Dodaj do ulubionych

Zaginął pies Chips

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.04.11, 21:57
Witam
Proszę o pomoc w odnalezieniu psa. Pies jest stary i niedołężny, aczkolwiek dal radę czmychnąć.
Obawiam się jednak, że nie będzie w stanie wrócić do domu samodzielnie.
Pod linkiem zdjęcie i opis.
dobrowolski.me/photo/Chips%2711_help.jpg
Bardzo dziękuję za wszelkie informacje :)
Obserwuj wątek
    • Gość: roman Re: Zaginął pies Chips IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.04.11, 22:12
      popraw linka ze zdjęciem
      • Gość: Kuba Re: Zaginął pies Chips IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.04.11, 22:42
        Dzięki,
        dobrowolski.me/photo/Chips'11_help.jpg
        • Gość: ... Re: Zaginął pies Chips IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.04.11, 15:45
          Bardzo mi przykro
          Szukamy Chipsa
        • Gość: psiara Re: Zaginął pies Chips IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.04.11, 22:01
          up
      • Gość: dusza Re: Zaginął pies Chips IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.11, 23:11
        Trzymam kciuki, porozwieszaj ogłoszenia w sklepach - zapytaj czy powieszą. I jak poszukiwania?
    • Gość: xxx Re: Zaginął pies Chips IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.11, 16:16
      wczoraj wieczorem widziałam bardzo podobnego psa koło wiaduktu na ul. Wieniawskiego. chodził pomiędzy przejeżdżającymi autami........ niestety jakieś pół godziny później widziałam, że leży potrącony przez samochód. przykro mi...
      • Gość: Kuba Re: Zaginął pies Chips IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.04.11, 17:29
        Jechałem tamtędy 4 razy i nie widziałem...
        Proszę tylko o konkrety!
        • Gość: ... Re: Zaginął pies Chips IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.04.11, 18:35
          dlatego z psem trzeba na smyczy chodzić,to wtedy nie ucieknie
          • Gość: ona Re: Zaginął pies Chips IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.04.11, 19:32
            RADZĘ SIĘ NIE PRZEJMOWAĆ POSTAMI WYŻEJ NADAWCA XXX NIE SŁYNIE Z MĄDRYCH WYPOWIEDZI NA TYM FORUM WIĘC PROSZĘ NIE TRACIĆ NADZIEI . JA MIESZKAM W OKOLICY WIĘC TEŻ BĘDĘ CZUJNA . TRZYMAM KCIUKI A BURAKOM BEZ SERC STANOWCZE NIE !
            • Gość: andzi Re: Zaginął pies Chips IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.04.11, 20:45
              Życze powodzenia w poszukiwaniu Chipsa ,oby wszystko szczęśliwie sie skończyło
              • Gość: .. Re: Zaginął pies Chips IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.04.11, 20:53
                i co wiadomo coś??
          • Gość: Kuba Re: Zaginął pies Chips IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.04.11, 22:51
            wyskoczył z ogrodzonego balkonu na parterze... przez 17 lat tego nie robił... być może mu ktoś "pomógł"?
            • Gość: Gosc Re: Zaginął pies Chips IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.04.11, 07:35
              Tak to dziwne,ze piesek nigdy nie wyskakiwal przez balkon z tego co widze to juz naprawde staruszek i moglo byc zupelnie inaczej niz myslisz sa psy i koty,ktore jak czuja,ze odchodza i jesli maja mozliwosc nie odchodza w domu swojego Pana:((((( szkoda tylko,ze nie odezwal sie ten co widzial niby potraconego Twojego pieska i nie okreslił gdzie i w jakim miejscu to bylo.Mimo wszystko trzymam kciuki,zeby piesek odnalazl sie caly i zdrowy.
              • Gość: xxx Re: Zaginął pies Chips IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.11, 11:58
                jeśli chodzi o tego potrąconego pieska (mam nadzieję, że to jednak nie Twój), to było to jakieś 10-20 m. przed wiaduktem - jadąc w kierunku Podzamcza.
    • Gość: Człowiek Sk*rwiel Re: Zaginął pies Chips IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.04.11, 14:01
      I tak go nie znajdziesz
      • Gość: ... Re: Zaginął pies Chips IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.04.11, 15:52
        Może faktycznie chciał odejść, bo jak by spadł to napewno zostałby pod balkonem.
        A raczej nikt po złości czy chęci kradzieży go z balkonu nie ściągnął,co innego szczeniaczka
        • Gość: kajtek Re: Zaginął pies Chips IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.04.11, 17:17
          a szukaliście pod balkonami?? tam tyle zakamarków
          trzeba ponaklejać zdjęcia na bramach
    • Gość: dusza Re: Zaginął pies Chips IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.11, 22:53
      Mi też niedawno zaginął pies - obronny duży, nie było go 2 dni, ale się znalazł. Zadzwoń do schroniska i zgłoś zaginiecie na straż miejską i zobacz w lecznicy dla zwierząt. Ja tak zrobiłam. Na straż się zgłasza zaginięcia zwierząt.
      Pozdrawiam i mam nadzieję,że piesek się znajdzie;)
      • Gość: ... Re: Zaginął pies Chips IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.04.11, 14:53
        odnalazł się?????????????????????
        • Gość: Kuba Re: Zaginął pies Chips IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.04.11, 20:39
          nadal ani śladu...
          • Gość: ### Re: Zaginął pies Chips IP: 46.77.139.* 10.04.11, 22:07
            Może pojechał do Warszawy?
            • Gość: ?????? Re: Zaginął pies Chips IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.11, 00:14
              i co????
              • Gość: up Re: Zaginął pies Chips IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.11, 10:42
                up
                • Gość: up Re: Zaginął pies Chips IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.11, 23:45
                  up????
    • Gość: nat Re: Zaginął pies Chips IP: *.play-internet.pl 18.04.11, 10:19
      Mam nadzieje że nic mu sie zlego nie stało.. Oby sie znalazł cały i zdrowy.. trzymam kciuki. A wczoraj kolo 16.30 w okolicach wysockiego (miedzy kopalnia a qubusem) krecił sie brązowej maści psiak, chyba boxer, dosć spory, bez obroży.
      • Gość: Aga Re: Zaginął pies Chips IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.04.11, 10:49
        Dzisia w Tygodniku Walbrzyskim sa zdjecia znlaezionych pieskow znajdujacych sie obecne w schronisku i jest zdjecie psa staruszka znalezionego na ul.Chopina to troche mi pasuje do Twojego nie otwiera sie link ktory wkleiles wiec nie moge porownac czy to ten sam piesek.
        • Gość: Kuba Re: Zaginął pies Chips IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.04.11, 19:16
          Link poprawiony jest 2 posty niżej, niestety w TW to nie Chips :(
    • Gość: Kuba Re: Zaginął pies Chips IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.04.11, 19:19
      Witam,
      Chipsa widziano jakieś 2 dni temu w okolicy wzgórza Gedymina. Zamiast brodawki ma mordce ma teraz ranę (prawdopodobnie brodawkę zdrapał);
      Jeśli ktoś widział lub wie gdzie jest proszę o info.

dobrowolski.me/photo/Chips'11_help.jpg
      • Gość: Aga Re: Zaginął pies Chips IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.04.11, 20:04
        A szukales go w tych okolicach?Nawet jak go ktos zobaczy to prawdopodobnie nie da ci znac bo wiele osob nie czyta forum nie ma zapisanego Twojego numeru telefonu.Poswiec troche czasu i szukaj go w tych okolicach biedny nie wie nawet gdzie idzie skoro jest slepy i gluchy-biedaczek.
        • Gość: Kuba Re: Zaginął pies Chips IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.04.11, 22:04
          Dziś od momentu otrzymania telefonu byłem tam w ciągu 15 minut i szukałem do zachodu słońca, następnie wróciłem do domu, wziąłem wydrukowane ogłoszenia i pojechałem kleić w tamtej okolicy. Rano po śniadaniu pojadę znowu...
          Proszę nie myśleć, ze dałem linka tutaj i siedzę na tyłku. To nie jest śmieszne ani przyjemne stracić przyjaciela.
          Na forum świat się nie kończy, tu tylko daję jedno z ogłoszeń, jako że to tez przestrzeń publiczna...
    • Gość: Kuba Re: Zaginął pies Chips IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.04.11, 23:14
      może dla Was to już nudne, ale dla mnie wcale.
      Dziś dostałem info, że Chips był widziany w parku Szwedzkim w Szczawnie.
      Niestety po przeszukaniu okolicy musiałem udać się do domu "na tarczy".
      Wrzuciłem więcej zdjęć Chipsa (link poniżej) - może rzuci się komuś w oczy.
      Z góry dzięki.

www.dobrowolski.me/
      • Gość: Aga Re: Zaginął pies Chips IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.04.11, 07:23
        Skoro piesek gdzies kreci sie w Szczawnie idz do Strazy Miejskiej miesi sie obok Urzedu daj im fotki oni chodza po Szczawnie wiec moze gdzie tez zauwaza twojego pieska.
        • Gość: asia Re: Zaginął pies Chips IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 07:52
          w szczwnie zabilo auto pieska moja kochana zuzię
          • Gość: ... Re: Zaginął pies Chips IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.05.11, 13:00
            masz jescze nadzieję? sporo czasu minęło od ucieczki i ten śnieg ostatnio
            życzę powodzenia
            • Gość: Kuba Re: Zaginął pies Chips IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.05.11, 22:42
              To przyjaciel, nadal będę szukał i czekał...
    • Gość: biedny Re: Zaginął pies Chips IP: *.play-internet.pl 07.05.11, 22:58
      biedny pisio
    • Gość: pies Re: Zaginął pies Chips IP: *.play-internet.pl 08.05.11, 23:14
      znalazl sie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka