Dodaj do ulubionych

MPK Wałbrzych cd

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.04.11, 13:44
No i stało się- kierowcy, mechanicy, cała załoga MPK Wałbrzych, dzięki Panu Józefowi S. oraz 4 innych pracowników cofnie się z zarobkami do 2008 roku. Ceny idą w górę a oni załatwili jeszcze mniejsze stawki wynagrodzenia!!!! Dzięki Solidarności przy MPK Wałbrzych, ten zakład upadnie. Zło nad złem. ludzie bez średniego wykształcenia rządzą tą firmą, wszyscy ich się boją, bo nie ma na nich siły. Człowiek który opuścił stanowisko pracy rządzi Solidarnością która zrzesza większość kierowców. Co najciekawsze sąd go uniewinnił. Czyli rubta co chceta, Alleluja i do przodu. ZLIKWIDOWAĆ SOLIDARNOŚĆ PRZY MPK WAŁBRZYCH -PRZEZ IDIOTÓW BĘDĄ ZARABIAŁ 1500 ZŁ PO 10 LATACH PRACY W MPK - HAŃBA
Obserwuj wątek
    • Gość: fizol Re: MPK Wałbrzych cd IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.04.11, 13:50
      popracowali by u prywacirza i by zrozumieli co to robota. hehe niemcy otwieraja granice- alleluja i do niemiec lol
      • Gość: Janek Re: MPK Wałbrzych cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 16:14
        Aleluja!
        • bestobserver Re: MPK Wałbrzych cd 26.04.11, 17:37
          więcej chwalcie swych związkowych "kapłanów" - jak stado baranów wierzycie w każde ich słowo a oni w dupie mają wszystko liczą się tylko "związkowe" dupochrony i parcie na szkło
    • edi_wch Re: MPK Wałbrzych cd 26.04.11, 19:28
      A ja jestem zadowolony, że MPK może tym razem padnie. Przyjedzie nowy przewoźnik, zarząd będzie w innym miescie zapewne więc cała kadra kierownicza na bruk. Fizycznie pewnie przejdą zawłaszcza kierowcy bo oni po tylu latach kręcenia tych samych kółek do innej roboty się raczej nadawać nie będą.
    • Gość: Piotr Re: MPK Wałbrzych cd IP: *.ip.netia.com.pl 27.04.11, 09:03
      Autobusowy posłuchaj uważnie jak nie wiesz o czym piszesz to nie pisz bo robisz z siebie idiotę obraziłeś w tym momencie Solidarność bo jakbyś się choć trochę głąbie orientował to byś wiedział że Pan Józef S. reprezentuje związek Sierpień 80 pana Zietka od kilofów. Także mile widziane byłyby przeprosiny dla Solidarności.
      • Gość: Rondel Re: MPK Wałbrzych cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 14:24
        Żałosne:(
      • Gość: free Re: MPK Wałbrzych cd IP: *.play-internet.pl 27.04.11, 14:34
        a co to jest solidarnosc? banda nierobow zyjacych z naszej kasy. oni dalej zuja w PRL zgodnie z zasada ze nic sie nie robi a i tak sie zarobi.
    • Gość: zadowolony Re: MPK Wałbrzych cd IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.04.11, 18:36
      autobusowy ty smieciu napisz szmato co ty zrobiles dla pracownikow tej firmu przez te 10 lat.Dzieki takiemu scierwu jak ty mamy syf na firmie bo sie uaktywniasz tylko na forum a w pracy zjadasz gowna po kierownictwie i godzisz sie na dymanie przez zarzad w swoja ciotowata dupe!!!! Dawno juz mowilem panu S. zeby nie walczyl w imieniu takiego scierwa jak ty.Tacy jak ty wyjada niesprawnym autem,jak ty dymaja za frajer,jak ty godza sie na niekorzystne warunki pracy,jak ty rezygnuja z swiadczen socjalnych tylko zeby miec prace !!!!Jak ci kasa nie odpowiadaj to sie pier.d.ol i idz do prywaciarza a nie jecz tutaj smieciu i nie obrazaj nikogo !!!!!! Dzieki panu S.ten syf jeszcze trzyma sie kupy ale laicy nie doceniaja tego.A co do wyksztalcenia to twoje trzy klasy podstawowki jakos nikomu nie przeszkadzaja.
      Przepraszam pozostalych za slownictwo ale sie unioslem.
      • edi_wch Re: MPK Wałbrzych cd 27.04.11, 19:07
        Wy kierowcy z MPK wszyscy jesteście warci tej firmy, wszyscy jeździcie złomami i wszyscy zapracowaliście sobie na to co macie :)

Strajkować nie potraficie, zmusić zarządu do niczego nie potraficie. Jesteście beznadziejni.

Jedyne co jesteście w stanie zrobić to przed końcem kontraktu prezesa potraficie zaszumieć niczym liście klonu poruszone delikatnym jesiennym wiatrem.

• Gość: kiero Re: MPK Wałbrzych cd IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.04.11, 19:20
          90% to prawda pozostale 80% nie :)
          • Gość: nike Re: MPK Wałbrzych cd IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.04.11, 20:54
            Słuchaj ZADOWOLONY- ja też jestem kierowcą , ale z mniejszym stażem niż 10 lat. I denerwuje mnie zachowanie szlachty od Józka. Wy nie rozumiecie jednej podstawowej rzeczy: komuna się skończyła, lata 80 nie wrócą- zapomnijcie. Mam dużo kolegów którzy pracują w prywatnych firmach , i co myślisz że tam jest lepiej?? Gie prawda. Józek rozwala firmę, a przede wszystkim- czego można oczekiwać od ludzi którzy matury nie mają a chcieliby rządzić firmą. Co do Zarzeckiego i innych. Prezes spoko- miasto raczej nam nie pomaga. Kierownictwo też luzik- trzeba coś załatwić zawsze pomogą, pogadać też można na jakieś rodzinne tematy etc. Może trochę gorzej w technicznym ale mnie to tam tyle co zeszłoroczny śnieg. Jeżdżę fajną bryczką i jestem zadowolony. A JÓZKOWI MÓWIĘ PA PA !!!
            ERA JÓZKA DOBIEGA KOŃCA
            • Gość: Niezadowolony Re: MPK Wałbrzych cd IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.11, 09:06
              Do zadowolonego.!!!!!!!! Dzięki takim ja Ty jest w MPK tak jak jest. Tak nawiasem pytanie do Ciebie "czy jesteś zadowolony że w zarobkach wrócamy do 2008 roku?. Przecież każdy z nas dostanie w du.ę dość mocno. i to wszystko dzieki Panu Józefowi S, który lubi walczyć nie patrząć na skutki. Zamiast ludziom pomagać to robi prywatną wojnę kosztem pracowników. Mam dość jego walki. Chcę pracować i zarabiać tak żeby utrzymać rodzinę.
              • Gość: tren Re: MPK Wałbrzych cd IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.11, 09:28
                Praca i płaca to nierozłączna para. Jeżeli zainteresowany jesteś jedynie pracą to nie ma problemu.
                • Gość: Rondel Re: MPK Wałbrzych cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 09:30
                  trza szukać roboty i tyle...
            • 5-bieg Re: MPK Wałbrzych cd 03.05.11, 21:49
              jesteś młody i naiwny. MPK to nie prywatny i nikt nie będzie jeździł po 12-16 godz. na dobę jak twoi koledzy. A w dodatku wypowiadasz się w temacie w którym nie masz pojęcia.
              Chcesz prawdy proszę podoba się tobie ta nie pewność że może za dzień ,miesiąc zwolnią ciebie lub nie dostaniesz przedłużenia pracy.Czy będąc w tej sytuacji potrafisz planować przyszłość sobie i rodzinie czy też przywykłeś do wegetacji
    • embriao Re: MPK Wałbrzych cd 28.04.11, 10:17
      A Praga to takie ładne miasto:
      www.dpp.cz/%C5%99idi%C4%8D%20autobusu/
      Tylko trzeba chcieć.
      • Gość: Ktosik Re: MPK Wałbrzych cd IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.05.11, 01:57
        Embriao a czy ty wybywasz za pracą z Wrocka do Pragi ? :)))
    • Gość: jola Re: MPK Wałbrzych cd IP: *.play-internet.pl 03.05.11, 11:32
      to bylo do przewidzenia przy tym co sie dzieje w TYM miescie
      • Gość: Zbyszek Re: MPK Wałbrzych cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 13:36
        Zarząd pewnie już sobie znalazł robotę - gorzej z nami ludźmi pracy...
    • 5-bieg Re: MPK Wałbrzych cd 03.05.11, 21:38
      Nie oddam ani grosza z własnej pensji na rzecz miasta czy zarządu i nie będę zarabiał jak w 2008r. oni na górze porobili długi niech sami spłacają. I jestem związkowcem, a do wszystkich tych co widzą jedną stronę medalu. Wrzućcie na luz wyborów nie ma więc wam nie zapłacą
      przynajmniej na razie
      pozdrawiam

• edi_wch Re: MPK Wałbrzych cd 03.05.11, 21:44
        lepiej zacznij odkładać na gorsze czasy panie związkowiec bo te coraz większymi rokami nadchodzą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka