Dodaj do ulubionych

do mieszkańców Bethowena

IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.04.11, 21:11
Proszę kogoś kto mieszka na Beethovena lub w okolicy o opinie. Czy okolica jest spokojna, czy daleko jest do komunikacji miejskiej, szkoły, przedszkola. Jak się mieszka w tej części Wałbrzycha? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: melina Re: do mieszkańców Bethowena IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.04.11, 21:13
      i chój ale blisko do opieki w paputkach można zatierdalać i pucować o zasiłek
      • Gość: squash z Bethowena do custome IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.04.11, 22:38
        No blisko do squasha, na piechotkę se zejdziesz :P lub 14 podjedziesz :P
    • Gość: edi Re: do mieszkańców Bethowena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 22:42
      Mops pod nosem. Weźmiesz zapomogę od państwa i z górki sturlasz się do galerii victoria, a tam hulaj dusza...
      • lekarzspecjalista Re: do mieszkańców Bethowena 05.04.11, 23:22
        No, i dawny wałbrzyski Dworzec Główny!
        • Gość: do felczera Re: do mieszkańców Bethowena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 11:43
          dworzec główny? chyba dworzec wałbrzych-fabryczny. coś mało jesteś obstukany jak na lekarza :)
    • Gość: poki Re: do mieszkańców Bethowena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 06:38
      ch... z okolicą ale za to jaka piękna nazwa ulicy!!!
    • Gość: HM_ Re: do mieszkańców Bethowena IP: *.wroclaw.vectranet.pl 06.04.11, 09:27
      Jeśli chcesz tam zamieszkać, to daruj sobie. Jest to odludzie z nieciekawą okolicą i mieszkańcami (tzw. ogry). Kiepska komunikacja miejska. Do tego teren jest bardzo zdegradowany dzięki działalności kopalni i różnych zakładów chemicznych (produkcja m. in. smoły i siarkowodoru). Pobliskie hałdy ładnie promieniują a zachodnie wiatry ułatwiają pokrycie okolicy pyłem i związkami chemicznymi z aktywnie działającej po sąsiedzku koksowni "Victoria".
      W przeszłości cała ulica była głównym traktem komunikacyjnym kopalni "Wałbrzych".
      Jeśli masz samochód, to dojazd jest niezły. Można się szybko przemieścić się do centrum, Podgórza i Starego Zdroju dzięki obwodnicy. Ale to jedyny plus.
      Czyżby zaczął tam budowę jakiś deweloper? :-)
      Przepięknie było tam przed wybudowaniem kopalni - warto pooglądać na wroclaw.hydral.com.pl. :-)
      • Gość: custome Re: do mieszkańców Bethowena IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.04.11, 15:35
        Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Nie znam tej strony Wałbrzycha i miło, że mogę się poradzić na forum. Żałuję tylko że jako jedyny(a) udzieliłeś mi odpowiedzi. Pozdrawiam, będę miał na uwadze Twoje uwagi.
        • Gość: Majka Re: do mieszkańców Bethowena IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.04.11, 16:29
          W Wałbrzychu ta ulica kojarzy się jedynie z kopalnią i pomocą społeczną, ludzie, którzy po niej chadzają nie są ciekawi... ja osobiście nie zamieszkałabym tam z własnej woli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka