Dodaj do ulubionych

podwyżka prąd

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.02.11, 14:16
Witam

Dostałam w piątek rachunek za prąd- jestem w szoku, do tej pory płaciłam 170- 190 zł,a teraz przyszło do zapłacenia 240, szlag by trafił ten rząd i wszystkich którzy doprowadzili do tego że w tym kraju nie da się godnie żyć :((( niedługo ludzie wyjdą na ulice tak jak to miało miejsce w Egipcie i innych krajach ,tak się nie da dłużej żyć - to egzystencja a nie życie !!
Obserwuj wątek
    • Gość: no Re: podwyżka prąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 14:42
      Głosuj na PO
      • Gość: fikus Re: podwyżka prąd IP: *.centertel.pl 23.02.11, 16:20
        Zaufaj też władzy na całe 5 lat...
        • Gość: Koń Re: podwyżka prąd IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.11, 16:42
          Przeczytaj sobie to forum to zrozumiesz na co idą Twoje pieniądze - na alkoholowe imprezki w stylu Bunga Bunga!

forum.gazeta.pl/forum/w,168,121563323,122457726,Re_EnergiaPro_monopol_odcina_prad.html
          Hejka
          • Gość: no Re: podwyżka prąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 19:39
            Głosuj na PO
    • Gość: dziadek Re: podwyżka prąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 21:41
      Jak głosowałeś tak masz, a niedługo będziesz mógł przedłużyć ich panowanie. PO najlepsza i niezastąpiona nasza kochana partia. Nie Pozdrawiam żadnego PO......go.
      • yann17 Re: podwyżka prąd 26.02.11, 17:05
        > Jak głosowałeś tak masz, a niedługo będziesz mógł przedłużyć ich panowanie. PO
        > najlepsza i niezastąpiona nasza kochana partia. Nie Pozdrawiam żadnego PO......
        > go.

- A co ma piernik do wiatraka - oni (Energia Pro, Tauron i reszta tej bandy ) podnoszą ceny prądu kiedy im się to podoba - bez względu na opcję polityczna u władzy.

• Gość: lala Re: podwyżka prąd IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.11, 23:04
      a mnie , jak nigdy, przyszedł niższy rachunek. Wściekłam się kiedyś i kupiłam żarówki energooszczędne i rzeczywiscie rachunek inny. Nie to, ze reklamuję jakieś żarówki ale dotychczas zawsze miałam największy rachunek w całym budynku. Przynajmniej zawsze tak mówił ten który rachunek zostawiał:) Niestety, bez względu na wszystko prąd jest teraz dużo droższy niż chociażby rok temu.
      • Gość: mom Re: podwyżka prąd IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.02.11, 00:40
        Rany-żarówki energooszczędne nie obniżają tak rachunku za prąd, chyba, że cała kamienica go nie oszczędza! Ja mimo oszczędności zapłaciłam 20 zł więcej-wcale mnie się to nie podoba.
        • haba.baba Re: podwyżka prąd 26.02.11, 13:39
          zadaj sobie pytanie na kogo głosowałeś?
          • Gość: .... Re: podwyżka prąd IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.02.11, 19:09
            potworzyli sobie spółki Tauron Sprzedaż ,Tauron Obsługa klienta, Wydział Obsługi korespondencji w Kłodzku a w Wałbrzychu tylko punkt obsługi klienta, jeszcze trochę a Wałbrzych straci prawa miejskie, do miasta to będziemy jeździli do Swidnicy lub do Kłodzka,
            Donerwetter!!! Sacre bleu !!!!!! My God !!!!!
    • Gość: kasia Re: podwyżka prąd IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.02.11, 19:14
      Przestań, ja płacę zdrowo ponad trzy stówy i nie marudzę
    • Gość: iiiiiiiiiiiiii Re: podwyżka prąd IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.11, 10:13
      Nie tylko prąd drożeje ale naprawdę wszystko. Podstawowe produkty skoczyły w gorę w ciągu ostatniego tygodnia. Cukier powyżej 4 zł, ryż , , mąka itp. Zobaczcie co się dzieje.
      • Gość: wladimir Re: podwyżka prąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 10:27
        Pamiętam ,ze kiedyś jeden z pracowników EnergiaPro próbował walczyć z ta firma informując, że zawyża specjalnie pobór energii poprzez liczniki analogowe, które "pracuja" na kmorzyśc MONOPOLU to zwolnili jego jest to bardzo głęboki temat a lobby jest ogromne sponsorujące przodującą partie polityczną także bardzo ciężki temat. Tak nawiasem to w Energia Pro najniższe zarobki zaczynają się od 3500zł netto ciekawe nie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka