Dodaj do ulubionych

Zakaz ruchu ciężarówek na Małopolskiej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 09:35

www.walbrzyszek.com/news,single,init,article,10778

idzie ku dobremu... znak, którego Szełemej nie chciał postawić jednak stanie
no chyba, że radni zagłosują przeciw swoim wyborcom
Obserwuj wątek
    • Gość: poi Re: Zakaz ruchu ciężarówek na Małopolskiej IP: *.bu.edu 12.07.11, 10:14
      Tak trzymać! Precz z Mobrukiem !!!
      • Gość: Bogdan Re: Zakaz ruchu ciężarówek na Małopolskiej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.07.11, 10:54
        Albo zrobią stacje przeładunkową.

Poza tym tam ruch się znacznie zmniejszył nie ma tam dużych Ciężarówek - z relacji człowieka tam mieszkającego.

Nic to nie da poza odszkodowaniem DLA MOBRUKA !!!

Myślę że może WILD właśnie się tak dogadał z MOBRUKIEM - jakiś procent od tego dostanie czy jak ?
        • Gość: Brutalny Olo Re: Zakaz ruchu ciężarówek na Małopolskiej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.07.11, 11:01
          Jakoś trzeba spłacić te 160 tyś rocznie od Dutkiewicza za "manie wizji" i podnoszenie cen biletów.
        • Gość: antyM Re: Zakaz ruchu ciężarówek na Małopolskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 11:14
          Bogdan, Brutalny Olo, chronol - czy to dyrektor LEGALNIE działającego składowiska?
          Wiemy, że jeździ mniej ciężarówek - przecież nie macie pozwolenia na działalność.
      • Gość: chronol Re: Zakaz ruchu ciężarówek na Małopolskiej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.07.11, 10:55
        Nie wiem czy to ma w ogóle sens. Ostatnio ruch na Małopolskiej bardzo się zmniejszył i są w sumie tylko małe ciężarówki jeżdżą.
    • Gość: Anka Re: Zakaz ruchu ciężarówek na Małopolskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 10:48
      Mobruk zbuduje sobie drogę od Moniuszki i dalej będą wozić to świństwo
      • Gość: walbrzych kto za to zaplaci IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.11, 11:13
        Ja mam pytanie kto za to zapłaci , jezeli znak postawią to tiry nie będą jezdził , a Mo-Bruk straci kase , wtedy wystapi do walbrzycha o odszkodowanie ze poniósł straty , na podstawie ze ma podpisaną umowę z miastem na jakiś tam okres czasu , będzie to tak że miasto się nie wywiązało z umowy wobec Mo Bruka .
        • Gość: antyM Re: kto za to zaplaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 11:19
          Gość portalu: walbrzych napisał(a):
          > Ja mam pytanie kto za to zapłaci , jezeli znak postawią to tiry nie będą jezdzi
          > ł , a Mo-Bruk straci kase , wtedy wystapi do walbrzycha o odszkodowanie ze poni
          > ósł straty , na podstawie ze ma podpisaną umowę z miastem na jakiś tam okres cz
          > asu , będzie to tak że miasto się nie wywiązało z umowy wobec Mo Bruka .

Obudź się człowieku. Mobruk działa na lewych kwitach wydanych przez nasze PO, dlatego minister cofnął pozwolenie. Trzeba ocalić Ratusz za wszelką cenę bo jak Wild ujawni te kwity, będzie skandal na całą Europę
          • Gość: Mała Mi Re: kto za to zaplaci IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.11, 13:07
            nie szalej; wysoko zapewne to posunięte jest, ale gdyby to miało taki europejski wymiar, to prędzej by te kwity skasowali albo samego Wilda (nie mówie o fizycznej kasacji), więc bez szaleństw;

na marginesie - to straszenie kwitami to mi sie z czymś niemiło kojarzy;
            aaaa - już wiem ( starość nie radość);
            stare dobre polskie filmy - na nich zawsze żydowscy kupcy kwitami straszyli;
            obecnie na topie, choć coraz słabiej - straszenie teczkami ipn;
            widać, czyja szkoła;
            • Gość: ? Re: kto za to zaplaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 13:21
              Wymień czarownico choć jedną wymierną korzyść ( pomijając lekarzy, grabarzy i PO ) jaką ma miasto i jego mieszkańcy z funkcjonowania tego składowiska !?

• Gość: fiona Re: kto za to zaplaci IP: *.home.net.pl 12.07.11, 14:23

Zatkało kakao ?:)
              • Gość: Mała Mi Re: kto za to zaplaci IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.11, 14:55
                a gdzie ja napisałam, że miasto w sensie społeczeństwa ma jakąkolwiek korzyść? jedyną korzyść z istnienia mobruka posiadał właściciel tej firmy i wiadomo kto;prawda?

jedyne moje zarzuty dotyczą korzysci, jakie chcą zbić na temacie mobruka niewydarzeni politycy przy pomocy tłumu zaslepionych ludzi;
                i to wszystko;
                nie zyję pod innym niebem; oddycham tym samym powietrzem co ty, piję tę samą wodę i mam zapewne tak samo jak ty dosyć tego, co działo sie w mieście przez ostatnie lata;
                i nie ublizam ci tylko dlatego, że masz odmienne poglądy na kwestię likwidacji problemów miasta;
              • Gość: ~ Re: kto za to zaplaci IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.07.11, 10:57
                > Wymień czarownico choć jedną wymierną korzyść ( pomijając lekarzy, grabarzy i P
                > O ) jaką ma miasto i jego mieszkańcy z funkcjonowania tego składowiska !?

śmieci nie walają sie PO ulicach
            • Gość: Wielki Szu Re: kto za to zaplaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 17:22
              Gość portalu: Mała Mi napisał(a):

> nie szalej; wysoko zapewne to posunięte jest, ale gdyby to miało taki europejsk
              > i wymiar, to prędzej by te kwity skasowali albo samego Wilda (nie mówie o fizyc
              > znej kasacji), więc bez szaleństw;

Strach du..pę ściska i na wszelki wypadek już winę zwala się na "onych" na górze?
              • Gość: Mała Mi Re: kto za to zaplaci IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.07.11, 21:29
                dlaczego ma mi ściskać;

dlaczego większość dyskutantów tutaj doszukuje się w każdym obstawy konkretnych kandydatów?
                ja nie stracę ani mniej, ani więcej, niż większość mieszkańców wałbrzycha;
                tak trudno zrozumieć, że ktoś bez zadnych korzyści finansowych czy stołkowych może chcieć pół żartem a czasami pół serio - podyskutować czy choćby poprzepychać się słownie z ludźmi mającymi odmienne zdanie na dany temat?

trzeba zaraz formalnie przynależeć do którejś ze stron?
    • Gość: jurus Re: Zakaz ruchu ciężarówek na Małopolskiej IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.11, 17:33
      Nareszcie, ten Mobruk na terenie miasta to katastrofa !
      Wynocha z tymi ciężarówkami śmieci z NRD ,
      Mało zapyziałych terenów i dziur uranowych?
      • Gość: walbrzych do antyM IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.11, 20:06
        co ty wypisujesz masz oczy zamydlone , albo Wild sporo kasy ci placi za takie pisanie bzdur na forum , jezeli bylo pozwolenie to skladowali , teraz nie ma pozwolenia to nie skladuja , ale te odpady tu będą jezeli ktos ich nie wywiezie , i zaden Wild czy Rosiak czy Obama nie mogą zakazac im wjazdu , jedynie co to tylko sąd takie cos może zrobić , i tu Wild ani Obama nie pomorze
        • Gość: ech Re: do antyM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 20:12
          Ale na bank tobie pomorze psychiatra
        • Gość: antyM Re: do antyM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 21:10
          Gość portalu: walbrzych napisał(a):

> co ty wypisujesz masz oczy zamydlone , albo Wild sporo kasy ci placi za takie
          > pisanie bzdur na forum , jezeli bylo pozwolenie to skladowali ,
          > i tu Wild ani Obama nie pomorze

Pomoże - od pomagać - Ż

Oczywiście, że było pozwolenie i ktoś je wydał łamiąc prawo. Pierwsze w grudniu 2002, drugie w maju 2004. Przypomnij mi, kto wtedy rzadził?
          • Gość: ? Re: do antyM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 21:17
            I po co dyskutujesz z głupolem i analfabetą ?
    • Gość: Jola Re: Zakaz ruchu ciężarówek na Małopolskiej IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.11, 20:23
      MACIE RACJE DAJCIE SIE ZBAJEROWAĆ LUBINSKIEMU --SLD SZEŁEMEJOWI hahahah po PO www.tvwalbrzych.pl/site/
      • Gość: Pi Re: Zakaz ruchu ciężarówek na Małopolskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 15:01
        według mnie tylko dwóch jest kandydatów do rozważenia Zieliński i Wild

O doktorkach trzeba zapomnieć, bo to żenda
        • Gość: Tymoteusz Re: Zakaz ruchu ciężarówek na Małopolskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 17:17
          Kamil nie ma szans, trzeba więc głosować na Patryka Wilda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka