bearfoot 10.03.11, 22:52 Hi Czy ktoś zamawiał pizzę w Mona Lisie?. Pamiętam ich za starych lat i zawsze mieli dobrą pizzę, ale od lat ich pizzy nie jadłem. Może się ktoś wypowiedzieć czy warto u nich zamawiać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dóp Re: Pizzeria Mona Lisa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.03.11, 13:34 Ja zamawiam. Wciąż jest nieźle, tylko najtańszą margeritę teraz jakoś inaczej robią. Natomiast droższe pizze są u nich takie, jak kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
bearfoot Re: Pizzeria Mona Lisa 11.03.11, 14:56 A te pizze na cienkim cieście warto zamawiać ?, bo to zdaje się jakaś nowość u nich. Jak z dostawą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gastros Re: Pizzeria Mona Lisa IP: *.ip.netia.com.pl 11.03.11, 22:37 taa zwłaszcza ta amerykańska milimetr grubości i same ciasto ceną i wielkością przyciągają ale nie dajcie się nabrać porażka ... Odpowiedz Link Zgłoś
bearfoot Re: Pizzeria Mona Lisa 12.03.11, 00:07 Ale te na grubym cieście to ogólnie polecacie tak? chyba że polecacie jakąś alternatywę dla Mona Lisy jeśli chodzi o dostawę pizzy ( na Diavolo i Paparazzi się zawiodłem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pizzeria Mona Lisa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.03.11, 00:30 zgadzam się, na cienkim cieście - porażka !! Odpowiedz Link Zgłoś
bearfoot Re: Pizzeria Mona Lisa 12.03.11, 10:53 Ale ogólnie polecacie tak? Bo nie chcę kolejnej pizzy, której nie mozna wziąć do rąk, bo się zaraz razpada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siesnimi Re: Pizzeria Mona Lisa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.03.11, 11:36 na zwykłym cieście -czad jak zawsze, na cienkim też chyba najlepiej w wałbrzychu, cieniutkie ciasto i sie nie rozwala. Mona lisa wymiata pod względem czasu dostawy. Tez kiedys myslalem ze juz nie ma tej pizzerii, ja to pamietam jeszcze jak byli tam gdzie teraz klub bilardowy na podzamczu. Dobrze bylo odkryc ich "na nowo" Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: Pizzeria Mona Lisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 12:26 gdzie teraz maja lokal ? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferry Re: Pizzeria Mona Lisa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.03.11, 12:41 Siedzibę mają gdzieś na ul. Gagarina, ale robią tylko na zamówienie tj. na telefon Odpowiedz Link Zgłoś
bearfoot Re: Pizzeria Mona Lisa 12.03.11, 12:46 Z ilu kawałkow składa się ich pizza na grubym cieście? Większość pizerri robi pizze 42 cm, a oni mają 32 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dóp Re: Pizzeria Mona Lisa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.03.11, 13:06 42 ma ta cienka. Właśnie jem - całkiem dobra, chociaż grube ciasto jednak lepsze i stygnie wolniej. :) A 32 to standard, jeśli chodzi o zwykłą pizzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dóp Re: Pizzeria Mona Lisa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.03.11, 13:07 32 cm - 6 kawałków. Odpowiedz Link Zgłoś