góry pięknie dziękuje
        • xbox86 Re: agencja pracy za granica 06.10.13, 11:43
          Polecam agencje pracy E&A z Opola warto sie przejechać
          • madz_ia21 Re: agencja pracy za granica 06.10.13, 12:26
            Dziękuję za informację :xbox86:
            Słyszałam wiele dobrego o tej firmie, ale czy znajdzie się tam praca dla ludzi z językiem angielskim na poziomie podstawowym ? bądź jeśli chce wyjechać para , z której tylko jedno ogarnia angielski na poziomie komunikatywnym? Pozdrawiam
            • darek24dm Re: agencja pracy za granica 07.10.13, 16:27
              Tak praca za granica nie ma zadnego problemu tylko pytanie jakie musisz sama postawic sobie, chcesz na chwile tylko zarobkowo czy na zycie, jezeli zarobkowo to przez agencje najlepiej jak na zycie to musisz wiedziec zeby jezyk podstawa utrzymania sie jest gwarantowany. Pozdrawiam. Zawsze mozesz wyjechac przez agencje i wykorzystac ten wyjazd na ustatkowanie sie. Ten sposob sam sprawdzilem na sobie :D Pozdrawiam
              • madz_ia21 Re: agencja pracy za granica 07.10.13, 21:16
                Dziękuję :darek24dm:
                Na razie zarobkowo, ale planuję na dłużej , zdaje sobie sprawę ze przez agencje na dłużej nie opłaca się, tylko zależało mi po prostu na opiniach o agencjach bo w internecie jest mnóstwo STRASZNYCH komentarzy, wybrałam :Van Kopeen Van Eijk: mam nadzieję, że nie pożałuję.
                • irek5511 Re: agencja pracy za granica 23.11.13, 20:37
                  Witam,
                  Szybki i Przyjemny kurs angielskiego za darmo poziom podstawowy zawiera kilka godzin nagran + eBook.
                  Bardzo przyjemny sposób nauki poprzez słuchanie i powtarzanie dialogów i poszczególnych słów.
                  Zapraszam z kuru skorzystało już 30000 osób.

www.youtube.com/watch?v=GC-DLbV_1-w

kursy-jezykowe-free.blogspot.com/2013/09/kurs-angielskiego-superkurs-poziom.html
              • irek5511 Re: agencja pracy za granica 23.11.13, 20:36

Szybki i Przyjemny kurs angielskiego za darmo poziom podstawowy zawiera kilka godzin nagran + eBook.
                Bardzo przyjemny sposób nauki poprzez słuchanie i powtarzanie dialogów i poszczególnych słów.
                Zapraszam z kuru skorzystało już 30000 osób.

www.youtube.com/watch?v=GC-DLbV_1-w

kursy-jezykowe-free.blogspot.com/2013/09/kurs-angielskiego-superkurs-poziom.html
    • stach787 Re: agencja pracy za granica 27.10.14, 12:39
      Mogę polecić Silverhand z czystym sumieniem. Sam wyjeżdżałem z nimi już kilka razy do Niemiec. Zawsze przed wyjazdem mogłem liczyć na szczegółowe informacje, po przyjeździe na miejsce Pani z agencji zawsze dzwoniła i pytała czy wszystko w porządku. Nigdy nie było problemu z wypłatą, często wracałem do Polski. Generalnie widać, że firmie zależy na osobach które wysyłają.
    • edycia9988 Re: agencja pracy za granica 30.04.26, 13:07
      Covebo okazało się solidną firmą, polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka