Gość: alejaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 16:44 Ludwiczuk znów się uaktywnił. www.walbrzyszek.com/news,single,init,article,9581 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek Re: Aktywny senator IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.11, 18:36 SENATOR hahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaha LEPJEJ JAK BY ZOSTAŁ ALKOCHOLIKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Aktywny senator IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.11, 10:08 dokładnie- należy wyśmiać takiego pajaca, a nie nazywać go senatorem - hahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilka01 Re: Aktywny senator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 13:17 Tak a widziałam ,że popiera młodzież w ich aktywności zawodowej -ciekawi mnie czy nie zapomniał o swojej pięknej polszczyźnie,ta.. Gratuluje Pani dyrektor z ZSnr 7 takiego towarzystwa ..... swoim dzieciom nie pozwolę aby przebywały w towarzystwie takiego senatora a tym bardziej żeby im doradzał .Wstydu nie ma............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Aktywny senator IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.04.11, 20:42 to tylko prosty budowlaniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gringo Re: Aktywny senator IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.11, 21:04 Był tam pan Dec ze swoją kapłańską świtą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Aktywny senator IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.04.11, 21:45 wybór ludzi kulturalnych należy do nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gringo Re: Aktywny senator IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.11, 22:09 Chyba nie zdajesz sobie sprawy z siły władzy mediów w lansowaniu tzw autorytetów . Odpowiedz Link Zgłoś