Gość: teletubiś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 17:16 www.youtube.com/watch?v=hNdWEL0BLt4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ojej Re: Debata w TV Wałbrzych cz.1. IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.11, 17:24 Zielinski to kretyn ;D - nawet nie byłem swiadomy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Debata w TV Wałbrzych cz.1. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 18:12 Kamil dał do pieca! A Wild pięknie załatwił Oszołomieja odpowiedzią dlaczego wyleciał z zarządu województwa. Szkoda, że nie dodał, że nie wykonał poleceń Schetyny, bo akurat nasze "waciki" potulnie płaciły haracz na PO z naszych podatków. Szełemej okazuje się już wszystko zrobił przez 2 miesiące! A jaki program na przyszłość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypełnione Re: Debata w TV Wałbrzych cz.1. IP: *.play-internet.pl 04.08.11, 18:29 > A jaki program na przyszłość? mieszkańcy mu powiedzą, bo przecież nie forumowe zajoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frupi Re: Debata w TV Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 19:18 nie część pierwsza, to jest cała debata! A w niedzielę na żywo aaaaaaaa :) ale będzie jazda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Debata w TV Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 19:25 Nie cała, bo mają mówić o programach. Jest zapowiedź, że jutro druga część. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Debata w TV Wałbrzych IP: *.range86-184.btcentralplus.com 04.08.11, 20:18 1. Podobalo mi sie, co mowil Lubinski, jego pomysly. Problem, ze od gadania do robienia dluga droga. No i ten Dyduch i Rosiaki. 2. Podobalo mi sie, to co mowil Patryk Wild, choc mniejsza elokwencja niz Lubinski, moze nerwy. Duze doswiadczenie samorzadowe, sprawia sympatyczne wrazenie. Nie zwiazany z ukladami, partiami. 3. Nie podobal mi sie Zielinski. Brak doswiadczenia w zarzadzaniu. Co to jest 15 osob. No i wyslowic sie nie potrafi poprawnie po polsku. Tym pytaniem o wskaznik zatrzelil nie tylko Szelemeja, ale i mnie. Peknac mozna bylo ze smiechu. 4. Nie podobal mi sie Szelemej. Zadufany w sobie, kasajacy przeciwnikow, ironizujacy, widac od razu. Autokrata, ktory mowi 'Ja tu rzadze, a ty spadaj. Choc musze tez przyznac, ze padly tam dwa pomysly calkiem niezle. Reszta to tylko 'Ludize zobaczcie ile ja zrobilem'. A wszyscy wiemy, ze nie zrobil tego nlezycie. No i te towarzystwo wzajemnej adoracji w Kruczkowskim, Wylandowskim, Maleckim i reszta PO. Deklaracje chyba PO podpisalo. W kazdym razie zachowuje sie tak, jakby prezydenture mial w kieszeni. No to chyba tylko jedeny mozliwy wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dmo Re: Debata w TV Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 20:58 jak usłyszałem słowo końcowe zielińsk, wylądowałem na dywanie ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Haha Zielinski IP: 89.204.137.* 04.08.11, 21:19 Łojezu ale błazen. Jak komuś się nie chce oglądać całości niech przewinie do 40 minuty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bal Sagoth Re: Haha Zielinski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 21:29 Co za zakompleksiony pacan. Kandydacie Kamilu, prawdopodobnie Henry Ford i Steve Jobs tez nie wiedza co to za ustrojstwo o ktorym gadales. Jesli o Twojej predyspozycji do pelnienia funkcji prezydenta ma swiadczyc znajomosc kilku hasel z encyklopedii, to ciąg sie, boś żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: San Re: Debata w TV Wałbrzych cz.1. IP: *.static.korbank.pl 04.08.11, 21:20 Szczerze? Brawo p. Mirek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uważny Re: Debata w TV Wałbrzych cz.1. IP: *.xdsl.centertel.pl 04.08.11, 23:30 Szełemej: mówi o tym, czego przez 8 lat nie zrobił ten, którego mimo to POpierał. Najzabawniejsze "ja w odróżnieniu od moich konkurentów wprowadziłem w życie ułatwienia w sprzedaży mieszkań..." ta, tylko zrobił to pan jako p.o. prezydenta ratujący ratusz. Ani pan Wild, ani pan Zieliński nie mieli takiej okazji. A panu Lubińskiemu takie pomysły skutecznie blokowała Rada Miejska i były prezydent, bo to on z panią Rosiak wpadł na uwolnienie zasobu mieszkaniowego na długo przed panem...gdzie tu logika? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.c.cislowski Re: Debata w TV Wałbrzych cz.1. 04.08.11, 23:53 No to straszna niedojda z tego Lubińskiego, że nie potrafi się przebić. Szełemej potrafi walić pięścią w stół u Grabarczyka by wymusić na nim podpisanie wniosku o pozwolenie na budowę. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.c.cislowski Re: Debata w TV Wałbrzych cz.1. 04.08.11, 23:55 Dla mnie debata była po prostu nudna. Szełemej butny, ale jako jedyny było widać, że jest człowiekiem sukcesu wśród 3 niedorajdów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Debata w TV Wałbrzych cz.1. IP: *.range86-184.btcentralplus.com 05.08.11, 10:59 Wow, cislowski byl z Szelemejem w Warszawie i widzial jak w.w. wali piescia w stol przed ministrem. Agent 07 jak babcie kocham. Tez lubie przekladac papierki. Hura niech zyje Szelemej. Arogant, autokrata, cynik, kreciciel. Szlag go trafia poniewaz coraz wiecej osob zaczyna widziec i rozumiec system walbrzyskiej osmiornicy. PO wywlaszcza kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Debata w TV Wałbrzych cz.1. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 11:16 lukasz.c.cislowski napisał: > Szełemej butny, ale jako jedyny było widać, że jest człowiekiem sukcesu Był już w dziejach taki butny i też malował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Debata w TV Wałbrzych cz.1. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 12:19 taaaa i pamiętajcie to Wrocławianie będą do nas przyjeżdżać .....suppppper szybkim pociągiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czujny Re: Debata w TV Wałbrzych cz.1. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 12:31 Każdy kto zechce tu przyjechać i zostawić pieniądze, będzie mile widziany. Na razie przyjeżdżają beczki z trupią czaszką i azbest. Odpowiedz Link Zgłoś