Gość: O... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.11, 10:38 Znacie jakies miejsce w wałbrzychu ktore pomaga rzucic palenie?jakas terapia,zabiegi.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piaskiemwoczy Re: Palenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 11:40 Bicom mi pomógł. Mieści się chyba na wyzwolenia koło przystanków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakapior Re: Palenia IP: 87.105.201.* 02.06.11, 11:42 Areszt na Słowackiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,,, Re: Palenia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.06.11, 11:48 Ośrodek psychoterapii na Piaskowej, darmowo u Adwentystów powyżej pl.Tuwima, też u Ewangelików Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: Palenia IP: *.play-internet.pl 02.06.11, 13:07 niewątpliwie takim miejscem jest środek lasu bez papierosów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Palenia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.06.11, 13:51 A nie lepsza jest silna wola? Zacznij biegać, ćwiczyć i potrenuj swoją silną wolę. Zaoszczędzisz kasę i będziesz miał/a satysfakcję z tego, że sam/a sobie z tym poradziłeś/aś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Palenia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.06.11, 13:57 nikotyna to narkotyk silnie uzależniający i nie każdy zdolny jest sam się wyleczyć, dla wielu potrzebna jest pomoc innych, podobnie jak inne legalne narkotyki :alkohol i kofeina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O... Re: Palenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.11, 10:12 Postanowiłam jednak sama zawalczyć. Mam dla kogo!Ale dzięki za podpowiedzi. Najgorsze jest jednak to ze to nie pierwsza próba. Odpowiedz Link Zgłoś