IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 18:37
Jeżeli jesteś niezadowolony z wyborów prezydenckich,
jeżeli uważasz, że głosy były kupowane,
jeżeli chcesz zmian,
jeżeli chcesz aby obecny (i były prezydent) poniósł odpowiedzialność za swoją decyzję w sprawie Mo-Bruk -
WYRAŹ TO I WEŹ UDZIAŁ W REFERENDUM!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: <.> Re: 30% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 19:03
      up
      • Gość: :( Re: 30% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 19:30
        W trzech dzielnicach jest Mobruk - na Podgórzu, na Gaju i na Sobięcinie. A wszystkie zanieczyszczenia wiatr niesie na miasto. Jesteśmy skazani na wytrucie
        • Gość: 1414 Re: 30% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 19:41
          jezeli wam to poprawi humor to krukoszenko solidaryzuje sie z mieszkańcami Wałbrzycha ws. syfu jakim jest Mo-Bruk ..
          • Gość: Małpiszon Zagłosuj na mnie, to nie takie bajki opowiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 20:10
            Nie pierwszy raz się solidaryzuje... robiąc w kutasa wyborców.
      • Gość: ttt Nie wierzę IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.02.11, 22:00
        Ciężko mi uwierzyć,że będzie 30% :( Niestety:(
    • Gość: wałbrzychwalczący Re: 30% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 21:27
      up
      • Gość: whatever Re: 30% IP: *.range81-159.btcentralplus.com 09.02.11, 21:45
        Solidaryzuje sie? A kto podpisal zgode na lokalizacje, kto wspieral inwestycje Mobruku? Krasnoludki?
        • Gość: podbijacz Re: 30% IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.02.11, 22:39
          A kto podpisal zgode na lokalizacje

Marszałek Województwa!
          • Gość: tom Re: 30% IP: *.centertel.pl 12.02.11, 21:10
            co ty p...lisz... zgoda jest wojewody na podstawie akceptacji m.in. Kruczkowskiego
    • Gość: Janko Re: 30% IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.02.11, 22:14
      Co za debilizm. Manipulacja Dutkiewicza. Jego marionetka w postaci Wilda kładzie wałbrzyszanom do głów bzdurę za bzdurą i niestety wielu się na to złapało. A potem Dutkiewicz z Wildem będą dymać Wałbrzych...
      • Gość: gość Re: 30% IP: *.play-internet.pl 12.02.11, 18:54
        Jak na razie jełopie to obecna władza dyma Wałbrzych! ! !

Otwórz oczy bo jesteś ślepy albo piszesz z urzędu bo 10 pierwszych postów chcesz zagłuszyć bo tyle myślicie że ludzie czytają. Hahaha
    • Gość: wałbrzychwalczący Re: 30% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 18:05
      uuuppp
      • Gość: zorro Re: 30% IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.02.11, 18:18
        do Janka Muzykanta- nie obchodzi mnie kto to jest Dutkiewicz czy Wild! Obchodzi mnie czym oddycham i w jakim środowisku żyję,dlatego idę na referendum i zagłosuję za pozbyciem się tego truciciela z miasta.A jak Krukowi żal że to nie on wpadł na pomysł referendum to niech się walnie teraz w pałę!
        • Gość: ja Re: 30% IP: *.play-internet.pl 12.02.11, 18:58
          Popieramy na maksa!

Nie ważne kto i co ale wywalić trucicieli z miasta!

i? Woda potanieje wreszcie to wywalą związki z wodociągów i jełopy po podstawówkach przestaną tam pracować. Bo jak na razie to kolesiostwo
    • Gość: Andrzej Re: 30% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 18:21
      Ja i cała rodzinka i znajomi idziemy w niedzielę. 3 X TAK
    • edi_wch Re: 30% 12.02.11, 18:24
      a ile beda płacić za głos ?
      • Gość: Ja idę Re: 30% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 18:40
        Chętnie zapłaciliby za to, żebyś nie poszedł. Odnoszę wrażenie, że o to im chodzi.
        • edi_wch Re: 30% 12.02.11, 18:51
          iśc nie zamierzam bo mobruk i tak rozwinie skrzydła, dopłaty do wody skończą się podwyżka podatków lub zaprzestaniem lub przerwaniem niewielu inwestycji.
          Poszedł bym gdyby referendum tyczyło sie zaprzestanie finansowania kleru z budżetu
          • Gość: Ja idę Re: 30% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 19:01
            Na tym polega demokracja. Zrobisz jak uważasz. Moim zdaniem wszyscy uprawnieni powinni wziąć udział w referendum (opowiadając się za lub przeciw). Brak udziału - to stawianie siebie na marginesie.
            Ale ... to jest moje zdanie - ty możesz mieć inne.
            Co do finansowania kleru - też chętnie opowiedziałabym się w referendum, gdyby takie było.
            • Gość: zniesmaczony Re: 30% IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.02.11, 22:11
              Brak udziału - to stawianie siebie na marginesie.

Margines będą stanowić biorący udział. Ilu was będzie? 15 - 17%?

Moim zdaniem wszyscy uprawnieni

> powinni wziąć udział w referendum

I nabijać wam frekwencje? Przecież stosunek TAK do NIE jest znany już od dawna. Teraz wam tylko zależy na przekroczeniu magicznej 30-tki.

• Gość: morro Re: 30% IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.02.11, 22:50
                a ty skąd jesteś zniesmaczony pajacu że nie chcesz miec czystego środowiska?Chyba z ratusza!
                • Gość: zniesmaczony Re: 30% IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.02.11, 23:01
                  Styl, w jakim prowadzisz dyskusję jest niesamowity, a twoje argumenty powalają. I dopóki takie istoty jak ty, w takim stylu jak twój będą starały się przekonać mnie o słuszności swoich racji, będę czynił wszystko, aby was/ich nie dopuścić do władzy. EOT

3XNIE, ale to i tak nieważne, bo zostaję w domu.
                  • Gość: wicki Re: 30% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 09:58
                    zostajesz w domu?? od razu widać, że nie mieszkasz w zasięgu działania MO-Bruka!!!!!

WSZYSCY IDŹMY NA REFERENDUM I POGOŃMY MO-BRUK W DIABŁY!!!!
                    • Gość: morro Re: 30% IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.02.11, 11:57
                      do zniesmaczonego-powiedz jak mozna z takim betonem jak ty prowadzic dyskusję?Masz raz na 60 lat okazję wypowiedziec się nie na polityczny temat ,chociaż on może się z nią wiązac,i zagłosowac chociażby za czystym nie skazonym srodowiskiem w którym byc może żyją twoi bliscy a ty walisz to w czambuł.Powiedz ,jakie argumenty by cię przekonały?Jeżeli żadne to w trakcie najbliższych wakacji zafunduj sobie w okolicach mobruka wczasy pod gruszą,może wówczas zmienisz zdanie.Jak przeżyjesz!
                      • Gość: Kumbaka Re: 30% IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 12:19
                        Jestem już po i czuję satysfakcję.
                        Będzie dobrze, ale proszę czuwać, aktywizować i budzić pozostałych, ponieważ niektórzy jeszcze śpią i trzeba ich ocucić.

Morro zostaw tego zniesmaczonego, przecież to zausznik Krukoszenki, albo nawet on sam i jak ktoś ma zakuty łeb to nic mu już nie pomoże. Takich ludzi należy ignorować, niech sobie żyją w swoim Matixie.

Mnie zbulwersowała zerowa aktywność sukienkowych, którzy tym razem nic nie wspomnieli o wypełnieniu obywatelskiego obowiązku i udziału w referendum. Proszę to zapamiętać, taka jest dwulicowość kleru, tym razem nie mają interesu (Krukoszenko dotował KK) to sprawę przykryli płaszczem silentium. Niestety KK ma za nic interes obywateli, mieszkańców i aktywizuje się tylko wtedy jak widzi w tym interes dla siebie.

Pozdrawiam ]:->
                        • Gość: ups Re: 30% IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.02.11, 12:38
                          też jestem po :D Na tą chwilę jest lepiej niż na wyborach :)
                        • Gość: gosc Re: 30% IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.02.11, 12:43
                          Na podzamczu w szkole 21 ludzi naprawde duzo przyszlo, o wiele wiecej, niz na wybory. Nawet byl Maciejewski i jakis reportaz robil.

pozdrawiam
                          • Gość: Adam Re: 30% IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.11, 13:32
                            Na Piaskowej zaledwie 11 osob w ciagu czterech godzin. Nie podam lokalu bo wstyd. Gdy po wyjsciu z glosowania namawialem ludzi do referendum to prawie wszyscy napotkani kazali mi spie...c i wyzwali od jebnietego oszoloma i pociota Dudka
                            • Gość: Ge Re: 30% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 14:43
                              "...i wyzwali od jebnietego oszoloma" spojrzyj w lustro, może odnajdziesz tam prawdziwe JA - to, którego nie widziałeś do dzisiaj :)))))))
                            • Gość: piaskowag Re: 30% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 14:46
                              siedzimy ze starom w oknie i w ciagu godziny naliczyłem 54 osoby wienc nie piernicz głupot . szkoła na piaskowej.
                              • Gość: Adam Re: 30% IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.11, 14:51
                                Na Piaskowej jest wiele lokali a 54 osoby to też nie rewelacja. Mamy obecnie prawie pietnasta a w moim lokalu wyborczym glosowalo zaledwie 47 uprawnionych. Dalem sobie spokój z agitacją bo to nic nie da.
                        • Gość: ksiądz Re: 30% IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.11, 13:48
                          Mnie zbulwersowała zerowa aktywność sukienkowych, którzy tym razem nic nie wspomnieli o wypełnieniu obywatelskiego obowiązku i udziału w referendum

Bo w niedziele to sie do kosciola idzie a nie na jakies referendum
                          • Gość: morro Re: 30% IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.02.11, 16:07
                            do katabasa albo księdza-a co robiliście w dni wyborów do samorządu?Też tylko się modliliście bo to niedziela przeciez była,czy też agitka szła na całego?
                            • Gość: ksiądz Re: 30% IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.11, 16:33
                              Synu, a skąd u ciebie ta trwoga i rozdrażnienie? Czyż pomocy od nas nie oczekiwał sam Kumbaka? Raz jesteśmy be bo agitujemy, innym razem be, bo nie agitujemy? Nie będziemy agitować żadnej sprawie, z którą ma związek gość o diabelskim nicku.
                              Apage 666.
                              • Gość: delma Re: 30% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 17:26
                                słuchajcie ja byłam na nowym mieście i nawet nieźle! ludzi nawet jakby więcej niz wybory, 3mam kciuki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka