Dodaj do ulubionych

ZDAŁAM w Gdańsku !!! :))) jak z odbiorem?????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 20:30
No...wczoraj pięknie zdałam :) Bez zadnej powtórki na placu :) Miasto tez
przeszło gladko :)
Tylko jedno pytanie.... Czy mam sama sie zgłosic do Urzedu z pięniedzmi za
prawko? Czy place przy odbiorze??
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariusz Re: ZDAŁAM w Gdańsku !!! :))) jak z odbiorem????? IP: 212.122.214.* 29.12.05, 21:04
      Ja w Bydgoszczy musialem isc zaplacic bo podobno nie wyrobia jak nie jest
      zaplacone wiec pewnie u ciebie w Gdansku jest podobnie
      • w357 Re: ZDAŁAM w Gdańsku !!! :))) jak z odbiorem????? 29.12.05, 22:35
        Gość portalu: Mariusz napisał(a):

> Ja w Bydgoszczy musialem isc zaplacic bo podobno nie wyrobia jak nie jest
        > zaplacone
        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
        Gdzie się nasłuchałeś takich BZDUR ???

Przestań słuchać Radia Ma W Ryja :-)
    • Gość: omka Re: ZDAŁAM w Gdańsku !!! :))) jak z odbiorem????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 21:40
      lepiej idz do urzedu..tam Ci wszystko powiedza
    • tomamisia Re: ZDAŁAM w Gdańsku !!! :))) jak z odbiorem????? 29.12.05, 23:59
      o matko dziewczyno gratuluje!!!!Opowiedz jak było bo mnie też to niedłuo
      czeka.Jakiego miałaś egzaminatora?Jaka trasa i wogóle wszystko.Pa i pozdrawiam
      • Gość: moni Re: ZDAŁAM w Gdańsku !!! :))) jak z odbiorem????? IP: *.wns.univ.gda.pl 30.12.05, 09:39
        Do Tomisia:
        To było moje 4 podejscie. ! raz poszłam na zywca, 2 oblałam za brak swiatel :P
        3 to sie tak zdenerwowałam, ze nie mogłam utrzymac nogi na sprzegle i
        lipa...Ale 4 raz to juz mialam ogolnie to gdzies :P Plac przeszlam bez zadnych
        powtorek. Na miescie...hmmm pojechal ze mna w dosc trudne miejsca na Orunii,
        ale dałam rade. ogolnie nie byl zły, nazwiska nie moge podac na forum, chyba ze
        na moj mail: frugmr@univ.gda.pl lub gg 203 56 45
        No wracajac do miasta, to mialam 1 blad, nie zauwazylam znaku droga
        jednokierunkowa, mialam skrecic w lewo, no i oczywiste jest za na takiej drodze
        zjedzamy do lewej, a ja do prawej zjechalam hehe, no ale o to sie czepial.
        Aaaaa..jeszcze sie czepial jak zasygnalizowalam OMIJANIE...przeciez tak
        ucza...a on na to ze moglam byc zagrozeniem, a ja odp ze nie jechal nikt za
        nami, a on no i co z tego.
        Jak juz wracalam do osrodka to gadal ze mna o tej drodze jednokierunkowej,
        chyba z 5min, myslalam ze mnie poleje, ale ZDAŁAM :)))))
        Powodzenia !!! Buzka
    • Gość: kazik Czy to prawda, że w Gdańsku wstrzymano zapisy? IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 07:35
      Podobno gdański WORD od 15 grudnia nie przyjmuje zapisów na egzaminy, do czasu
      uporania się z nowymi przepisami dot. egzaminowania. Czy to prawda?
      • Gość: moni Re: Czy to prawda, że w Gdańsku wstrzymano zapisy IP: *.wns.univ.gda.pl 30.12.05, 09:39
        Tak to prawda :)
    • justa_79 Re: ZDAŁAM w Gdańsku !!! :))) jak z odbiorem????? 30.12.05, 09:27
      moni, gratulacje! jaką trasą jechałaś i z jakim egzaminatorem? ;)
      • Gość: moni Re: ZDAŁAM w Gdańsku !!! :))) jak z odbiorem????? IP: *.wns.univ.gda.pl 30.12.05, 09:40
        To było moje 4 podejscie. ! raz poszłam na zywca, 2 oblałam za brak swiatel :P
        3 to sie tak zdenerwowałam, ze nie mogłam utrzymac nogi na sprzegle i
        lipa...Ale 4 raz to juz mialam ogolnie to gdzies :P Plac przeszlam bez zadnych
        powtorek. Na miescie...hmmm pojechal ze mna w dosc trudne miejsca na Orunii,
        ale dałam rade. ogolnie nie byl zły, nazwiska nie moge podac na forum, chyba ze
        na moj mail: frugmr@univ.gda.pl lub gg 203 56 45
        No wracajac do miasta, to mialam 1 blad, nie zauwazylam znaku droga
        jednokierunkowa, mialam skrecic w lewo, no i oczywiste jest za na takiej drodze
        zjedzamy do lewej, a ja do prawej zjechalam hehe, no ale o to sie czepial.
        Aaaaa..jeszcze sie czepial jak zasygnalizowalam OMIJANIE...przeciez tak
        ucza...a on na to ze moglam byc zagrozeniem, a ja odp ze nie jechal nikt za
        nami, a on no i co z tego.
        Jak juz wracalam do osrodka to gadal ze mna o tej drodze jednokierunkowej,
        chyba z 5min, myslalam ze mnie poleje, ale ZDAŁAM :)))))
        Powodzenia !!! Buzka
    • tomamisia Re: Do MONI i nietylko... 30.12.05, 18:38
      Dzięki za odpowiedź! A skąd wiecie o tym ,że gdański Word nie prowadzi zapisów
      przecież nowe przepisy nie wchodzą w styczniu w życie.A może wchodzą tylko ja
      mam nieaktualne informacje? Odpowiedzcie proszę bo chciałam zaraz po nowym roku
      zawieżć papiery na egzamin.Pozdrawiam.
      • Gość: moni Re: Do MONI i nietylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:21
        Nie prowadza zapisow. Nowe zasady wchodza na 1000%
        • tomamisia Re: Do MONI i nietylko... 30.12.05, 19:38
          a wiesz może do kiedy zapisy są wstrzymane?
          • Gość: tomamisia Re: Do MONI i nietylko... IP: *.tczew.net.pl 30.12.05, 20:56
            plisss!!!
          • Gość: moni Re: Do MONI i nietylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 11:46
            Albo do 10 albo 16 stycznia. Zajedz tak 12-13 i zapytaj albo zadzwon.
            www.pord.pl :))))))))
            • Gość: mloda_gdansk Re: Do MONI i nietylko... IP: 81.219.103.* 31.12.05, 12:27
              hejka! oni w tym PORDzie w Gdansku to tez tak sa poinformowani ze szok;/ nikt
              nic nie wie... wiem jedno ze zapisy sa wstrzymane, po 16 stycznia ma ruszyc ale
              jak to nie wiedza... 3 stycznia w Gdansku w PORDzie jest jakies ich
              zgromadzenie i wszystko bedzie juz jasne... pozdrowienia:)
              • Gość: tomamisia Re: Do MONI i nietylko... IP: *.tczew.net.pl 31.12.05, 13:41
                dzięki i SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU życzę i abyśmy wszyscy kursanci zdali za
                pierwszym razem!!!No ...ewentualnie za drugim!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka