Gość: Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 18:42 Czy warto się do nich wybrac i liczyć na ich pomoc np.przy sprzedazy mieszkania?Czy polecacie inne biuro nieruchomości?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwona Re: PartnerPlus Nieruchomości... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.11, 18:48 ja polecam ATRIUM, to jedyne sensowne biuro w Wałbrzychu i bardzo rzeczowa właścicielka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: PartnerPlus Nieruchomości... IP: *.16.208.lan.e-wab.pl 15.02.11, 19:00 napewno nie polecam biura Victoria!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: PartnerPlus Nieruchomości... IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 19:11 ja partnerplus NIE POLECAM!!!!! wręcz serdecznie odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar-bat Re: PartnerPlus Nieruchomości... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 15:53 Przedstawiciel namawia na podpisanie umowy na wyłączność , że będzie dodatkowa reklama itd.Okazuje się ,że tę samą reklamę możesz dać sama w serwisach bezpłatnych .Dno ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wax Re: PartnerPlus Nieruchomości... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.02.11, 20:04 W zeszłym roku kupiłem przez nich mieszkanie na Podzamczu. Ponieważ nie miałem ochoty na samodzielny remont to w ramach umowy przedwstępnej ustaliłem jak ma być wyremontowane i wyposażone mieszkanie. Dało się negocjować ceny. W dwa tygodnie wszystko zostało załatwione pozytywnie. Mieszkam i jestem zadowolony. Polecam. ps. nie sprzedawałem przez nich żadnego lokalu, ale są konkretni w tym co robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HM_ Re: PartnerPlus Nieruchomości... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 15.02.11, 21:00 Ile biorą za "pośrednictwo"? Generalnie nie polecam korzystania z usług pośredników, chyba że do ceny którą jesteś zainteresowana, doliczysz prowizję biura. W każdym innym przypadku lepiej jest samemu się wysilić a za zaoszczędzone procenty zrobić coś dla siebie/rodziny/etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedy Re: PartnerPlus Nieruchomości... IP: *.play-internet.pl 17.02.11, 12:20 Generalnie każde biuro Cię oskubie, jak dla mnie koszty są bardzo nieproporcjonalne do poniesionych wysiłków, ja znalazłem sam mieszkanie przez internet nie oglądałem innych , przed kupnem biegali jak szaleni i wydzwaniali po kilka razy dziennie, po otrzymaniu prowizji to ja musiałem się prosic zeby dokonczyli niektóre z ich obowiązkow a zapłaciłem kilka tys prowizji za niewielkie mieszkanie. Wiem że mieszkania nie sprzedają sie w ilosciach hurtowych ale powinno byc zróżnicowanie stawki czy poszukiwania trwały pół roku czy może 15 min.... Jeżeli masz możliwosc to wybierz jakies niewielkie biuro gdzie mozna negocjowac bo to nie ma zadnego znaczenia w szybosci sprzedazy a klient chetniej zainteresuje sie taka oferta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecio Re: PartnerPlus Nieruchomości... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 19:45 generalnie , słyszałem ,że te biuro to jeden konkretny facet i reszta to solar blond, nie mające zielonego pojęcia o tym co robią , myślą,że zakręcą si,e koło klienyta , na ładne oczy i ok ,bzdura mi na szczęści polecono inne biuro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baca Re: PartnerPlus Nieruchomości... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 20:17 Ludzie, co z wami? Macie za dużo kasy na pośredników? Nie potraficie zrobić zdjęć mieszkania i samodzielnie zamieścić ogłoszeń na allegro, gratce , autogiełdzie, tygodniku wałbrzyskim? Koszt kilkadziesiąt złotych, pośrednicy za to samo skroją kilka tysięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: PartnerPlus Nieruchomości... IP: *.play-internet.pl 19.02.11, 20:38 Partner plus moim zdaniem najgorsze biuro w naszym mieście szczeże odradzam powiedzieli że jeśli sprzedam mieszkanie przez ich biuro to jesli będę kupował to zapłacę tylko od sprzedazy a kupno zrobia mi za darmo , mieszkanie sprzedali a jak chciałem kupić mieszkanie to wszystkie jakie chciałem oglądać to niby były sprzedane ,dla mnie to są zwykli oszuści . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech Re: PartnerPlus Nieruchomości... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.02.11, 20:43 najlepsza solar blond jest pani agnieszka.. tragedia.. biuro jak biuro ale zatrudniaja panny nie do tej profesji, NIE polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HM_ Re: PartnerPlus Nieruchomości... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.02.11, 08:55 Oczywiście, podobne "wyjątkowe" promocje można znaleźć u każdego pośrednika. :-) Pośrednicy w 99% posiadanych ofert opierają się na tym samym internecie i gazetach, co wszyscy, w przypadku ofert mieszkaniowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: PartnerPlus Nieruchomości... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 21:13 widac jak wiekszosc z Was ocenia ludzi, nie po tym co soba reprezentuja czy maja w glowach tylko po wygladzie! zalosny stereotyp!!! biuro jak najbardziej godne polecenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: PartnerPlus Nieruchomości... IP: *.play-internet.pl 22.02.11, 09:46 Odradzam korzystanie z biura Partner Plus, obiecują, że przy sprzedaży mieszkania pobiorą prowizje, a od drugiej transakcji juz nie....owszem nie pobrali, ale nie mieli za co, ponieważ zostawili mnie na lodzie, sam musiałem znaleźć sobie nowe mieszkanie. Skończyło sie tak, że musiałem skorzystać z usług innego biura i zapłaciłem prowizje poraz drugi...czuję się oszukany. Odpowiedz Link Zgłoś