Gość: Ania IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.11, 15:42 Witam, mamy goldena i chcielibyśmy pójśc z nim na szkolenie. Mam pytanie czy jest jakaiś profesjonalista w Wałbrzychu lub okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Szkolenie psa IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.11, 17:08 Podaje dane do osoby która zajmuje się szkoleniem psów. Świderski Waldemar Tresura Psów Wałbrzych, woj. dolnośląskie, kod 58-302 Ulica: Pułaskiego 30 Telefon: 748473689 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: III Re: Szkolenie psa IP: *.play-internet.pl 23.05.11, 18:32 Ja szkoliłam u Pana Waldka mojego amstaffa i naprawdę polecam. Pan Waldek ma podejści do psów i naprawdę można mu powierzyć pupila.Dodatkowo prowadzi profesjonalny hotelik dla psiaków jest sprawdzony .Polecam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamireł Re: Szkolenie psa IP: *.swidnica.mm.pl 26.05.11, 10:34 Od 1984 roku prowadzimy szkółkę, w której szkolimy psy wszystkich ras… Nasze doświadczenie sięga jednak o wiele dalej. Już od roku 1976 prowadziłem szkolenia pod opieką swojego promotora, nieodżałowanego Ernesta Szyszki… W 1984 roku uzyskałem stopień tresera psów, w 1990 stopień instruktora a w 1999 roku stopień starszego instruktora tresury psów. Odległość naszej szkółki od centrum Wałbrzycha wynosi około 12 km. Zapraszmay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szkolenie psa IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.11, 23:02 TYLKO i wyłącznie do Pana Waldka. Kamireł ODRADZAM. Metody poprzez zastraszanie, pies owszem wykona polecenie,ale tylko ze strachu. Metody tego pana szkoleniowca sa karygodne. oj duzo by tu pisać, pisać.pisać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Szkolenie psa IP: *.xdsl.centertel.pl 27.05.11, 21:08 hotelik dla psow profesjonalny? w czym? w zardzewialych kojcach wielkosci puszki? bez oslony na zime? odradzam jako hotel chyba tworzony w poprzedniej epoce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reks Re: Szkolenie psa IP: *.18.111.lan.e-wab.pl 27.05.11, 21:16 Hau,hauhau, hauuuu, Hahuuuuuuu. Hau,hauhau........ HauuuuHauuuuu hau. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fila Braziliero Re: Szkolenie psa IP: 83.238.5.* 28.05.11, 22:17 A ja osobiście nie polecam p.Waldka ten człowiek nie ma pojecia na temat szkolenia psów szkoli psy na smakołyczki! a co bedzie jak zabraknie parówki w saszetce? Jedz do Napieracza 100% satysfakcji, szkole tam już 3 psa i nie mam żadnych problemów ,a i wystawy na medal. Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Szkolenie psa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.05.11, 22:42 artemis.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś