Dodaj do ulubionych

Prezes MPK odwołany

29.06.11, 16:08
Doszła do mnie informacja, że pierdoła która pierdziała w stołek prezesa MPK i doprowadziła to przedsiębiorstwo do takiego stanu w jakim jest (czyt. agonia) została odwołana.
Jeżeli to prawda to życzę załodze by nowy prezes był człowiekiem kompetentnym.
Zresztą każdy będzie lepszy niż ta pierdoła Irek
Obserwuj wątek
    • Gość: bolek Re: Prezes MPK odwołany IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.06.11, 16:30
      Coś Ci się chyba pomyliło bo nikt nie został odwołany, hehe tylko zamęt wprowadzasz
      • Gość: jam edi-CIOTA Re: Prezes MPK odwołany IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.06.11, 16:47
        wszystko w temacie
    • Gość: leon Re: Prezes MPK odwołany IP: *.play-internet.pl 29.06.11, 17:25
      ja mam tylko pytanie czy rzeczony kandydat obecnie radny powiatu Zarzecki kampanię na ekranach w autobusach robił sobie za własne pieniądze czy za pieniądze MPK, chciałbym zobaczyć faktury wystawione przez MPK
      • Gość: hmm Re: Prezes MPK odwołany IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.11, 17:33
        Myślę, że inaczej nie można było. W kampanii trzeba się rozliczyć ze wszystkiego.
        Patrz jakie kłopoty miała Czuprynowa za pieniądze idące nie tą drogą.
        Mimo wszystko pewnie płacił, spokojnie.
        • Gość: :) Re: Prezes MPK odwołany IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.11, 18:42
          Nie bądź taki spokojny ...
    • Gość: turysta Re: Prezes MPK odwołany IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.11, 06:19
      Ja też słyszałem o tym odwołaniu. Może wreszcie jakies nowe autobusy kupią
    • edi_wch Re: Prezes MPK odwołany 05.07.11, 17:49
      I co ciemniaki. Irek to juz historia.
      • Gość: Mary Re: Prezes MPK odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.11, 17:57
        Od Irka proszę się odp......ć
        • Gość: LILA Re: Prezes MPK odwołany IP: 62.87.160.* 05.07.11, 18:49
          popłynie jak popłynęli prezie w wodociągach
          • Gość: q Re: Prezes MPK odwołany IP: *.play-internet.pl 06.07.11, 08:36
            W wpwik "poplynal" jeden prezes- dla scislosci! I to nie do konca bo wciaz pracuje a wlasciwie "jest zatrudniony"! I prosze tego nie wiazac z wschodzaca gwiazda w postaci Pana Szelemeja, to stalo sie wczesniej, przed akcja " ratujemy co mozna" platformy;), przed pojawieniem sie "niezaleznego zbawiciela";) to tylko ruchy przedwyborcze, rotacja kolegow z PO.
            • Gość: Albercik Re: Prezes MPK odwołany IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.07.11, 11:57
              I 2 wice w MZB.
      • Gość: prezes Re: Prezes MPK odwołany IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.11, 11:53
        edi ty jednak jesteś bardzo oświecony potrafisz ubliżać wszystkim.A co ty reprezentujesz?
        • Gość: Olo Re: Prezes MPK odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 20:21
          Fajne rzeczy fajne rzeczy...
        • edi_wch Re: Prezes MPK odwołany 06.07.11, 20:49
          A ch... Cie to obchodzi co i kogo ja reprezentuje
          • Gość: Ola Re: Prezes MPK odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 21:12
            Przecie to Arturek... jeszcze z um :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka