Dodaj do ulubionych

kolor włosów

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.06.11, 22:54
czy ktos zna super fryzjera w w-ch do koloryzacji włosów? Teraz mam jasne pasemka a marza mi sie jednolite blond. Czy nikt w w-chu nie potrafi tego zrobic? Kiedys była taka super fryzjerka P.Ada z senatorskiej. Uwierzcie mi zeszlam juz chyba wszystkie salony w naszym mieście i zadna jej nie doruwnuje. Czy wy wszystkie po kursach 2 tyg jestescie? Tylko przechwalac sie na forum umiecie dajcie cos z siebie.
Obserwuj wątek
    • Gość: profi Re: kolor włosów IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.06.11, 23:58
      pani ada pewnie kupuje(kupowala) farbki po 15zli to ci sie spodobalo..i daje glowe ze nigdy nie bylas w prawdziwym zakladzie fryzjerskim.... TWOJA REKLAMA JEST ŻENUA...
      • Gość: daaa Re: kolor włosów IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.06.11, 00:05
        Zapraszam na Hetmańską robimy cuda
      • Gość: Bląd Re: kolor włosów IP: *.home.net.pl 09.06.11, 00:16
        Założę się, że nie zeszłaś wszystkich salonów...
        Jest w centrum znana stylistka, której żadna siksa z łapanki nawet do pięt nie dorasta.
        Nie powiem gdzie, bo zaraz zacznie się ujadanie niedouczonych szarpiwłosów .
        Piszę o tym tylko dlatego, gdyż denerwuje mnie gdy dlatego, że nie potrafimy czegoś znależć lub próbujemy prymitywnie się zareklamować, robimy z miasta wiochę.
        • Gość: Anna Re: kolor włosów IP: *.play-internet.pl 09.06.11, 10:56

A ja nie polecam "STYLISTKI" z centrum. Niestety pani nalezy do tych które robią fryzury na raz, potem za cholere ich tak samo nie uczeszesz. Poza tym kadzidła mnie odstarszyły
          • Gość: rozbawiony Re: kolor włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 11:34
            Ha,ha,ha!!!!!!!!!
            Nie wiem o kim mowa ale fryzura to nie majtki które ciągle nosisz, Z tego co piszesz wynika, że ta stylistka musi być naprawdę dobrą artystką skoro byle tłuk nie potrafi powtórzyć uczesania.
            A co do kadzidełka to nawet w autobusach powinni ustawowo je palić bo większość z was śmierdzicie jak jasna cholera.
            • Gość: Anna Re: kolor włosów IP: *.play-internet.pl 09.06.11, 12:21
              byle tłukiem trzeba byc aby nie zrozumieć tego co napisałam. Odwiedzałam już różne salony ale nigdy fryzjerka nie zrobiła z moich włosów czegos co po pierwszym myciu nie nadawało się do niczego. poszarpane włosy bez ładu iskładu. niestety ludzie którzy pracują nie maja czasu aby godzinami układać włosy przed wyjściem, aby jakos wyglądały. nie uwżam Pani za artysyki, nie popisała się wiec nie zachęciła mnie do ponownego odwiedzenia jej salonu.
              Surowy wystrój salonu + kadzidła nie kazdemu musza przypaść do gustu. Może kadzidłami chce odwrócic czujnosc klienta:D
              • Gość: rozbawiony Re: kolor włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 13:09
                Ogol się na łyso , nie będziesz miała problemu :)
                • Gość: paleeta Re: kolor włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 13:49
                  a może podejdz sobie do salonu Rudyka na Podzamczu na hetmańskiej. Ja tam kiedyś co prawda nie farbowałam ale ścinałam włosy i świetnie mi się układały. Moja znajoma chodzi tam zawsze farbować i też jest zadowolona. Więc skoro wszyscy zawodzą to idz tam ale uprzedzam tanio nie będzie.
                  • Gość: she Re: kolor włosów IP: *.181.92.255.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.06.11, 14:41
                    A ja polecam ,,Czarną'' z salonu Patra kolo biedronki na Piaskowej Górze.
                    Ja bynajmniej zawsze byłam zadowolona, włosy mi się pięknie układały , z czarnych zrobiła ze mnie blondynkę później z blondyny z powrotem czarną ;)
                    Ma dziewczyna pojęcie i talent przede wszystkim , na prawdę ją polecam
                    • Gość: ona A ja polecam IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.06.11, 20:49
                      A ja polecam farbe syoss . Też zależało mi na platynowym blondzie i od każdej fryzjerki wychodziłam z żółcią na głowie :/ Wkońcu kupiłam farbe nałożyłam ją sama i wkońcu efekt jakiego oczekiwałam .
                      • Gość: jo Re: A ja polecam IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.06.11, 22:02
                        Helooł!!!! To moj wątek proszę się nie kłócić.
                        Za taki kolor włośów dałabym sie "pokroić" help
                        www.pudelek.pl/artykul/32977/anja_i_sasha_juz_wzieli_slub/
                        • Gość: jo Re: A ja polecam IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.06.11, 22:03
                          no i zadnej platyny broń Boże
                          • Gość: heksa Re: A ja polecam IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.06.11, 22:29
                            cos ci powiem....idz do salonu fryzjerskiego w srodmiesciu nad apteka piastowska tzn ul.chrobrego...jak ci sie nie spodoba kolor jaki chcesz oddam ci kase ...99% skuteczni sa...tyle.
                            • Gość: jo Re: A ja polecam IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.06.11, 22:41
                              no to teraz narobiłas. skad bedziesz wiedziala ze ja to ja?
                              • Gość: heksa Re: A ja polecam IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.06.11, 22:46
                                napiszesz na forum...ze jest lipa...oddam ci kase.:) chodze do nich od kilku dobrych lat i jeszcze nigdy sie nie zawiodlam...zreszta nie mam zamiaru ich reklamowac ale skoro masz taki problem
                                z kolorem to sprawdz i sie przekonasz..pozdrawiam
                                • Gość: jo Re: A ja polecam IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.06.11, 09:06
                                  To nie o pieniądze chodzi, ale o to czy moje wlosy wytrzymaja jeszcze jeden experyment:( Jak na razie zbieram opinie, a jeżeli się zdecyduję na fryzjerkę polecaną przez Ciebie i bede zadowolona to wtedy ja zapraszam na kawkę:)
                                  • Gość: she Re: A ja polecam IP: *.182.11.78.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.06.11, 09:26
                                    Mi się taki kolorek podoba , w sumie to osiągnęłam taki ale jak pisałam już z powrotem mam czarne włosy ;) Ale taki beżowy blond też jest super
                                    tyrabanksfierceness.blogspot.com/2010_10_01_archive.html
                                    Chodzi mi o to pierwsze zdjęcie z grzywką, trzeba kliknąć to sie powiększy ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka