Dodaj do ulubionych

Prostowanie felg w Wałbrzychu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.11, 11:12
Witam

Gdzie prostują felgi u nas w mieście oprócz wulkanizacji na Sobięcinie ? Jakie koszty orientacyjnie bo Sobiecin zaczął zdzierać ostatnio - co nie przyjadę to podwyżka tego i tamtego.

Potrzebuje kogoś kto dobrze wyprostuje felgę za normalne pieniądze bo taniochy nie szukam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dk Re: Prostowanie felg w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 18:04
      Nikt nie wie ?
      • Gość: nikt Re: Prostowanie felg w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 18:50
        nie
    • Gość: ????? Re: Prostowanie felg w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.08.11, 19:17
      Da się odczuć, że jesteś ich częstym klientem... i nie wiesz, że najlepiej na giełdzie w Lubinie. Gość robi cuda....i ktoś później na tym jeździ.
      Ja robię tylko u niego, ceny Ci nie podam bo nie mogę.
      Pozdrawiam
      • Gość: panipusciręczny Re: Prostowanie felg w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.08.11, 19:33
        oponex za limanówką? za prostowanie chyba 15 zl biorą
        • Gość: Kierowca Re: Prostowanie felg w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.08.11, 23:17
          Ja zostawialem do prostowania zawsze u H.Siodly - Serwis Ogumienia Pocztowa (na starym zdroju) bylo rozsadnie cenowo i zawsze dobrze (czyli wywazalo sie bez problemu)
          • Gość: dk Re: Prostowanie felg w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 08:23
            Nie będę jeździł do Lubina koło wyprostować, no daj spokój.

Piotrek w Oponexie chyba nie prostuje felg ale zadzwonię do niego to potwierdzić.

Na pewno sprawdzę tego Pana Henryka na pocztowej - codziennie tamtędy przejeżdzam. Dzięki za namiary.
    • Gość: beton Re: Prostowanie felg w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.08.11, 10:30
      za prostowanie 4szt. 18" zapłaciłem 500pln w Świdnicy . na wyjeździe na Wrocław
      • Gość: aaa Re: Prostowanie felg w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.08.11, 12:34
        na gagarina (stara mleczarnia) dobrze robią
        • Gość: Kierowca Re: Prostowanie felg w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.11, 12:38
          ale niatanio, zaplacilem ostatnio za alu 150 PLN.
          • Gość: dk Re: Prostowanie felg w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 13:33
            no to drożej niż ja ostatnio - 'zerowanie' było po 90zł a prostowanie koło 120, sobięcin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka