Gość: Nina IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.04.11, 14:51 Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego fryzjera dla psów? Zależy mi na kimś kompetentnym, kto nie traktuje zwierząt przedmiotowo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xanka Re: Psi fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.11, 09:47 Szczerze polecam Panią Justynkę. Strzygę u niej moje psy od 8 lat i zawsze wszystko jest super. Dojeżdża do klienta i przez cały czas możesz obserwować co się z Twoim pupilem dzieje. Podaj e-mail to prześlę Tobie nr, bo tak na forum nie czuję się upoważniona. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Psi fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.11, 10:33 Ja polecam Panią Sylwie ,mój pies ma traume po innych fryzjerach którzy mu przypadkiem lub nie przypadkiem zrobili krzywde. Pani Sylwia jest bardzo profesjonalna , każdego psa traktuje indywidualnie , jest bardzo miła i przesympatyczna, ma podejście do psa mi cierpliwość , z tego co wiem strzyżenie i psy to jej pasja , zawsze byłam bardzo zadowolona,nigdy nie zrobiła z mojego psa potworka można ją spokojnie zostawić samą z pieskiem albo można przyglądac sie strzyżeniu , przyjeżdza z własnym profesjonalnym stołem. 608-444-893 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Psi fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.11, 14:58 Zdecydowanie odradzam powstajace jak grzyby po deszczu w wałbrzychu ,,pseudo salony" dla psów. mam niestety takie doświadczenie :(((( a raczej doswiadczenia, przerobiłam juz wszystkie, nowopowstałe tez , mam yorka i shih tzu... Ludzie dostaja kase z urzedu pracy i wydaje im sie, że to takie proste, nie maja o tym pojęcia, kurs weekendowy i tyle Zeby było jasne, nie jestem fryzjerem psim jezdzacym po domach:) bo zaraz zacznie się dyskusja:) niestety pójdzie sie tam raz, pierwszy i ostatni, szkoda tylko psa :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Psi fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.11, 12:13 czy masz na myśli salon nowo otwarty na podzamczu na kasztelańskiej ponoć 40? koleżanka była z yorkiem wróciła z płaczem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Psi fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.11, 14:10 :) Sama widzisz:) powiem tak, na podzamczu nie ma co szukac fryzjera...moim skromnym zdaniem Ja naprawde kocham swoje psy, chyba jak kazdy swoje prawda Nie chce nikogo oczerniać ...ale czy to grzech , ze za własne pieniądze chce miec psa ładmie obciętego przez fachowo wyszkoloną osobę DZIĘKI BOGU TAKĄ ZNALAZŁAM!!! nie chce pisać kogo na forum bo nie wiem czy jestem upowazniona ( w sumie i tak nie bedzie wiedziała, ze to ja:) , a to babka na poziomie, w sumie jej numer to nie tajemnica ale obczytałam fora i jakieś głupki piszą, ze sie kogoś reklamuje itd.,takze... Odpowiedz Link Zgłoś