Dodaj do ulubionych

heretyk to h i k

IP: *.play-internet.pl 10.02.11, 19:28
walbrzychfakty.pl/2011/02/10/pozbyli-sie-rosiaka/
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: heretyk to h i k IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.02.11, 19:47
      niby stronniczy a jednak coś pokazują
      • Gość: Krzysiek Re: heretyk to h i k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 21:49
        Longin wziąłbyś się w końcu do jakiejś uczciwej roboty!!!! tylko co ty potrafisz???
        • Gość: Dyduch Re: heretyk to h i k IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.02.11, 22:12
          panie Heretyk,nie wróżę panu zbyt długiej kariery w tym ugrupowaniu,ponoc lewicowym,gdzie popiera się wnioski o zwolnienia ludzi z pracy
          • Gość: papiszon Re: heretyk to h i k IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.02.11, 10:30
            On byl jest i bedzie smieciem !!!!!
            • Gość: fan kina Re: heretyk to h i k IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.11, 10:34
              - Gdzie ja teraz prace znajde, jak ja tylko nagrywac i przesluchiwac umiem?
              - Pojdziesz do Polskich Nagran. Na lowce talentow.
              • Gość: Trybun Re: heretyk to h i k IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.11, 10:58
                Jak Longin taki skrzywdzony to niech idzie do sądu pracy.
                Tam okaże się czy pracownik może prowadzić kampanię bezczelnie paradując na wiecach będąc na zwolnieniu lekarskim.
                Miejsce Longina jest na politycznym śmietniku

• Gość: kibic Re: heretyk to h i k IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.11, 10:47
            Cytat :" Każdy kto był na tej sali widział, że była to polityczna zemsta. O tym, że wynik głosowania będzie taki, a nie inny wiedziałem już 3dni temu".
            Sorry. Obaj są siebie warci. Ale to co mówi Rosiak to prawo Kalego. Jak spuszcza Rosiak to jest obrońcą demokracji jak spuszczają Rosiaka to zemsta zza grobu. Panie Longinie zawsze Pan mówi że polityka to twarda walka i trzeba być przygotowanym na różne koleje losu. Nie chcę wyliczać ilu ludzi to Pan "spuścił" bez mrugnięcia okiem (poza Ludwisiem) czerpiąc jeszcze z tego satysfakcję. Nie czas płakać nad rozlanym mlekiem. A i jeszcze jedno. Pan wiedział trzy dni wcześniej a "mściciel" trzy dni po fakcie.

- Lonio why?
            - Law abiding citizen
            • Gość: delfin Wykształcenie IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.11, 11:51
              Wiecie może kim on jest z wykształcenia ? a także pani Kołacz Leszczyńska ? nigdzie nie moge znaleść informacji na temat wykształcenia Wałbrzyskich polityków ;-)
              • Gość: KOMUCH Re: Wykształcenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 12:05
                już zapotnieliście sld-wskie łajzy jak w poprzedniej kadencji Rosiak głosował by nie zwolniono Paciepnika! A dziś Paciepnik pała i Heretyk bez mrugnięcia okiem spuścili Rosiaka! Wstyd KOMUCHY!
                • Gość: Kali Re: Wykształcenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 12:24
                  Wstyd i żal Lonek ne ma , a Krzyś ma z urzędu szmal...
              • Gość: dziennikarz Re: Wykształcenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.11, 13:14
                Pani Kołacz-Leszczyńska chwaliła się onegdaj na łamach naszej lokalnej prasy, że miała duże doświadczenie i osiagnięcia w hodowli dżdżownic ale co z nimi zrobiła docelowo to nie wiem.
                • Gość: księgowy Re: Wykształcenie IP: *.centertel.pl 11.02.11, 13:26
                  Hehe, hodowla dzdzownic to był jeden ze sposóbów prowadzących działalnośc gospodarczą na uniknięcie wysokich składek ZUS, bo hodując glisty było się rolnikiem, czyli płaciło KRUS.
                  Resztę dopowiedzcie sobie sami. k
                  • Gość: ? Re: Wykształcenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.11, 13:31
                    To co ...teraz będzie miała trzy emerytury?

bu ha ha
                • Gość: Shrek Re: Wykształcenie IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.02.11, 22:11
                  Interesująca ta hodowla... I co nikt nie wie gdzie są te dżdżownice?
              • Gość: Wyborca Re: Wykształcenie IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.11, 17:49
                Wygląda na to, że nikt nie wie jakie wykształcenie posiada nasza przewodnicząca rady miejskiej- poważny kandydat na senatora z naszego okręgu, ale widocznie hodowla dzdżownic jak napisał dziennikarz i przynależność do klubu PO wystarczy żeby robić karierę polityczną no chyba,że Tusku zaprotestuje bo będzie zagrożeniem ze względu na urodę dla najbardziej urodziwej posłanki Muchy.
        • Gość: zbynio Re: heretyk to h i k IP: *.play-internet.pl 19.02.11, 17:43
          umie pałować, przecież to milicjant
    • Gość: znawca polityków Re: heretyk to h i k IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.11, 19:43
      CV Agnieszki Kołacz-Leszczyńskiej

Wykształcenie: wyższe – magister administracji (ukończony Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Wrocławskiego)

Osiągnięcia:

* powierzenie mi po raz kolejny przez mieszkańców godności reprezentowania ich w Radzie Miejskiej Wałbrzycha;

* przewodniczenie, już drugą kadencję, Radzie Miejskiej Wałbrzycha;

* organizacja:

-zabaw mikołajkowych, balów karnawałowych i szalonego Dnia Dziecka dla najmłodszych mieszkańców naszego miasta;

-balów wałbrzyskich dam;

-marszów wałbrzyskich kobiet pod hasłem „Bądź dla siebie najważniejsza”;

* praca z młodzieżą, skupioną w Młodzieżowej Radzie Miasta.
      • Gość: znawca wykształcen Re: heretyk to h i k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 20:06
        czyli na przedszkolankę może iść
        • Gość: zdruzgotany Re: heretyk to h i k IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.11, 21:20
          Widziałem tego heretyka w dami. Nie chodzi nawet o to, że on ledwie licencjat w "szkole tańca" wymęczył, ale o to, że - niepotrafiąc mówić i mając gębę gitowca - jest pr-owcem. To jest możliwe tylko w tym okur...łym mieście.
          • Gość: draqla Re: heretyk to h i k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 21:37
            jejku ta baba co to czyta jest straszna, super lektor :D
      • Gość: Papa Smerf Re: heretyk to h i k IP: 62.159.242.* 17.02.11, 11:50
        Hmm, cóż za wybitna osobowość...
    • Gość: Zyta Re: heretyk to h i k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.11, 11:07
      Ale mi wałbrzyska elyta...
      • Gość: ja Re: heretyk to h i k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 09:58
        Jak widzę Rosiaka to słabo mi się robi ... niech zrobią z nim porządek
        • Gość: pisowiec Re: heretyk to h i k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 14:04
          wara ci od rosiaka on jeden nie boi sie mowic prawdy i pomagac ludziom tak trzymaj \Longinie, jestesmy z toba
          • Gość: Szyymon Re: heretyk to h i k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 16:37
            Ten ostatni post przyprawił mnie o spazmy śmiechu L.R> -łaskawy ,pierwszy sprawiedliwy, dobry,szlachetny , uczciwy, pomocny -żenada
            • Gość: ala Re: heretyk to h i k IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.11, 19:06
              Weźcie się odczepcie od Heretyka. To porządny i mądry gość. Wy natomiast, sądząc po waszych krytycznych wypowiedziach, do pięt mu nie dorastacie, zazdrośnicy jedni. Żal wam ściska cztery litery, że nie macie charakteru, umiejętności i wiedzy. Mgr na dyplomie nie przesądza jeszcze o przydatności człowieka do zajmowania określonych stanowisk. Iluż to mamy magistrów, którzy ortografii polskiej nie znają, a i wiedza ich nabywana na trzy razy "zet", ulotniła się jak kamfora zaraz po zaliczonym semestrze. No i co im daje tytuł, jak się w pracy nie sprawdzają?
              • Gość: gość Re: heretyk to h i k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 21:49
                A kiedy zacznie promować trawniki itd.bo nie mogę się doczekać.
              • Gość: ja Re: heretyk to h i k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.11, 13:19
                pogadać można, ale na leszczyńską czy heretyka ludzie głosowali i dlatego są radnymi. Lonek jak potrzebował prace i był potrzebny to też dostał funkcje do spraw niepotrzebnych w UM z wysoka pensją. Teraz potrzebny jest heretyk i kolej na niego. Mnie to wkurza, ale bardziej teksty Lonka jakby nie wiedział o co chodzi
                • Gość: boguś L. Re: heretyk to h i k IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.02.11, 18:58
                  Co wy k...wiecie o lonku i innych her...ezjach...:)
                • Gość: .... Re: heretyk to h i k IP: *.xdsl.centertel.pl 19.02.11, 17:59
                  to jest OBRZYDLIWE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka