Dodaj do ulubionych

Precz z PO !!!

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.02.11, 15:19
demotywatory.pl/2643831/Juz-niedlugo
13 lutego - TWÓJ głos jest ważny :) !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: tyr Re: Precz z PO !!! IP: *.ip.netia.com.pl 02.02.11, 16:09
      Palant do lania całe PO
      • Gość: czujny Re: Precz z PO !!! IP: *.centertel.pl 02.02.11, 16:16
        Najgorsze jest to, ze do PO się pcha najgorsza swołocz którą znam po sasiedzku, czyli drobni kombinatorzy z dużymi ambicjami czy też podstępne podśmiechujki którym, że nie należy ufać wie najgorszy bandzior w dzielnicy. Przejrzyjcie sobie wałbrzyską liste członków , na pewno odnajdziecie tam znajomych, ja się nieco zdziwiłem jakie perełki tam znalazłem. A potem skutkiem są takie romki zdolne tylko do kręcenia lodów.
    • Gość: dd Re: Precz z PO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 19:30
      po tylu latach zajarzyliście, że PO to złodzieje? To gratuluję spostrzegawczości.
      • Gość: Koń Re: Precz z PO !!! IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.11, 20:46
        Ponoć ta dyżurna posłanka z PEŁO Mrzygłocka będzie liderem listy kandydatów na posłów.
        Tu przypominam, że o taką funkcję będzie ubiegać się po raz trzeci, czyli znowu Białoruś.
        Ona już przyrosła do stołka, bez którego nie może normalnie żyć.
        Mrzygłocką wypromował Chlebowski, który nie załapał się na pierwszą piątkę listy PEŁO.
        Ma od nas na bank negatywną kampanię wyborczą, ponieważ mimo zwracania się do niej z różnymi sprawami i informowania o różnych nieprawidłowościach nigdy nie podjęła żadnej interwencji, ponieważ nie interesują ją sprawy zwykłych obywateli ale za to pomaga swoim kolesiom z PEŁO.

Hejka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka