IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.04.11, 10:22
Kochane gdzie znajdę w miarę taniego fryzjera, który wycieniuje mi włoski. Nie chcę ich skraać, tylko dodać im objętości. Proszę o poważne odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Do kobiet IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.11, 10:25
      salon maria w szczawnie na ul równoległej , ja zawsze jestem zadowolona
      • Gość: je też Re: Do kobiet IP: *.centertel.pl 28.04.11, 17:05
        a ile taka usługa kosztuje chodzi mi o mycie głowy,cieniowanie i prostowanie 3 w 1
        • Gość: wiem Re: Do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 17:45
          ja polecam salon Sławka na placu grunwaldzkim, tam pracuje Magda, salon znajduje sie tam gdzie vita obok przystankow "A"
          • kielbasazwyczajna Re: Do kobiet 28.04.11, 20:42
            i żadna nie zauważyła, że kobieta pytała o fryzjera "w miarę taniego". Nie wiem czy u Sławka coś się zmieniło, ale do najtańszych to on nie należy. Z pięć lat temu za farbowanie i cieniowanie włosów do ramion płaciłam u jednej z jego fryzjerek ponad 100zł. Bez modelowania czy prostowania, bo moje włosy takich zabiegów nie wymagają. Jest dobry, to prawda, ale na pewno nie "w miarę tani".
            • Gość: ja Re: Do kobiet IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.04.11, 23:32
              polecam izke na poniatowie !
    • Gość: Kamila Re: Do kobiet IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.11, 23:38
      Polecam Agnieszkę na Kasztelańskiej, jest rewelacyjna i ceny też ma przystępne, nawet powiedziałabym że tanio :) Salon Agnes 74 6660890
    • Gość: e Re: Do kobiet IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.11, 14:43
      Polecam Inspirację na Palisadowej. Pani Monika to profesjonalistka. Ja za podciecie,wycieniowanie, umycie i czasami prostowanie na życzenie płacę 25zł. POLECAM!
      • Gość: polecam Re: Do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 21:40
        polecam KAMMER, ul. Broniewskiego 1B, 515142806, nie jest drogo i zawsze jestem zadowolona
        • Gość: sprawdz Re: Do kobiet IP: 31.60.48.* 29.04.11, 22:14
          Izka z poniatowa wcale nie jest taka tania jak chcesz to zadzwoń 74 6421475 Agnieszka Lubkiewicz Plac Tuwima 3 sprawdziłam osobiście i byłam zadowolona.Zreszta każda z nas pewnie zadowolona jest ze swojej fryzjerki i poleciłaby Ci swoją ale ja jestem zdania że trzeba iśc do kilku żeby sobie dobrać tą która nam najbardziej pasuje.Jeżeli trafisz na taka to daj znać.
          • Gość: ona Re: Do kobiet IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.04.11, 20:52
            Ja jak na razie trafiłam na złą. Na przeciw PDT , salon Agnieszka bodajże. Dziękuję :)
    • Gość: ona Re: Do kobiet IP: *.play-internet.pl 03.05.11, 10:32
      kolo dworca miasto
    • Gość: xxx Re: Do kobiet IP: *.play-internet.pl 03.05.11, 18:35
      w miarę to znaczy ? spróbuj moze na poczatek z szamponami dodającymi objetosci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka