Dodaj do ulubionych

czy wild robi nas w konia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 18:18
portal walbrzych nasze miasto podaje ze wild prawdopodobnie wystartuje w wyborach do senatu, gdzie zmierzy sie z kruczkowskim, chlebowskim i ludwiczukiem, w takim razie po co startuje na prezydenta i robi nas w konia
Obserwuj wątek
    • Gość: NW Re: czy wild robi nas w konia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 19:16
      Między "prawdopodobnie", a startuje - jest niebo a ziemia. Poza tym, to sezon ogórkowy, coś muszą pisać.
      Z wiarygodnych źródeł wiadomo, że NIE startuje.
      • Gość: :) Re: czy wild robi nas w konia IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.11, 20:19
        hahahaha
        • Gość: Lucky Re: czy wild robi nas w konia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 20:37
          Ambitny chłopak z aspiracjami i jaki populistycznie wygadany... szkoda że nie jest wałbrzyszaninem...
          • Gość: Polak Re: czy wild robi nas w konia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 20:41
            Gość portalu: Lucky napisał(a):
            > szkoda że nie
            > jest wałbrzyszaninem...

Przez 16 lat rządzili rodowici wałbrzyszanie. Teraz Wałbrzych czeka na zmiany
            • Gość: Racjonalista Re: czy wild robi nas w konia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.11, 22:55
              Wiadome jest, że jak Wild nie wygra wyborów w WCH, to pojdzie do Senatu!
              Ludzie myslcie! przeciez to proste, jak drut, ze pcha sie gdzie koryto z kasa!
              • Gość: whatever Re: czy wild robi nas w konia IP: *.range86-182.btcentralplus.com 20.07.11, 23:12
                Kruczkowski do senatu? Pogielo go? Przeciez rozwalil Walbrzych, a teraz co? Chce rozwalac cala gospodarke?
              • Gość: ona Re: czy wild robi nas w konia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.07.11, 23:32
                ależ on wygra
                • Gość: bom Re: czy wild robi nas w konia IP: *.master.pl 20.07.11, 23:54
                  Kto niby wygra no nie Kruczkowski, chyba, że już kupują głosy... na Sobięcinie otworzyli córkę "sklepu Harry"-jadłodajnię... czyżby kupowali już zawczasu głosy???
                  • Gość: pg Re: czy wild robi nas w konia IP: *.182.53.108.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.07.11, 07:37
                    Wild wygra! Zostanie prezydentem i oczyści nasze miasto!
    • Gość: Mała Mi Re: czy wild robi nas w konia IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.11, 09:05
      a po to startuje, że sobie doopę zabezpiecza w razie przegranej; musi się gdzieś przytulić, bo po jesiennych wyborach we wrocławiu na bank poleci z dotychczasowego stołka;
      • Gość: borowik Re: czy wild robi nas w konia IP: *.sattom.pl 21.07.11, 10:21
        Nie ma to jak Kruczkowski - ten na pewno ma już "klepniętą" posadkę - dlatego wystawili Romka Serce. Mam nadzieję, że Platforma zatonie i to szybko a Kruczkowskie. Ludwiczuki i Szełemeje pójdą na dno.
        • Gość: Mała Mi borowiku IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.11, 10:53
          myślę, że szełemej odstawi kruczkowskiego od korytka powoli, jeśli zostanie preziem;
          jesli nie - trudno; przyjmę na klatę konsekwencje dla miasta własnego błędu czyli glosu na niego;

• Gość: borowik Pracowniku sztabu wyborczego Szełemeja IP: *.sattom.pl 21.07.11, 10:59
            ja w przeciwieństwie do ciebie nie popełnię tego błędu i nie zagłosuje na Szełemeja i stojących za nim skompromitowanych ludzi Platformy Obywatelskiej.
            • Gość: Mała Mi Re: Pracowniku sztabu wyborczego Szełemeja IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.11, 11:27
              albo mi kreciku zwistny udowodnij, ze pracuję w sztabie, albo zamknij kłamliwą buzię, bo to już sie robi irytujące, jak wciaż i wciąż jedynym "argumentem" ulubionym sztabu jednego z kandydatów są pomówienia i oskarżenia o kłamstwa i oszustwa innych;

znasz powiedzonko: każdy sądzi podług siebie????

jeśli nie umiem udowodnić, że jestem pracownikiem, to skup się w toalecie, a nie na wymyslaniu takich idiotyzmów;
              tym bardziej się skup, bo jak widać, żal ci DE ściska z niewiadomych mi powodów, że ja sobie mogę pozwolić na głosowanie na tego, na kogo mam ochotę, a nie na kogo musze, bo jak zaglosuję inaczej, to stracę stołek i kasę;

pomysl człowieku, że ten stołek i kasta to utrata własnej twarzy;

• Gość: Mała Mi borowiku :)) IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.11, 11:28
                no proszę :)) wkradł sie błąd ku mojej własnej uciesze :)
                oczywiście winno być: jeśli nie UMIESZ udowodnić :))

buziaczki, papa i pozdrawiam :)
                • Gość: helmut Re: borowiku :)) IP: *.startdedicated.com 21.07.11, 11:53
                  Gość portalu: Mała Mi napisał(a):

> buziaczki, papa i pozdrawiam :)

Miła jest ta rodzinka pana Szełemeja.
                  Kocha Was jak psy dziada w ciemnej ulicy.
                  Żeby podgryźć gardło nawet buziaczki przesyła, jak Judasz Chrystusowi.
                  • Gość: Mała Mi Re: borowiku :)) IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.11, 12:24
                    helmucie,

współczuję ci ogromnie tego, że żyjesz w takim smutnym świecie urojonym; pełnym spisków, knowań i układów; uwierz mi - leki pomagają takim jak ty zacząć usmiechać się do świata i ludzi :)
                    • Gość: hej Re: borowiku :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 17:56
                      mała mi skończ już bo się nudna robisz... znowu...
                • Gość: tym mamy cie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 19:10
                  Gość portalu: Mała Mi napisał(a):
                  ......

kobieta - lat 45-55 , raczej samotna ( nie sama ), chlodne relacje z partnerem , brak emocji w zwiazku rekompensuje min. tu na forum angazujac sie w polityce ( w domysle - wsrod facetow )
                  jako ze nie jest zbyt atrakcyjna fizycznie , wybrala internet jako narzedzie do zaspokojenia swoich potrzeb emocjonalnych ...
                  powyzszy psychtyp pasuje rowniez do jej kolezanki darii sejmowej , z tym ze tamta od jakiegos czasu jest niestety sama , reszta podobna , bo przeciez to nie indywidualistki ...
                  • Gość: Mała Mi Re: mamy cie !!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.07.11, 20:25
                    dobreeeeeeeeeeeeeee :)))))))))))

psycholog domorosły od siedmiu boleści :))))))))
                    profil jak ta lala:)))
                    za dużo seriali sensacyjnych oglądasz, a literatury fachowej z dziedziny psychologii nawet przez szybę księgarni nie oglądałeś/aś :))))
                    • Gość: spostrzegawczy Re: mamy cie !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.11, 20:45
                      I jeszcze trzepie kapucyna w przerwie miedzy jednym paszkwilem, a drugim. Przecież to dziecko neo.
                      • Gość: Mała Mi Re: mamy cie !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.11, 07:53
                        albo siwe dziecko proboszcza :D
    • Gość: Ala Re: czy wild robi nas w konia IP: *.play-internet.pl 21.07.11, 17:39
      Jak czytam te komentarze to doszłam do takiego wniosku że nie będę głosować nie ma sensu obojętnie który zostanie wybrany i tak nic nie zmieni, każdy z nich obiecuje przysłowiowe gruszki na wierzbie. Te programy którymi się chwalą są bez pokrycia.
      • Gość: Mała Mi Re: czy wild robi nas w konia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.07.11, 20:28
        no niestety też tak uważam;
        programy lekko do bani i kandydaci, każdy w czyimś poparciu umoczony negatywnie;
        porozmawiałam ze swoim zdrowym rozsądkiem ( eche - posiadam takowy ) i wyszło mi jak wyszło; nie dam się na mówić na opcję mniejszego zła czy opcję wybawiciela miasta; takie rzeczy to tylko w bajkach;
        • Gość: życzliwy Re: czy wild robi nas w konia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 20:56
          to siadaj na miotłę Szełemeja i fruuuuuuuuuuuuuń
          • Gość: Ala Re: czy wild robi nas w konia IP: *.play-internet.pl 22.07.11, 07:48
            Do życzliwego gościu jesteś strasznie ograniczony
            • Gość: Mała Mi ALu IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.11, 07:56
              ograniczenie bywa zaletą :))))
              człowiek ma mniej problemów, mniej traum, tylko gorzej, jak taki osobnik zatnie sie w swoim jadzie i nienawiści do wszystkiego co inne niż on - wtedy to już dramat dla bliskich i rodziny;
              żaden sensowny argument nie dotrze;
          • Gość: Mała Mi życzliwy IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.11, 07:54
            dziękuję za instrukcje obslugi miotły :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka