Dodaj do ulubionych

Gdzie pojechać??

IP: 31.61.67.* 18.09.11, 13:26
Witajcie! Jestem z województwa lubelskiego i zwolennikiem turystyki pieszej. Może ktoś mógłby mi podpowiedzieć gdzie można wybrać się w listopadzie. Mile widziane są wszelkie propozycje, podpowiedzi gdzie o tej porze roku warto się wybrać żeby przejść jakieś ciekawe trasy i również odwiedzić jakieś ciekawe miejsca. Chodzi mi o termin długiego listopadowego weekendu 11-13 listopad. Byłem w tym roku na Roztoczu, w Bieszczadach i w Górach świętokrzyskich, oraz na wielu lokalnych trasach, ale jakoś nie mam pomysłu na zagospodarowanie tych dni. A może ktoś w tych dniach gdzieś się wybiera i szuka towarzystwa w wędrówce? Chętnie dołączę. Marcin.
Obserwuj wątek
    • Gość: jim Re: Gdzie pojechać?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.09.11, 22:31
      Puszcza Białowieska - można żubry spotkać w lesie. :)
    • meluska11 Re: Gdzie pojechać?? 12.10.11, 10:40
      Może okolice Głuchołaz, nie jest to jakoś specjalnie ambitny teren ale bardzo przyjemny, można wejść na Kopę i ogólnie samo miasteczko jest bardzo przyjemne:). Albo może Karpacz i Śnieżka?
    • emazury1 Re: Gdzie pojechać?? 13.10.11, 11:21
      Warto zobaczyć
    • absolutfit Re: Gdzie pojechać?? 13.10.11, 12:47
      Ja bym preferowała jakieś ustronne miejsce gdzie będzie można pospacerować wśród lasów, zieleni i zrelaksować się. Pojezierze Brodnickie z Hotelem Głęboczek jest świetnym miejscem z rewelacyjnym jedzeniem. No i dla mamy od razu okazja do wypoczynku przy wybranych zabiegach i winoterapii... Chociaz mnie do tego miejsca najbardziej przekonują świetne rejony na spacery i nordic walking :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka