Gość: widz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 21:33 Oto wyjaśnienie dlaczego wszyscy panicznie boją się Wilda www.youtube.com/watch?v=ar8m6s3jCQ0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chocholitan Re: Partyjna szarańcza 15.07.11, 21:52 Ha,ha to z kim on chce pracować ? Jeżeli dobrze łapię to jest taki wałbrzyski Don Kichot, jestem wolna, mogę robić za Dulcyneę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dulcynea Re: Partyjna szarańcza IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.11, 22:01 www.dami.walbrzych.pl/rozmowa-z-patrykiem-wildem-5/#more-1568 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: Partyjna szarańcza IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.07.11, 22:15 Tak. To jest to czego spodziewa się szary obywatel. Oby znalazł się ktoś kto to zrealizuje. Sorry że jestem sceptykiem ale kilka podobnych wystąpień już przeżywaliśmy. Tylko wielkie G z tego wyszło. To nie atak na jakąś formację tylko jeden z tysięcy filmów na You Tube: www.youtube.com/watch?v=RfQ8zSpA7mQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whatever Re: Partyjna szarańcza IP: *.range86-182.btcentralplus.com 15.07.11, 22:45 Podobalo mi sie wystapienie pana Patryka Willda. Rzeczowe, konkretne. Widac, ze jest dobrze przygotowany. Nie wiadomo czy spelni obietnice czy nie i tego teraz sie nie dowiemy. Bedzie wiadomo wtedy kiedy da mu sie szanse wygrac. I ta mam zamiar zrobic razem z cala swoja rodzina i znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ix Re: Partyjna szarańcza IP: *.dialog.net.pl 15.07.11, 23:00 whatewer jesteś zdrowo pooooojebany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whatever Re: Partyjna szarańcza IP: *.range86-182.btcentralplus.com 16.07.11, 08:33 Nie, nie jestem zdrowo poojebany. Chyba mowisz o sobie ix. Z latwoscia moglbym namlierzyc cie i zazadac odszkodowania za wulgarny epitet, tylko po pierwsze nie chce mi sie, po drugie kto sie g..... bawi, moze sobie rece pobrudzic. Co do niektorych pozostalych cechuje was wybitny brak rozumienia ze sluchu. Radzilbym, obejrzec jeszcze raz ten filmik i inne. Na ostatek, sa inne metody na to, zeby naklonic kogos do zmiany zdania. Na pewno jedna z nich nie jest wulgarne wyzywanie ludzi, ktorzy maja prawo do swoich pogladow. Bede glosowac na pana Wilda, kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
chocholitan Re: Partyjna szarańcza 16.07.11, 08:56 Naucz sie jednego, jeżeli bierzesz udział w zabawie na forum to się baw. Odstaw głupie teksty o namierzaniu i odszkodowaniu. Nie chcesz aby cię obrażano ,to nie pisz tutaj. A głosować możesz i na Kubusia Puchatka , ale nie licz że da ci słoiczek miodu .... Odpowiedz Link Zgłoś
chocholitan Re: Partyjna szarańcza 15.07.11, 23:01 Podobalo mi sie wystapienie pana Patryka Willda. Rzeczowe, konkretne. Widac, ze jest dobrze przygotowany. Nie wiadomo czy spelni obietnice czy nie i tego teraz sie nie dowiemy. Bedzie wiadomo wtedy kiedy da mu sie szanse wygrac. Ala ja mu tej szansy nie dam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślący Re: Partyjna szarańcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 23:10 chocholitan napisał: > Podobalo mi sie wystapienie pana Patryka Willda. Rzeczowe, konkretne. > Bedzie wiadomo wtedy kiedy da mu sie szanse wygrac. Ala ja mu tej szansy nie dam. www.youtube.com/watch?v=BT1soh5_834 Na szczęście szarańczy jest w Wałbrzychu mniej, niż ludzi myślących. Na szarańczę jest prosty sposób - odpędzić od miejsca żerowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia... Re: Partyjna szarańcza IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 02:16 No! Spróbuj odpędzić. A tak na marginesie, jak patrzę na ten filmik (obejrzałem cały) to mnie żałość wzięła. Tak ścisnąć to wszystko panie Patryku, to były 3 punkty: 1. Partie won - OK! 2. Zero kolesiostwa - OK! 3. Promocja - OK! Ale, momencik. 1. Przecież ten "Ruch" to partia, a że się trochę inaczej się nazywa... 3. No dobra. Mamy być turystyczną gminą, fantastycznie promowaną. Przez 2 ludzi??? Raczy pan żartować, panie Patryku. Z całym szacunkiem, porażka. Tu trzeba zatrudnić fachowców! Wyp...ć to towarzycho z Matejki. W całości. Ale nie po to, żeby zredukować etaty i tym sposobem zdobyć pieniądze na "sport". Powiem tak: podczas ostatniego kryzysu, w wielu krajach (tych, w których chcielibyśmy zarabiać) największe zyski odnotowały agencje reklamowe. Dlaczego? Bo dobrzy menedżerowie wiedzą, że bez reklamy i promocji nie sprzeda się tego, co zalega w magazynach. 2. Sorki za bałagan w numeracji ale to mnie najbardziej irytuje i sam nie wiem jak to ująć. Toż przecie ten pański interlokutor (za przeproszeniem) to ten koleś, który zeznawał na pana korzyść i również wniosek złożył. No OK! Zdażyć się mogło. Ale na Boga! Jeżeli chce pan coś osiągnąć to niech pan wystąpi w jakiejś innej "telewizji". Gdzie będzie mógł pan powiedzieć coś sam, a nie wspierany przez prowadzącego i poboksować się z przeciwnikami. Jak panu, panie Patryku, tak zależy, to niech pan powalczy - pokaże, że ma pan te, no... Bo ten filmik był słitaśny jak fotki na nk. PS. Wielu moich znajomych - tak, jak i ja - z chęcią pogoniłoby tę całą naszą "elytę". Niestety, alternatywą jest - jak na razie - syndrom Tymińskiego, który, mimo że miał "czarną teczkę", to nie miał jaj, aby ją otworzyć. Może na szczęście? PPS. Panie Patryku, nie jestem przeciwko panu. Nie jestem przeciwko jakiemukolwiek z kandydatów. Niestety, mam wrażenie, że mieszkańcy Wałbrzycha powinni wziąć megafon i krzyknąć jak w pewnej reklamie "ruchy, kluchy... leniwe" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Partyjna szarańcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 08:14 Bredzisz jak Grabarczyk o nowoczesnej kolei na konferencji w Brukseli. To zamiłowanie do filozofowanie, to ogólna cecha durni i gołodupców czy tylko przypadek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czujny Re: Partyjna szarańcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 09:17 Gość portalu: tia... napisał(a): > 3. No dobra. Mamy być turystyczną gminą, fantastycznie promowaną. > Przez 2 ludzi??? Raczy pan żartować, panie Patryku. > Z całym szacunkiem, porażka. Lepiej mieć dwóch rozgarniętych ludzi plus organizacje pozarządowe, niż tę siódemkę która wypromowała Wałbrzych. Szkoda tylko, że nie w tę stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łyżka Re: Partyjna szarańcza IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.11, 09:35 I ta mam zamiar zrobic razem z cala swoja rodzina i znajomymi. Niemożliwe :) Odpowiedz Link Zgłoś