Dodaj do ulubionych

pedikiur gdzie

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.05.11, 18:25
Mam pytanko gdzie robia ładny pedikiur lato przyszło i chciałabym sobie zrobic ładne paznokcie u nóg gdzie polecacie sie z tym udac i ile to bedzie kosztowac
Obserwuj wątek
    • Gość: sm Re: pedikiur gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 18:57
      Właśnie tez jestem ciekawa gdzie ?Jeszcze dwa lata temu chodziłam na Palisadową - zdaje sie prowadziła PAni Marta ? nie wiem czy dobrze pamiętam , pedicure robiła super - wtedy bo potem podobno było gorzej - przestałam chodzić bo mi było nie podrodze. W zeszłym roku raz jedyny i ostatni byłam w salonie na ulicy Konopnickiej - fryzjer , kosmetyczka itp. Salon kosmetyczny masakra, brudno , pilniki i produkty które używała kosmetyczka - brudne - twierdziął ze były dezynfekowane .. tak ciekawe jak mozna zdezynfekować pilnik papierowy .. Zresztą obsługa mało profesjonalna . Do tego "relaksując sie " podczas mojej wizyty właścicielka wepchnęła do gabinetu kobietę z małym dzieckiem .. bo stasznie chiała zarobić i kometyczka musiała przerwać i przebić uczy dziecku ... tego zakładu napewno nie polecam no chyba ze lubisz leczyć grzybice ...
      • Gość: ; Re: pedikiur gdzie IP: *.range86-184.btcentralplus.com 24.05.11, 19:11
        A co to jest pedikiur? Slyszy sie czasem o pedicure ale to...
        • Gość: IIIII Re: pedikiur gdzie IP: *.play-internet.pl 25.05.11, 21:41
          Witam a konkretnie co Pani chciałaby zrobić?
          Żel na stopach z frenchem czy może jednolity kolor?
          Możemy się umówić na jakiś dzień, mi odpowiada godzina 17 .
          W razie bliższego zainteresowania proszę o kontakt na meil paznokcie-1984@o2.pl

Pozdrawiam
          • Gość: asia Re: pedikiur gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 12:29
            Polecam Ilonke na placu grunwaldzkim,chodze od kilku lat i jestem zadowolona.tanio i dobrze podaje jej numer tel.695254926
            • Gość: kamea Re: pedikiur gdzie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.05.11, 16:30
              A ile kosztuje taki pedicure
            • Gość: lekarzspecjalista Re: pedikiur gdzie IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.11, 17:06
              nie omieszkam skorzystać. Dzięki
              • Gość: asia Re: pedikiur gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 10:32
                u ilonki tylko 35 zł
                • Gość: ja Re: pedikiur gdzie IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.11, 16:28
                  ja robiłam w metamorfozach na blankowej, bardzo fajnie byłam zadowolona płaciłam 60
                  • Gość: bjk Re: pedikiur gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 16:46
                    więc dlaczego u Ilonki tylko 35 zł ?? skoro gdzie indziej po 60 ?? skąd się bierze różnica ??
                    • Gość: gosc Re: pedikiur gdzie IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.11, 19:09
                      Ta dziewczyna parę postów wyżej dojeżdża do chałupy lub u niej, 30zł, jestem zadowolona, pozdrawiam
                      Magda z palisadowej
                      • Gość: ja Re: pedikiur gdzie IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.11, 19:25
                        ja mialam za 60 bo miałam zrobiony porządnie,tak mi sie wydaje. ze wszystkim miałam oprocz frezarki peeling maskę na stopy, masaż,pielęgnacje paznokci i fajnie fotel masował mi plecy , generalnie mi sie podobało. wczesniej jak raz byłam u kosmetyczki nie powiem gdzie, chciała mi zrobić ostrzem omegą zeby było szybciej a wiem ,że to by im zmasakrowało stopy ja sie nie zgodziłam bo stopy miałam w dobrym stanie bardziej chodziło mi o odświerzenie. wiadomo jak ktos nie ma kasy można wybrać i tę tańszą opcje jak ktos robi to dobrze. pozdrawiam
                      • Gość: xxx Re: pedikiur gdzie IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.11, 20:01
                        a jakieś namiary na Panią, która robi za 30 złotych?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka