Dodaj do ulubionych

Szełemej wali w WIOŚ

IP: *.ip.netia.com.pl 02.06.11, 16:14
W wysłanym dziś do ministra Andrzeja Kraszewskiego piśmie Roman Szełemej nie zostawia suchej nitki na urzednikach Wojewódzkiego Inspektoratu Ochrony Środowiska i delegatury WIOŚ w Wałbrzychu.
walbrzyski.pl/index.php/component/content/article/16-top-story/4109-szeemej-do-ministra-to-skandal
Obserwuj wątek
    • Gość: młodafoka Re: Szełemej wali w WIOŚ IP: *.play-internet.pl 02.06.11, 16:29
      Szełemej wygląda mi na takiego co się w tańcu nie pie...,
      już prawie ma mój głos
      • Gość: p.o.obywatela Re: Szełemej wali w WIOŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 16:36
        Pisma, pisma, pisma.... a kilkaset ton odpadów przemysłowych każdego dnia powiększa hałdę trującą Wałbrzych. Geszeft się kręci w najlepsze a show trwa. Gdyby chodziło o rzeczywiste działania, już dzisiaj na Małoplskiej stałby znak zakaz wjazdu pojazdów pow. 5t. a szef Mobruka wiłby się przed prokuratorem składając wyjaśnienia w sprawie sprowadzenia powszechnego niebezpieczeństwa na mieszkańców 120 tys. miasta! Do tego miałby w kieszeni słony rachunek od straży pożarnej i innych służb zabezpieczających poniedziałkową katastrofę.
        • Gość: mbb Re: Szełemej wali w WIOŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 18:44
          No i WIOŚ utopi Kruczka. Na szczęście są archiwalne materiały, z czasu gdy Szełemej stał na czele komitetu wyborczego Kruczka
          www.youtube.com/watch?v=8IrHUHzQafU
          • Gość: TSC Re: Szełemej wali w WIOŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 20:57
            Gość portalu: mbb napisał(a):
            > ...Na szczęście są archiwalne materiały, z czasu gdy Szełemej stał na czele komitetu > wyborczego Kruczka
            ---------------------------------
            Gdyby koń wiedział, że się przewróci, to by sobie usiadł.
            Niejedna osoba z tego Forum głosowała na Kruka a teraz trzyma mordę na kłódkę i udaje, że pośrednio nie ma nic wspólnego z rozpierdyleniem i zgnojeniem tego miasta przez swojego wybrańca.
            Szełemej wystartował ostro i wygląda na to, że nie brak mu woli do zrobienia porządku w tym mieście.
            Tak długo jak długo będzie stawiał interes miasta i mieszkańców ponad partykularne układy i szemrane interesy, ma moje poparcie i szacunek.
            • Gość: Agnieszka Re: Szełemej wali w WIOŚ IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.11, 22:11
              Srały muchy będzie wiosna ... gadka wyborcza
              Panie komisarzu Szełemeju niech pan postawi wniosek do prokuratury przeciwko Kruczkowskiemu za to że podpisywał zgody dla składowiska i nic nie robił jak było łamane prawo a będzie Pan miał mój głos!
              • Gość: Rebel Yell Re: Szełemej wali w WIOŚ IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.11, 08:32
                Agnieszka ma racje. Ziom wystrugal jedno pismo, zreszta nie wiadomo czy samodzielnie czy lapkami tych samych pracownikow ktorzy 8 lat krecili mieszkancow i od razu oklaski. Podobno ogier po kastracji jest jeszcze kilka miesiecy mentalnie ogierem, zanim zejdzie z niego testosteron wiec przestancie oczekiwac cudow. Duzo szumu a ciekawsze jest co pozamiatane pod dywan.
            • lekarzspecjalista Re: Szełemej wali w WIOŚ 02.06.11, 22:17
              Napisałeś:
              Szełemej wystartował ostro i wygląda na to, że nie brak mu woli do zrobienia porządku w tym mieście.
              Tak długo jak długo będzie stawiał interes miasta i mieszkańców ponad partykularne układy i szemrane interesy, ma moje poparcie i szacunek.

Przekonaj nas! Uzasadnij te tezy! Zyskasz wielki szacunek u nas i u Szefa!
              Chyba nie jesteś jednym z tych tchórzy-wazeliniarzy?
        • Gość: tt Re: Szełemej wali w WIOŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 09:29

www.youtube.com/watch?v=0kBwD7yOMDI
    • Gość: Kalina Re: Szełemej wali w WIOŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.11, 08:12
      Wielkie brawa panie doktorze, ma pan mój głos !
      • Gość: Jarząbek Re: Szełemej wali w WIOŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 08:35
        Gość portalu: Kalina napisał(a):

> Wielkie brawa panie doktorze, ma pan mój głos !

łubu-dubu, łubu-dubu, niech zyje nam prezes naszego klubu, niech żyje naaaam!

• Gość: * Re: Szełemej wali w WIOŚ IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.11, 10:05
          Już pierwszy krok Szełemeja utwierdził mnie w przekonaniu, że to właściwy facet na właściwym miejscu. Niniejszym więc oświadczam, że 3 czerwca to mój ostatni dzień przynależności do Stowarzyszenia Nowoczesny Wałbrzych. Cześć Patryk. Było miło, ale się skończyło.
          • Gość: ha Re: Szełemej wali w WIOŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 10:12
            to chyba Ci z NW powinni się cieszyć... mieli niepewną osobę w swych szeregach - może szpiega? :)
            • Gość: z boku Re: Szełemej wali w WIOŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 10:30
              Jest się z czego cieszyć
              www.youtube.com/watch?v=MvIOkZM4Z-g
              Materiał tylko dla posiadających rozum
              • Gość: ziew Re: Szełemej wali w WIOŚ IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.11, 10:39
                barak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barak, barak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barak, barak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barak, barak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barakbarak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barak, barak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barakbarak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barak, barak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barak barak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barak, barak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barak, barak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barak, barak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barakbarak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barak, barak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barakbarak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barak, barak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barak barak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barak, barak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barak, barak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barak, barak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barakbarak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barak, barak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barakbarak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barak, barak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barak barak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barak, barak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barak, barak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barak, barak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barakbarak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barak, barak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barakbarak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barak, barak, cysterny, wiata, wiata, cysterny, barak

nuda, Panie, nuda .........................
                • Gość: z boku Re: Szełemej wali w WIOŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 10:46
                  Celne trafienie, uderz w stół :-)
              • alicyjka11 Re: Szełemej wali w WIOŚ 03.06.11, 10:43
                Przejaskrawiony to sam Pan jesteś Panie komisarzu prezydencie.Przecież doskonale wiadomo,że Mo-bruk zaskarży decyzję ministra środowiska z 17.maja 2011 i Mo-bruk będzie normalnie funkcjonował.Gwiazdorskie ,przedwyborcze popisówki.

Tak dla zaglady ludzkosci ale po co od razu niszczyc cala planete?
                Ziemia dla ziemniakow ksieza na ksiezyc
                • Gość: spiker zawodów Re: Szełemej wali w WIOŚ IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.11, 10:57
                  alicyjka11 napisała:

> Przejaskrawiony to sam Pan jesteś

Wow, cóż za elokwentny język :)
                  Od dziś śmiało można mówić: TA Dyzma ....

Alicyjka z WWSu czy NW ?
            • Gość: * Re: Szełemej wali w WIOŚ IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.11, 10:33
              Ci z NW mogą się cieszyć, bo ich jest tylko garstka.
              Mam jednak nieodparte wrażenie, że z mojego odejścia od Wilda cieszy się co najmniej pół Wałbrzycha. Ci, którym zależy na dobry miasta, a nie na populiźmie. Ja byłem pierwszy, kto następny? :)
    • Gość: egon Re: Szełemej wali w WIOŚ IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.11, 10:57
      Niech chłop działa, dobrze wiemy, że ocenia się po efektach a nie po czczym pitoletniu. Wziął za dupę szpitale i hulają - różne są zdania bo ekonomiczne cacy ale podejście do człowieka gorsza, możliwe. Jednak jeśli za dupska chwyci nierobów, cwaniaków i kombinatorów to proszę bardzo, popieram.
      Podoba mi się za to WIldowska wizja Wałbrzycha :)
      • Gość: ... Re: Szełemej wali w WIOŚ IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.11, 11:21
        Patrząc z boku na działalność P. Szełemeja jakoś nie widzę żeby oklapł w zarządzaniu Szpitalami. Ciągle raczej kipi nowymi pomysłami. Miałem jedynie wątpliwości czy pociągnie tyle "srok" za ogon. Natomiast w momencie gdy zrezygnował z innych "fuch" i jak sam deklaruje że zajmie się jedynie Wałbrzychem, to ja to kupuję. A sceptyków chcę uspokoić. Samorządu (tak jak każdy dobry manager) nauczy się szybciutko, w odróżnieniu od wielu byłych i obecnych przedstawicieli tzw. władzy. To jest właśnie rewelacyjne, że nie jest "skażony" tym dotychczasowym pożal się Boże "doświadczeniem samorządowym" o którym mówili jego poprzednicy (między innymi Kruk i cudem nawrócony Miro). Szacun. Dostrzegłem światełko w tunelu. Panie Romku ma Pan moje poparcie.
        • Gość: :) Re: Szełemej wali w WIOŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 11:31
          hah! Pewnie dr Romek zaraz Ci publicznie podziękuje :P

dobrze, że takich ślepców jak Ty nie ma zbyt wiele
          • Gość: ech Re: Szełemej wali w WIOŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 12:20
            Lepszy taki ślepiec niż taki jasnowidz jak Ty.
        • walbrzyszanka1 Re: Szełemej wali w WIOŚ 06.06.11, 21:36
          Jedna wielka ściema pod publikę, PO zaciera ślady za kurtyną zapracowanego Pana Szełemeja,niech mówią lepiej o nim ,niż o tym co się zamiata w tym czasie... Takich wiosennych porządków jeszcze w ratuszu nie było...tym bardziej,że się na nie nie zapowiadało. Szełemej to Kruczkowski 2,jaka to różnica ,że twarz na fotelu się zmieniła ,jeśli otoczenie nadal jest takie samo???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka